Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hami takıntısı nedir arkadaş neymiş takımı 4. yapmış unutmayalımki o sezon ligin son haftası karabük sivası yenmeseydi 5. olacaktık hami juventus maçında iyi top oynattı deniliyor 2. maçta bizi tarihi yenilgiden onur kurtarmıştı zaten ben muharrem ustanın hami ile çalışacak kadar vizyonsuz oluğunu düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben zamanında size söyledim. Bu camia'nın birlik olabilmesi ve akıllanabilmesi için Hami ile yarım yılımız heba olmak zorundadır. Yoksa bu hamiciler asla susmaz. Ben diyorum kulübü teslim edin yarım sezon hamiye 6.cı yapsın sonra hamicilerde sussun rahat rahat önümüze bakalım.
      Bu takımla 6.olmak büyük başarıdır demeyeceklerini sanıyorsun galiba ?

Yorum

• forumda felix magat ismini okudum bu adam gelirse takımın maça çıkacak takadi kalmaz antreman programı çok ağır bir hocadr hatta tuncay şanlı wolsburg da oynarken lig tv ye konuk olmuş magat antreman yaptırdıktan sonra yorgunluktan evden dışarı çıkamadığını söylemişti.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaş ben de tam olarak bundan bahsediyorum zaten normal olan olması gerekende bu.
          Eğitim Psikolojisi'nde şöyle birşey vardır.Mesela öğrenci sınava girer yapamaz kötü not alır ancak öğretmenine aslında çok iyi biliyordum ama heyecandan unuttum der.Öğretmen de der ki haklısın ama ben senin öğrenip öğrenmediğini ancak kağıda yazıp yazmadığından anlayabilirim.Yani davranışa dönüşmezse de öğrenme olmaz.Fatih Tekke bu eğitimleri alıyordur almıştır ancak iyi bir hoca olup olmadığı ancak bunu icraate dökerse ortaya çıkar.Trabzonsporsa deneme tahtası değildir, bakalım olmuş mu olmamış diyecek vaktimiz kalmadı artık.Mesela ntvspor ekranlarında yıllardır oturup yorum yapan ve kendisini ülkede futboldan en iyi anlayan adam olarak sanan zatın pro lisansı var yanılmıyorsam ama ntvsporda yorum yapmaya yarıyor belli ki.Fatih Tekke de bu eğitimlerini boşuna almadığını kanıtlasın ve en kısa zamanda Trabzonspor'un başına geçsin, bunu en çok isteyecek kişilerden birisi benimdir.Hatta kendisi ben Trabzonspor'a hoca olabilmek için antrenörlüğe başladım dedi geçen sene.
          müthiş örneklere devam ayrıca heyecanla başa çıkmak, zamanı iyi kullanmak sınava dahildir.bunlar da ölçülmüş olur. en sevdiğim de kaydırma yapmışım bahanesi. soruyu çözüp yanlış işaretlemek çok daha büyük bir sorun.

Yorum

• Eger hami gelirde kupada final oynamayip ligi de 4.ca bitirmezse forumda ki uyeligimi askiya alirim.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eger hami gelirde kupada final oynamayip ligi de 4.ca bitirmezse forumda ki uyeligimi askiya alirim.
              reis boş yere üyeliğinden olma derim

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takımla 6.olmak büyük başarıdır demeyeceklerini sanıyorsun galiba ?

Bu takım zaten 6.cı oluyor. Ha 6 ha 10 ne farkeder. Hamicileri öldürürüm öyle bir şey derlerse
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• yerli olcaksa MRA olsun

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yerli olcaksa MRA olsun
                    Abi dur 2 saat o konuşulmasın şimdi Ersun harici yerli aday yok işte ortada bu.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eger hami gelirde kupada final oynamayip ligi de 4.ca bitirmezse forumda ki uyeligimi askiya alirim.
                      Abi bu sezon 4. bitirdi. Gelecek sezon ne yapacak ? Şampiyon mu yapacak bizi ?
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi dur 2 saat o konuşulmasın şimdi Ersun harici yerli aday yok işte ortada bu.
                        MRA hamiden de ersundan da iyi hocadir

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MRA hamiden de ersundan da iyi hocadir
                          İlk taşı kim atıyor?

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            reis boş yere üyeliğinden olma derim
                            Bu kadro icin 4.ca olmak ve kupada final oynamak cok buyuk bir hedef degil.

Sadi hoca bile devam etse bu hedefleri zorlardi.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu efsane dediğimiz,klubumuzun oz evladı dediğimiz adamlar neden hep Trabzonspor hocalığının peşinde? Para orda diyemi?Bir orduda,sınırda gorev yapan erede ıhtıyaç var,tepede yonetecek komutana da ama mutfakta soğan doğrayacak adamada ıhtıyaç var..Herkes ıstıyor kı ben general olayım..Yok ya..
                              Hami Hocam,senın gıbı topa vuran adam dunyaya sayılı gelmıştır..Kabul...Gel altyapıya,her sene senın gıbı ıkı tane adam ver A takıma..İşte hızmetın kralı...Giray Hocam,spor akademısı bıtırmışsın ..Kabul..Senı çekemeyen bır grup varmış!Kim onlar bılmıyorum..Sende gel altyapıya..Yeteneklı çocukları keşfet..Parası Trabzonspor A takımı gıbı ıyı değildir..Ama...
                              Sadi Hocam,altyapıda ne cevherler var..Ontane serdar gurler seksen tane n doye eder dıyorduk..Hani..?Yıne salıhı koyuyorsun sağ beke?Özer erkan onbırde,Marın yanında..Neymış antreman performansı.E muhammed çırpınıyordur antremanda..o nıye yok 11 de?Bak hocam ne hocalar var gençbırlığı oftaştan gokhan gonul çıkarıolar mesela!Kaç yıldır bir tane topçu gelmedi..

Yukarda bir arkadaşında dediği gibi..Camianın hem fıkır olup altını kuyusunu kazmaya uğraşmayacağı,hatasını gozle(y)emeyeceği bir adam lazım..
                              Buda Lucescu..Sponsorla guzel bır proje ıle takımn başına getırmelısın başkanım..Bunun ıknasını da sezon sonuna bırakmamalısın..Hemen şımdı ıkna edeceksın...Yıl sonuna kadarda Lucescunun sana soyleyeceği,oğlu olur veya o geldıgınde yardımcısı olur bırısıne emanet edeceksın..Oda uzaktan ılgılenecek.Sezon başında da takımın başına gelıp uzun soluklu bahsettıgın Porto,Benfıca Shaktar modelını uygulamaya başlayacaz..Yoksa pıyasada ısmı geçen hocalarla bu ış olmaz..Aslında aynı projelerle Ersun Hoca çok ıyı ış yaparda..Takımın başındayken,Trabzonun yerli ulemalarının ona olan eleştrılerını dınleyıp okuduktan sonra,maalesef o adam bıze fazla gelır..Yıne bır şekılde ayağını kaydırırlar.

Bekleyip goreceğiz..Muharrem Ustanın yönetıcılık tecrubesıne guvenıyorum.Etrafını saran akıl hocalarına rağmen doğruyu bulacaktır..Umarım..

Yorum

• Bu takımı bu kadroyu bende 4.yapıp kupada fınal oynatırım..Başarı buysa eğer?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X