Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal en doğru tercihtir..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      soru cok basit...cevabıda...
      bir aktör yada aktrist....bir filmde oynamak ister hatta bir çok filmde...

film kritiği eleştiriside yapar elbet...dişinin kovugunu dolduracak hazda...

kadir inanır ...yada türkan şorayı...gozonune alsak...

yada sınemanın zırvesı marlon brandoyu...

-------------

mustafa denizlinin trt den sonra ....gs basında kulubedekı yuz hattı...o sevıncı mutlulugu cocuksu nesesı..paha bıcılemez...

----------

tolstoyun ınsan ne ıle yasar eserını okuyunca...

asgari ücretin rakamı...

banada komık geliyor...

en az size komık geldiği kadar...

yada halkıma...!!!

bu rengin 50.yıl tutkusunu yukledik sayılır ; capkın bir adama...

roman havası...agır geldi...!!!

yeni bir hikaye yazıyoruz ...

umarım tutar...

tek umdum bu hususta ....usta...

kesilirse şayet sampıyonlugumuza buyuk bir pasta...

kutlamalı...!!!

yınede herseye ragmen umutlanmalı...

---------
      Sayın Ciks...

Herşey karı kız, fb, İstanbul içinse, aşağıladığı Trabzon'da bunların hangisi var merak ettim. Maruzatım budur. Yoksa imamdan pop şarkıcısı çıkan günümüz show dünyasına yabancı değilim.

Her şeyi tersinden görmeyi uyanıklık zannedenlere küçük bir uyarım olacak.. Ya sizin burada yazdıklarınız doğru değilse, adam Trabzonspor'u küçük görmediği için, şampiyonluk yaşamak istediği için, Aziz'e ders vermek istediği için, hatta Trabzon'la bir gönül bağı olduğu için gelmeyi kabul ediyorsa?... Hiç düşündünüz mü... Belki de en doğru olan en basit olandır...

Yorum

• 110-6L3W5G6I.jpg

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tercüman halili istiyorum
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Yanal en doğru tercihtir..
          aynen kardeş eğer hoca yerli olacaksa em iyi tercih ersun yanal dır zaten başkada yerli kaliteli hoca yok.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok kardeşim ben almayım ne yapacam 11 erkek 1 hoca ile sana mutluluklar kardeşim :-)
            trabzonspor benim sevgilimdir.

pekiii 30 bin taraftar ne diyor trabzonsporum beeeenim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim.

bunlar ne diyor o zaman.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH=CONFIG]8018[/ATTACH]

Sagol baki, ne günlerdi be özledim [emoji16]
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bari voltranı oluşturuyoruz..... Kaleci antrenörü olarak Alper Hoca geri getirilsin..... .....

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

pekiii 30 bin taraftar ne diyor trabzonsporum beeeenim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim.

bunlar ne diyor o zaman.
                  Ronin belediye başkanı olacak adamsın. Bu ülke senin kıymetini er geç anlayacak.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bari voltranı oluşturuyoruz..... Kaleci antrenörü olarak Alper Hoca geri getirilsin..... .....
                    Ergin keleste gelsinmi [emoji23][emoji23]
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ergin keleste gelsinmi [emoji23][emoji23]
                      Yok o kontenjanı Muhammet Demir için kullanacağız.... .......

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH=CONFIG]8018[/ATTACH]
                        Yedek kulübesine bak... Töbe ya... Sonra da, "Ersun başarısız" de...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ronin belediye başkanı olacak adamsın. Bu ülke senin kıymetini er geç anlayacak.
                          Abi sende iyi gaza getiriyosun, roninin msjini devlet bahcelinin matematigine benzettim biraz, bu durumda belediye baskani degil muhalefet lideri oluyo [emoji1]

Yorum

• Bize luce lazım. Aşağısı kurtarmaz artık. İstikrar istiyorsak kariyerine kimsenin laf edemiyeceği biri şart. Ersun'u 2 maçta harcarız. Luce ağzını açanın gereğini yapar. O ağız bir daha iflah olmaz. Luce bşr telefonla sana oyuncu getirir, kariyer düşünen gençler lucenin takımını ister. Zamanında burda ersunu çok savundum ama artık olmaz. O iş bitti

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunlar ne diyor o zaman.
                              Onlar Ersun hoca ile bi böbrek ameliyatına girsin doğruyu bulurlar.Hem 4s kuralı var hani seven bise oluyor sevilen bişey yapıyor :-)
                              !

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi sende iyi gaza getiriyosun, roninin msjini devlet bahcelinin matematigine benzettim biraz, bu durumda belediye baskani degil muhalefet lideri oluyo [emoji1]
                                İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
                                Abi verme suna gazi, veriyon gazi, sonrasini hic düsünmüyorsun, ondan sonra sayin adminlerine Nazim Can niye ceza almiyor diye aglayip sizliyor 2-3 saat

Renkdas benden cok yasayacaksin herhalde ayni anda ayni seyleri yazmisiz
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X