Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'a atılan iftiralar 2013 yılında Muharrem Usta'ya yapılanlara çok benziyor. Atılan bel altı -Aziz kaynaklı- iftiralar dışında taktik teknik sallamada ulaştıkları en üst düzey seviye de şu:

Yardımcılarının başarılarını kendine mal ettin, simdi gerçekleri gördün mü Ersun Hoca? Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi. Haftalardır "Bu defans çok gol yiyor" diye yazıyorum, çiziyorum ama sen bu ülkenin çok tecrübeli hocasısın ya aman dinleme!
    Bu arada beni okuyor ya da okumuyorsun, inan umurumda değil. Ancak şunu bil: Ben bu takıma 10 yılımı verdim yani senden daha Trabzonluyum.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şikecilerin yöneticisi bi lavuk da Ersun'a yardırmış. "Nani hakemle oynamasın" dediği için... Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar gerçekten... Adamlar şimdiden tutuştu...
      Abi bu adama bizim masal, pardon efsane yerel öz oğlu özler de potansiyeli yüzünden bunca nefreti duyuyor olabilirler mi? Zira ilk döneminde birkaçı istemeyerek ağzından bir şeyler kaçırmıştı şahsi sohbetimizde...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal'a atılan iftiralar 2013 yılında Muharrem Usta'ya yapılanlara çok benziyor. Atılan bel altı -Aziz kaynaklı- iftiralar dışında taktik teknik sallamada ulaştıkları en üst düzey seviye de şu:
        serdar bali'ye benziyor bu

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok, Şenol Güneş ben bildim bileli sağlam aile yaşantısı olan biridir.
          Hocam buradaki bir algıyı düzeltmemiz lazım. Ersun hareket eden her nesneye dalan biri değil. Burada kasıtlı olarak bunu pompalayanlar, adamın bir sevgilisi olduğunu ve sadece onunla birlikte olduğunu bilsinler artık. Ben anlatamadım, bir de siz anlatın.

Yorum

• Mevcut şartlarda başarılı olacak hoca yok. Gelecek hocaya tüm camianın koşulsuz destek vermesi gerrkirken daha hoca gelmeden " ben onu istemem, sen şucusun" ayrımı yapılmaya başlandı. Hoca gelince neler olur tahmin edemiyorum.

Yorum

• Ogün.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              serdar bali'ye benziyor bu
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Bugün iş bitsede açıklama Kasımpaşa maçı sonrası yapılacaktır..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Lütfen biri beni aydıtlatsın:
                  1-uzun sureli calısacagımız,sistem kuracak bir hoca istiyoruz.O zaman bu ismin Turk olması neden zorunlu?
                  2-Neden temcid pilavı gibi surekli aynı isimler donup dolasıp bu takımın basında hoca olmak zorunda?Yeni bir isimle calısmak bu kadar mı zor?
                  3-Gercek manada Ersun Yanal ın ulusal yada uluslararası ne gibi bir basarısı var?Sikecilerin sampiyonlugunu saymıyorum.Orada kim olursa olsun o takım zaten sampiyon olacaktı.
                  4-Hangi genc oyuncuları Turk futboluna kazandırdı?Mesela 17-18 yasında kac oyuncuyu cat diye ilk 11 e koydu?

Yani diger hocalarda olmayıpta Ersun Yanal da olan ne var?Eli yüzü duzgun bir usak kabul etmek lazım.Gittiği takımlara fena top oynatmıyor onuda kabul edelim.Bunlar sizce yeniden şahlanacak,buyuk basarılar pesinde kosacak bir takım icin yeterlimi?

Ben hayatım boyunca isimler uzerinden konusmamısımdır.O kisinin dusunulen gorev icin yeterli olup olmadıgı ile ilgilenmisimdir.

Yine aynı kriterlerle bakınca iyi bir hoca olsa da Ersun Yanal ın bizi şaha kaldıracak isim oldugunu dusunmuyorum.

Ve yanılmayı hepinizden cok istiyorum.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Dün cosmos engini dinliyen oldumu(ki ben cok sempatik buluyorum onu) resmen ersunu sikeci takimi 500 bin icin haciz yaptiran sikayet eden adam dedi.. öz evlatcilarin ben futbol bilgilerin az oldunu düsünoyorum yani kötü niyet oldunj düsünmüyorum.. bilseler basarili olacagini. Niye istemesinler ki ersun hocayi

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor u çalıştırmak için öncelikle hocalık yapacaksınız,takım yöneteceksiniz, yorumculuk yapmakla olmaz,yorumcu olarak ne anlatabilirler ki futbolculuk geçmişi tamam da hocalık hakkında anlatabilecekleri bir şey yok.
                      Ben hocalık adına bişey demedim zaten adamlar bursa stadının açılışında oynadılar onu söyledim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün cosmos engini dinliyen oldumu(ki ben cok sempatik buluyorum onu) resmen ersunu sikeci takimi 500 bin icin haciz yaptiran sikayet eden adam dedi.. öz evlatcilarin ben futbol bilgilerin az oldunu düsünoyorum yani kötü niyet oldunj düsünmüyorum.. bilseler basarili olacagini. Niye istemesinler ki ersun hocayi
                        Abi sen hep bu adamdan bahsediyorsun cosmos Engin kim harbi duymadım hiç

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün iş bitsede açıklama Kasımpaşa maçı sonrası yapılacaktır..
                          Hoca artık ersun yanal olmalı. 2 sene boyumca herkrs desteklemeli. Eleştirenlere trabzonspot düşmanı olarak bakılmalı. Yoksa 6ayda bir hoca değiştirmeklr ve türkiyede ersun yanal ve şenol güneşten daha iyisi olmadığı ve trabzonda lucrscu hariç başka bir yabancı hocanın başarılu olamayacağı ve lucrscuyuda alamayacağımız gerçeğini herkrs görmeli.

Yorum

• Twitterda ersun yanal yeniden trabzonda diye haberler var
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cosmos engin ya sen hic.eskiden meltem tviye bakmazmiydin.. trabzonsporu konusan tek spor programiydi orda tanidim cok matrak biri ama iste.. ona kalsa yumlularla samp oluruz heralde

Yorum

• Ersun Yanal iki donemde de Trabzonspor'da basarili olmustur 3. Olursa Allah'in izniyle zirve yapacagi donem olur
                                Biz basari mi istiyoruz yoksa adamimiza yer mi seciyoruz kisilere takilmayin basariya ve sisteme Odaklanin Hami mami once kendilerini ispatlasin Trabzonspor cocuk oyuncagi degildir
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X