İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
-
DEEP BLUE
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
Ümit abi Özer meselesi ne olur Ersun gelirse? Onu istemiyor diye biliyorduk ki haklı da aynı zamanda Özer'i çıkarttığında ona arkadan sallayan taraftarlar da Özer'in arkadaşıymış öyle muhabbetler vardı. Sen hem Ersuncu hem Özerci hem de doğru bilgi kaynağısın direkt senin sorun bu
Ersun'un hiç bir oyuncusuyla takıntısı olmaz. Futbolcu tanıdığı olan lütfen sorsun. Şehir efsanelerine takılmayın. Bu adama güvenin sahip çıkın.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ben Özer'ci filan değilim. Geçen sezon Vahid bunağının kurduğu eli belinde top bekleyen kazma takımın içinde boşa kaçan, top isteyen ve kazanmak için çalışan nadir oyunculardan biriydi. Bu özelliğiyle de o kadro içinde en iyilerden biriydi. Herşeye rağmen ben olsam satmam.
Ersun'un hiç bir oyuncusuyla takıntısı olmaz. Futbolcu tanıdığı olan lütfen sorsun. Şehir efsanelerine takılmayın. Bu adama güvenin sahip çıkın.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye de kendi sistemi olan tek adam belki de Ersun.En az 3 sezon çalışsın ve oturtsun sistemi,gerisi zaten gelir.
Destek olmak bu kadar mı zor ? Her türlü görüşe saygılım ama sizde 2 kez bu takımın Teknik Direktörlüğünü yapmış bu adama ve onu destekleyenlere saygı duymak zorundasınız.Karalamaya çalışmak çok terbiyesizce.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence tam tersi bir ortam var şu an. Karalanan kesim Ersun Yanal'ı isteyen kesim değil, istemeyen kesim..
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın gelmesinden yanayım ama bu da doğru bir bakış açısı. Halihazırda gönderilmesini dört gözle beklediğimiz 15-20 futbolcunun içlerinde olduğu grubun Ersun hocayı istemesi iyi bir referans olamaz. Tabi doğruysa.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
ersun hocanın gençlerbirliğinde oynattığı agresif futbolu çok iyi biliyorum. o futbol Türkiye liginin 3 gömlek üstünde bir futboldu ki. bu futbol valenciayı eliyordu. hızlı sert sürekli ileriye oynatacak kim var. şenol güneş belki daha iyidir ama ersun hoca şuan formda bir sezon geçirirse iyi seçnek. kaldıki sene bşaında kovulmasa şuan bizleydi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrtspor' da biraz Fatih Tekke'yle Hami' yi izleyelim bari
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem açık söyleyeyim, şu mesajı senden okuyor olmak yıktı beni...
Her iki taraftanda karalama yapan yorumlar var ancak benim daha çok şahit olduğum konu özel hayatının takımı etkilemesinden endişe eden yorumlara verilen cevap "sana ne özel hayatından" seviyesinde oluyor.. Ersun Yanal için potansiyel sapık muamelesi yapanlara cevap bile verme gereği duymuyorum ama özel hayatının takıma olan konsantrasyonunu etki edebileceği düşüncesi benim kafamı kurcalıyor.. Durum böyleyken sürekli yok adamın özel hayatıdır, yok siz kıskandığınız için böyle söylüyorsunuz vs tarzı yorumlar beni rahatsız ediyor.. O yüzden üstteki mesajı yazdım. Dedigim gibi, belki istemeyenler tarafında olduğum için öyle hissetmisimdir.
Yorum
-
bazı konuları kabul etmek lazım.. şahsen ben olsam sonuna kadar luce ihtimalini zorlarım.. ama yerli olarak alabileceğimiz en iyi isim de ersun yanal..
geçen sene kesinlikle kadrodan göndermek istediği yatabare, waris, constant gibi isimler şu anda kadroda yok.. demek ki ersunun dediğine geldik.. yerli oyunculara takıntılı bir hoca değil.. yabancılarda ise umarım douglas ve ndoyeye takıntılı olur.. yumlu ve özeri ilk 11 dışında tutarsa ortak akılda buluşulmuş olur..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada yanlışın var.. göndermeyi planladığımız oyuncu grubunun ersunu istediğine dair bir bilgi yok.. son maçta kadromuzda olan yerli oyuncuların istediğine dair bilgi var.. en azından hepsi selam gönderdi tvden..
Önceki mesajımdaki gibi ekliyorum; tabi haber doğruysa...Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Geçen sene bizim soyunma odasında konuştuklarımızı dışarıya basına servis yapan her kimse ........nı.... yim demişti. Benzer şeyleri Fenerbahçe soyunma odasında Fenerbahçenin hükmü şahsiyetine söylemiş. Yani öyle vur elinden lokmasını al diye bir durum yok.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöbrek ameliyatı için 700 km yol giden adamdan daha çatlağı olamaz :-)))) Şaka bir yana, hayatında tanıyıp tanıyabileceğin en çatlak adamdır. Bakma öyle sakin durduğuna... FB soyunma odasındaki küfürlerini izle bak... Hastayım bu adama :-))))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum