Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan lucescuyu nerden tanıyor.Romanya ile alakalı demekki işlerinden dolayı bağlantıları var.
    hayırlısı diyelim

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla luce bile risk. Bize milne de geldi.heleki yüksek ücretle gelsin. 10 mac iyi gtmeyelim başlar herkes. ha adamla 5 yıl dersel ok ama o zamanda 75 yasında olcak

Şu an mantık ersun u gosteriyor. hiç yabancılara gitmeyelim.
      abi mesele taraftarın artık başlamaması değil mi
      84ten bu yana 1 kere şampiyon olduk zaten, 3-4 sene daha sabretsek ne olur yani
      3-4 sene sonunda sabredip şampiyon olamadık diyelim ne kaybederiz yav.
      sanki her 10 yılda 3 şampiyonluk alıyoruz
      taraftarı da basını da susturmak yönetime düşüyor, ihacıosmanoğlunun vahid halilhodzice yapamadığını yeni yönetimin gelecek yabancı hocaya yapması gerekiyor. arkasında durmalı ne olursa olsun.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birçoğunun twitter ve instagram hesabı var..
        Hasta biriyle alakalimi hocam acaba öyle ise kim istiyor.

Yorum

• yurtdışı birkaç sitede gördüğüm en fazla 4milyon euro aldığı net mi brüt mü bilmiyorum. 5 8 10lar sadece Türkiye medyasında dillenmiş , onlar da barış , giray bulak , tonya55 ya da kayyum61 ya da laudrup ya da beitar.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ordan ulaşamıyorum malesef. Mesaja bakmıyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Ne ile alakalı görüşmek istiyorzxun

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi mesele taraftarın artık başlamaması değil mi
              84ten bu yana 1 kere şampiyon olduk zaten, 3-4 sene daha sabretsek ne olur yani
              3-4 sene sonunda sabredip şampiyon olamadık diyelim ne kaybederiz yav.
              sanki her 10 yılda 3 şampiyonluk alıyoruz
              taraftarı da basını da susturmak yönetime düşüyor, ihacıosmanoğlunun vahid halilhodzice yapamadığını yeni yönetimin gelecek yabancı hocaya yapması gerekiyor. arkasında durmalı ne olursa olsun.
              şimdi bazı arkadaşlar "kaybedecek vaktimiz yok" diyebilirler , zaten 2012 hazirandan beri kaybedecek vaktimiz yoktur bizim , aksi şeytan her yıl da şampiyon olduğumuzdan bi türlü dortmund , salzburg , shaktar olmaya cüret edemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yurtdışı birkaç sitede gördüğüm en fazla 4milyon euro aldığı net mi brüt mü bilmiyorum. 5 8 10lar sadece Türkiye medyasında dillenmiş , onlar da barış , giray bulak , tonya55 ya da kayyum61 ya da laudrup ya da beitar.
                yok cnm 250 bin euro alıyor.yarin başkanla gelecek

Yorum

Ne ile alakalı görüşmek istiyorzxun
                  Mesaj attım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

yok cnm 250 bin euro alıyor.yarin başkanla gelecek
                    ben kaynakları sundum , sen de sun lütfen , yoksa ikna olmam , bakarsın beynim donar kaynaklarına da inanmam

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben kaynakları sundum , sen de sun lütfen , yoksa ikna olmam , bakarsın beynim donar kaynaklarına da inanmam
                      Kaynak neymiş ıslak imzalı sozlesmemi

Yorum

Kaynak neymiş ıslak imzalı sozlesmemi
                        yok olmanı dilerim

Yorum

• Haberleri direk kaynağından okudum, Romanya'nın bir gazetesi. Konuşulanlar doğru. Bir diğer yandan Romanya'nın milli takım teknik direktörlüğüne Lucescu'yu istediği açık açık konuşuluyor ama aynı zamanda mevcut hocalarının Euro 2016 sonuna kadar kontratı varmış ve Lucescu'nun gelmesini gerçekçi görmüyorlarmış. Zaten bu adama milli takım teknik direktörlüğü gitmez.

Luce'nin sözleşme sezon sonu bitiyor. Usta Romanya'da diye konuşulmuş. Gazeteler bugün görüşeceklerini yazıyor. Lucescu görüşmeden 1 gün önce "Yeni maceralara atılacağım" diyor. Macera kelimesi önemli bence burada, bizden büyük macera yok ve üstüne üslük Muharrem Usta bugün "İlla devre arasında hoca getireceğiz diye bir şey yok, herkes sabırlı olsun" demiş. Herkes sabırsızken Usta'nın fazladan 1 devre daha beklemeyi göze alacağı tek isim Lucescu'dur bence. Benim bugün okuduğum her şey örtüşüyor ve Luce'ye işaret e diyor.

Her şeyi geçtim, sırf şu Lucescu-Trabzonspor haberlerine gülen İstanbulsporlulara atacağımız kapak oldukça heybetli olacaktır. Son 15 yılda bu takımın ciddi başarıları oldu. 2011'de şampiyon olduk, bana kalırsa 2004 ve 2005 yıllarında da yine fenerasyon şampiyonluğu elimizden aldı; o dönem muhteşem futbol oynuyorduk ama geleceğe hiç bu kadar umutlu bakmamıştım. Başkanı ve Luce'yi haberlerde gördükçe yüzüm gülüyor. Bambaşka bir takım olabilir Trabzonspor, yeni stad, yeni yapılanma, Usta ve Luce bu takımı Türkiye'nin tek büyüğü yapabilir. Hadi inşallah.

Bu arada bu umutlu günlerin arasında 2 gün önce Nuri Albayrak'ın yönetime tavsiyelerini ve öze dönüş projelerini okuyunca bilgisayarı kırasım geldi. Adamın akli dengesi yerinde değil.

Yorum

• Karaman ile aynı fikirdeyim.başkan suanda Romanyada ise bu iş çoktan bitmiştir. Yada bitmek üzeredir. Bu sıralar belkide kimin transfer olacağı kimlerin yollanacagini da konuşuyor olabilirler.. Tahmin sadece..

Yorum

• Lucescunun en çok sevdiği şey; sıfırdan genç oyuncuları alıp bunları yetiştirmek ve büyük başarılar elde etmek. Neredeyse her gittiği takımda kendine bir aile babası gibi saygı duyulması ve bu şekilde benimsenmesi elde ettiği başarılarının en büyük etkeni olmakta.

Bu anlamda Avrupa klüplerinin kuşku ile yaklaştığı, işleri güçleri şov yapmak olan Brezilyalı gençlere aslınsa büyük bir risk alarak büyük yatırımlar yapan Shakhtar klübü, Lucescu nun bir baba şefkati, derin futbol bilgisi ve bir sosyolog edası ile bu oyunculara yaklaşımı sayesinde dünya futboluna yıldızlar yetiştirmiş oluyor.

Lucescunun mevcut oyun sisteminde, takımın defansını tabiri caizse hizbandut gibi, bodyguard kılıklı yerli tipler oluşturuyor. Hücum ise Texeira ve Fred gibi Brezilyalı futbol cambazları ile hallediyor.

2009 yılında bir kalp krizi geçiren ve ardından 3 sene sonra bir trafik kazası geçiren 70 yaşındaki yaşlı kurt Lucescunun hala futbola aç olduğu ve yeni maceralar aradığı söyleniyor.

Şu an Shakhtar da aylık 364.000 $ kazanan Luce'nin sözleşmesi bu yıl sonu sona eriyor...

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Aslında 70 çok yaşlı diyoruz da Şenol Güneş bile 64 yaşında. Denizli 67 yaşında.

Bir Shakhtar ekolü yaratabilecekse bizde de kesinlikle Lucescunun gelmesini isterim.

Aylık 364.000$ kazanıyormuş, bu da yıllık 4.368.000 $ eder. Biz de vergiler daha az oldugu için bu bir şekilde karşılanır mı? Evet karşılaşır.

Anladığıdım kadarı ile bu Adam futboldan kolay kolay kopamıyor, bir tutku haline dönüşmüş yani. Bu yüzden kimse bu saatten sonra gelirse bizde ne yapar diye düşünmesin.

Bu arada kendisi evli hala. Yenge de ok derse sorun olacağını zannetmiyorum. Yıllık 3.5 milyon a hallolur bu iş.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                                En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 03:56.
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X