İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Muharrem Usta'nın Luce takıntısı biraz da taraftar baskısından kaynaklanıyor galiba. Sözünde durmamış olmak istemiyor -ki aslında söz vermemişti. Benim anlamadığım 1 seneden fazla olmaz diye tutturan Luce ikna edilse ne kadar sağlıklı olur? Orada göreve dünden razı çakı gibi Ersun var, devre arası gelip hemen başlayacak bir adam. Çok zorlamamak lazım bence.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 7 aylığım Faik. O kadar bekleyemem. Bugün gelinen nokta tam bir acemilik örneği...
Böyle şeyler yazmazdın sen......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi senin hesabımı hacklediler.....
Böyle şeyler yazmazdın sen......Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta isterse Pazarcı Emin Efendi'yi....
İsterse Kasap Nuri Efendi'yi teknik direktör yapsın....
6 ay koşulsuz destek vereceğim.....
Daha sonra ise eleştirmeye başlayacağım....
Çünkü Şu anki durumumuz herkesi eleştirebilecek kadar iyi değil....
senin elestirin baska oluyor
hemde yazi kafan rahat gecirirsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi senin hesabımı hacklediler.....
Böyle şeyler yazmazdın sen......
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir haftadır her gün telefon görüşmesi yapmaktan işi gücü bıraktım kardeşim. Sinirlerim bitti artık. Yeter yani... Bu nedir ya!...
Dışardan konuşmakla işin içinde olmak çok farklı takdir edersin. sende çok iyi bilirsin Trabzon'un özel şartlarını
Aç kurtlar zaten pusuda bekliyor bir hata yapsalarda eleştirsek diye....
Biz sahip çıkalım Trabzonsporumuza....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi senden 9 ay alalim
senin elestirin baska oluyor
hemde yazi kafan rahat gecirirsin
Çay içemeyince değil eleştiri yapmak Klübü taşısalar gıkım çıkmazNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 aydan sonra Ramazan geliyor zaten.....
Çay içemeyince değil eleştiri yapmak Klübü taşısalar gıkım çıkmaz
yeni hoca kurbana kadar yirtti
ozamana kadar toparliyamasa takimi sen kurban edersin onu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İş uzadıkça zarar veriyor takıma."Acele etmiyoruz" etmiyorsun da geldi devre arası.Bir Lucescunun peşinde dönüp dolaşıp duruyorsunuz.Yiyin yemeği evet mi hayır mı bitti.Bu kadar sürede anlaşamadıysanız niye daha Lucescu diyorsunuz?Adam yıllardır Türkiyeye gelecek ayağına reklamını yapıyor.Bir öyle bir böyle diyorsa gidin alın Ersunu bitsin bu iş.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim kurulunun çoğunluk kararı net. Ersun Yanal isminde görüş bildirdiler. Ancak belli ki Usta'nın Lucescu aşkı ağır basıyor. Sabah yazdım burada; "Kasımpaşa maçından önce kimse hoca isminin açıklanmasını beklemesin" dedim. Sebepleri vardı. Herşeyi her zaman yazmanın riskleri var.
Ersun hocanın tadını kaçırdılar sonunda... Halen olabilir ama aynı anda 3-4 hocayla görüşüp anlaşma aşamasına gelmek nedir yani!... Büyük hata yapılıyor. Şimdi Lucescu'nun ağzına kaldılar. Adamın eline koz verdiler. Ersun'la her konuda el sıkışıldığı halde Lucescu'dan haber bekliyorlar. Başkana ilk eleştirim olsun. Bu son derece acemice bir davranış... Adama Hüseyin Kalpar, Güvenç Kurtar muamelesi yapmak herşeyden önce ayıptır. Almayabilirsiniz... Ancak herkese mavi boncuk dağıtmak ciddi insanların tarzı olmamalı...
Her an heşey olabilir dememdeki sebep buydu. Başka da birşey yazmak istemiyorum. Sıkıldım bu işlerden. Herkes bir alem...Şu andan itibaren listedekilerin hiçbirinin kabul etmemesi ve Sadi / Hami isimleriyle devam edilecek kararı çıkmasına şaşırmam... Kendilerini köşeye sıkıştırıyorlar ve farkında değiller...
Bu iş bitti dediler mi? Ön anlaşma imzalandı mı? Ligtv ayarlandı mı? Daha sonra ne oldunun sorusunu veremez kimse, ayıptır.
O iş oradan dönmez. Ersun da açıklanır.
Yorum
-
Anlasmaya evet oldu demek icin imza olmasi gerekir. O olmadigi sürece hic bir anlasma evet olmustur denilemez.
Sözlü anlasip ertesi gün o Hoca hakkinda anormal bir bilgi ediniyorsaniz görmezden gelip göreve mi getireceksiniz ? Olabilir mi böyle birsey ?
Trabzonspor`un ihtiyac duyudugu hoca camianin büyük kesmi destek verecegi biri olmali. Ersun Yanal icin su an böyle birsey var mi ? benim gördügüm yok. Ozaman su an bana göre yanlis secim olur. Bunuda görmüs olabilirler..
Lucescu-Favre-Bielsa-Spalletti...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum