Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok iyi... Umarım vizyona uygun hoca ve 17-22 yaş arası vizyona uygun çocuklar transfer edilir.
    böyle bir vizyon duymadım ben hiç bir yerde..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle bir vizyon duymadım ben hiç bir yerde..
      1461'i konuşuyoruz.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ben şahsen Lucescu gelmicek olayları çıktığı için Ersun'a verdim !Olgun! karıştırdı herşeyi

Yorum

• bir de derler ki trabzonspor taraftarı futbolu biliyor!! bunu diyenler şu anketi görse çark eder ersunla hami arasında çıkması gereken oran ersunla luce arasında çıkıyor.. bu anket bana geçen başkanlık seçimlerinde ihoyla usta arasındaki anketi hatırlattı..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Daha gercekci olur diye bastim Ersuna akpliler gibi böyle bir kiytirikdan secim olsa bile kaybetmeye tahammülüm yok aga sirf kazanamyim diye olabilirligi en yüksek adaya verdim
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Benim için Lucescu da olur Ersun da ama önceliğim hep Luce oldu ona verdim oyumu.Kulüp için en hayırlı olacak td gelsin.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Anketi göremiyorum, kimler var, sıralama nedir?
                En son Yaşar tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 01:07.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kendi insanımız olan ersun yanal'a bir şans daha vermeliyiz

Kendi insanimiz derken Ersun ve Dirabizonlular arasindaki tek bag Rus Hatunlar bence

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendi insanimiz derken Ersun ve Dirabizonlular arasindaki tek bag Rus Hatunlar bence
                    haha .. hemşeri çıkmasak bari
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben anketi göremiyorum Tapatalk'dan girdiğim için ama Hami, Lucescu'dan fazla oy almış sanırım. İşte budur Trabzonspor taraftarının vizyonu.
                      Hocam yok Luce 45 Ersun 80 Hami 1
                      Hami kendine oy verip gitti herhalde
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Artık yeter, daha ne yazacağım. Mesajlar duruyor önceki sayfalarda. O meşhur İtalyan içinde Juventus'u çalıştırmışlara bakın derim. Olmadı zaten, olmayacaktıda.

Hayırlı Geceler.

Ses yapmayın, öyle bilinecekmiş.

Hocam sen Lippi diyorsun o zaman. Forumda adı geçmedi demiştin de ben bir kaç kere yazdım kendisini. Doğru muyum, Lippi mi?

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben anketi göremiyorum Tapatalk'dan girdiğim için ama Hami, Lucescu'dan fazla oy almış sanırım. İşte budur Trabzonspor taraftarının vizyonu.

Son anket durumu:

Ersun Hoca 80 oy

Lucescu: 45 oy

Hami: 1 oy

Digerleri: 10 oy

Ben dahil Ersuna basanlarin cogu Lucescunun daha kötü oldugundan degil, Ersunun daha gercekci oldugundan bastik diye düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam yok Luce 45 Ersun 80 Hami 1
                            Hami kendine oy verip gitti herhalde
                            Ne bileyim öyle şeyler yazıldı ki Hami'yi önde sandım.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haha .. hemşeri çıkmasak bari

Olabilir, Ersun Hoca nin kendine has prensipleri var dikkatli olmak lazim.

Yorum

• Niye mi Ersun gelsin

- O da bizden biri gibi, hobilerimiz, fobilerimiz, hoslastigimiz kadinlar bile ayni irk Bizmikro milleyetciler olarak illa kendimizden olani isteriz basimiza

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X