İlk olarak slmn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir vizyon duymadım ben hiç bir yerde..Mustafa Yumlu.
Yorum
-
bir de derler ki trabzonspor taraftarı futbolu biliyor!! bunu diyenler şu anketi görse çark ederersunla hami arasında çıkması gereken oran ersunla luce arasında çıkıyor.. bu anket bana geçen başkanlık seçimlerinde ihoyla usta arasındaki anketi hatırlattı..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi insanımız olan ersun yanal'a bir şans daha vermeliyiz
Kendi insanimiz derken Ersun ve Dirabizonlular arasindaki tek bag Rus Hatunlar benceNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi insanimiz derken Ersun ve Dirabizonlular arasindaki tek bag Rus Hatunlar benceAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anketi göremiyorum Tapatalk'dan girdiğim için ama Hami, Lucescu'dan fazla oy almış sanırım. İşte budur Trabzonspor taraftarının vizyonu.Luce 45 Ersun 80 Hami 1
Hami kendine oy verip gitti herhaldeTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Artık yeter, daha ne yazacağım. Mesajlar duruyor önceki sayfalarda. O meşhur İtalyan içinde Juventus'u çalıştırmışlara bakın derim. Olmadı zaten, olmayacaktıda.
Hayırlı Geceler.
Ses yapmayın, öyle bilinecekmiş.
Hocam sen Lippi diyorsun o zaman. Forumda adı geçmedi demiştin de ben bir kaç kere yazdım kendisini. Doğru muyum, Lippi mi?
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anketi göremiyorum Tapatalk'dan girdiğim için ama Hami, Lucescu'dan fazla oy almış sanırım. İşte budur Trabzonspor taraftarının vizyonu.
Son anket durumu:
Ersun Hoca 80 oy
Lucescu: 45 oy
Hami: 1 oy
Digerleri: 10 oy
Ben dahil Ersuna basanlarin cogu Lucescunun daha kötü oldugundan degil, Ersunun daha gercekci oldugundan bastik diye düsünüyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam yokLuce 45 Ersun 80 Hami 1
Hami kendine oy verip gitti herhalde
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaha .. hemşeri çıkmasak bari
Olabilir, Ersun Hoca nin kendine has prensipleri vardikkatli olmak lazim.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum