Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal ı istemeyenler, yabancı antrenör gelmesi halinde ortaya çıkacak olası 2. Vahid sendromunda ''istikrar'' kelimesini kullanamayacak olan ve Usta yı ilk taşlayacak olanlardır.

Anormal bir durum olmazsa yerli hoca dışında kim gelirse gelsin yerelciler bu adamı yarım devrede bitirecek, Usta yönetimini taraftarın önüne atacaktır. Yanılmayı çok isterim ama inanın, kolay kolay yanılmam... Futbol bu ülkede basit bir oyundur, yabancı antrenör getirmek 50. yıl söylemini de bitirir, takımı da bitirir. Bu ülkede hele hele Trabzon da yabancı antrenöre 3 yıl verilmez, buna gerekte yok. Ersun dertleri biliyor, gelecek yarım devre idare edecek kazanabildiğimiz kadar kazanacağız olursa tek gerçekçi hedefimiz olan kupayı kaldıracağız. Yazında Ersun un isteyeceği adamlar alınacak, kadro temizlenmiş haliyle Ersun kadrosu olacak ve yeni sezona mutlu mesut gireceğiz.

Yok eğer yabancı antrenör gelirse burada çarşı pazar karışacak. Lucescu dışında hiçbir yabancı antrenör burada kabul görmez, Ersun u yerelciler istemez şuan tek sıkıntı bu gözüküyor bana kalsa buda sıkıntı değil. 2 galibiyete alayı Ersuncu olur, biliyorsunuz işte tuttuğunuz takımın taraftar yapısını sizlere anlatmaya gerek yok.

Ferhat Yazgan, Soner, Atik, Salih, Sefa ile maç kazanan adam eldeki mevcut kadroyla 2. devre yüzümüzü güldürür, siz rahat olun.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Abi geçen gün maraton programını izleyen herkes Ersun'un heyecanını yüzünden anlamıştır. Gelsin başlasın yarım sezon yarım sezondur önümüzdek isezonun altyapısını yapar.
      En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 19:55.

Yorum

• Jajaya gelince adam topunu oynuyor saha dışından size ne kardeşim,Ersuna gelince auuuvv
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim ben Özer'ci filan değilim. Geçen sezon Vahid bunağının kurduğu eli belinde top bekleyen kazma takımın içinde boşa kaçan, top isteyen ve kazanmak için çalışan nadir oyunculardan biriydi. Bu özelliğiyle de o kadro içinde en iyilerden biriydi. Herşeye rağmen ben olsam satmam.

Ersun'un hiç bir oyuncusuyla takıntısı olmaz. Futbolcu tanıdığı olan lütfen sorsun. Şehir efsanelerine takılmayın. Bu adama güvenin sahip çıkın.
          Ümit abi seni çok severim ama bu yersiz rahatlığın bazen beni çileden çıkarıyor. Iho döneminde de pahalı transferler yapılırken; "Rahat olun batmayız" diyordun. Borç oldu 500 milyon.

Gerçi doğruya doğru batmadık ha, öyle hemen parlamamak lazım. Adamsın abi, Saygılar...
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Malum haberde; "Oyuncuların %80' i Ersun Yanal dedi" denildiğine göre bu 15-20 kişilik gönderilecekler grubunun çoğu matematiksel olarak dahil olmuş oluyor.

Önceki mesajımdaki gibi ekliyorum; tabi haber doğruysa...
            malum haberi bilemiyorum.. linkini paylaşsaydın keşke.. fakat ifade aynen böyleyse trabzonsporun 50 tane oyuncusu var, bütün oyuncular kast edilmiş olamaz. sadece kadroya giren 15-20 civarındaki oyuncu grubu ifade edilmiştir.. onlar arasında da sözü geçen yerli oyuncular ki hangileri olduğunu hepimiz tahmin edebiliyoruz.. ha kadro dışı oyuncularımız da ersunun kendilerine bir şans vereceğini bekliyor olabilirler.. ama ustanın böyle bişeye evet diyeceğini sanmıyorum.. zaten amacı kadroyu yarı yarıya azaltmak..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şikecilerin yöneticisi bi lavuk da Ersun'a yardırmış. "Nani hakemle oynamasın" dediği için... Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar gerçekten... Adamlar şimdiden tutuştu...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ümit abi seni çok severim ama bu yersiz rahatlığın bazen beni çileden çıkarıyor. Iho döneminde de pahalı transferler yapılırken; "Rahat olun batmayız" diyordun. Borç oldu 500 milyon.

Gerçi doğruya doğru batmadık ha, öyle hemen parlamamak lazım. Adamsın abi, Saygılar...
                Hahahahahahaahahaa seviyorum seni uşak :-)))) Zaten borç 500 milyon değil. Hatta 400 bile değil. Rahat olmaya devam :-)))

Yorum

• Benim gördüğüm kadarıyla sadi hoca kuyu kazacak birisi değil, yardımcı profiline uygun. Ersun hoca istemezse o başka. Belki de sadi hoca istemez. Benim görüşüm bu.
                  İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kuyu kazacak özevlat olmazsa olmaz diyorsunuz yani
                  En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 20:00.

Yorum

• 1Lucescu olmazsa 2 Ersun başka maceraya gerek yok
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun mu ? oo alırız bir dal

Özel hayatı biraz sorunlu diye sürekli haber çıkıyor ancak takımı oynatsın isterse özel hayatın dibine vursun kendisini bağlar...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hahahahahahaahahaa seviyorum seni uşak :-)))) Zaten borç 500 milyon değil. Hatta 400 bile değil. Rahat olmaya devam :-)))
                          Beşyüüüüzzzz...
                          Dörtyüüüzzz...
                          Üçyüüüüzzzz...
                          Amaaaaaaannnnnn...

Rahatız abi Usta sağolsun.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Ersun Yanal hocamız olsun diyemem. Ama Hocamız olmasına karşı çıkmam. Bana göre bize gelebilecek en iyi yerli hocalardan birisi. Özellikle de Muharrem Beyin çalışma şeklini göz önüne alırsak. Adam sistem diyor. Bunu Türk hocalardan bir tek Ersun Yanal ile yapabilirsiniz bana göre.

Karşı çıkan arkadaşların hassasiyetlerine de hak veriyorum. Yani öyle fırsat bulunca şehirden kaçmak nedir? Imam yellenirse cemaat... hesabı. Belki kendisine bu konuda birşeyler söylenir, hatta söyleyecektir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Forumda böyle seviyeli mesajlar görmek ne kadar güzel.

Karşı fikirleri aşağılayan, küçük dağları ben yarattım diyenler ve kendi fikri dışındaki insanlara çeşitli ithamlarda bulunan mesajların yanında ihtiyaç duyulan bir mesaj olmuş.
                            Teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi şenol hocanın var mıydı böyle numaraları?
                              Yok, Şenol Güneş ben bildim bileli sağlam aile yaşantısı olan biridir.

Yorum

• Ahmet Çakar: Ersun Yanal teknesini ve metresini Trabzon'a yanında götürürse başarılı olur...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X