Şurada yazanların çoğu Trabzonlu olup hocalık anlamında sıfır kariyerli kimselerin acaba burada bir konu oyu yaratabilir miyim çabasından başka bir şey değil. Ben bu yönetimden de doğrusu bu ekonomik ortamda bir şey bekleyemiyorum. Bu kadar aç adam bu şehirde ne iş yapacak. Oymacılık işinden başka bir meşgalesi olmayan yığınla adam var. Yönetim de para yok, 400 milyon borç, elde problemli bir kadro. Yüksek kontratlar ve satamayacağın en az 20 adam var. Bana Sadi hoca devam etsin ve kadro değeri artırılmaya çalışılsın. Takım Sadi hocayla düzeldi aslında. Yaşı da uygun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzür dileyerekten sormak istiyorum,bu Ersun Yanal muridliği nerden geliyor acaba size,Ersun Yanal 10 kişiyi öldürüp hakim karşısına çıksa onu savunacak avukat ancak bu kadar güzel bir savunma verebilirdi diye düşünüyorum.Bu arada bende Ersun Yanalcıyım lakin bu kadar savunulması enteresan geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhlak nedir?
Ahlak bizim Türkler için sadece iki bacak arasına sıkıştığı için biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bu işin çok önemli bir şey olduğunu zannederek (Dünyadaki bütün hayvanlar bu işi devamlı yapıyor) hayatımızın en önemli yerine getirip oturtup, AHLAKımızında en önemli sembolü yapıyoruz.
Şu anda başımızda yönetici konumunda olan insanların çoğunun iki üç evi var, ama kimse onların ahlak sorunları ile uğraşmıyor nedense?
Tekrar yazayım Ersun Yanal gelir gelmez, ancak adamın bir kız arkadaşı var ve bu konu hakkında konuşanlar ahlaksızlık yaptığının farkında değiller.
Bir şarkı vardır hatırlatmak isterim
Namusu bacak arasında ararım dişi sinek bile görsem laf atarım.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı 7/24 mü tutuyoruz... Sizin patron her gece sizi mesaiye bırakabiliyor mu? Veya akşam kime misafirliğe gidebileceğinize karışabiliyor mu?
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada yazanların çoğu Trabzonlu olup hocalık anlamında sıfır kariyerli kimselerin acaba burada bir konu oyu yaratabilir miyim çabasından başka bir şey değil. Ben bu yönetimden de doğrusu bu ekonomik ortamda bir şey bekleyemiyorum. Bu kadar aç adam bu şehirde ne iş yapacak. Oymacılık işinden başka bir meşgalesi olmayan yığınla adam var. Yönetim de para yok, 400 milyon borç, elde problemli bir kadro. Yüksek kontratlar ve satamayacağın en az 20 adam var. Bana Sadi hoca devam etsin ve kadro değeri artırılmaya çalışılsın. Takım Sadi hocayla düzeldi aslında. Yaşı da uygun.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun un gelmesine en çok hava yolu firmaları sevinecektir.
Maç bittimi ayen İstanbula gidecek, Hoop Pazartesi idman için tekrar gel Trabzona.
Aaa Salı akşamı boğazda partimi varmış. Hoop tekrar İstanbul.
Çarşamba sabahı tekrar idman var hoop Trabzon...
Bu nedir yav? Böyle hocalıkmı olur?
Bu yönetim Ersunu alacaksa zorunluluktan alır yoksa şuanki başkan Ersun'un ne mal olduğunun gayet farkında diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten Sadi hoca ile devam edilmesini düşünüyormusun? Bu şekilde 400 milyon borç nasıl ne kadar sürede kapanır?
baş hırsız reza da ateşler 3-5 milyon
hangi buyuk sponsor gelir acaba
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumda 8 yıldır okuduğum en farklı sıvama... Bunu ilk defa düşünebilen kişiyi tebrik etmek lazım. O nedenle sizi tebrik ediyorum. Bundan sonra yazılarınızın sıkı takipçisiyim.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sözleşmesinde sınırsız uçak bileti de ister dimi ersun
Yorum
-
[QUOTE=7can61;1920330006]Ebru gündeşin iğrenç bir şarkısı var kahveye gidince hep çalıyor, aynı aşklar aynı tatlar bla bla bla.
Usta, yeni yönetim, fiyakalı cilalı ultra her şey dahil, yeni umutlar yeni ufuklar.
Neden Ersun?
Müsadenizle kendi fikrimi yazayım. Alt alta üst üste bütün teknik adamları yazdığımızda Ersun Yanal çıkıyor. Yabancı teknik direktörler ciddi manada transfer bütçeleri istiyor, Lucescunun ki uydurma sanırım. Bu takım Ersun hocanın takımı zaten, Hurma gelmeseydi belki bu takım daha Ersun hoca ile daha farklı yerlerde olacaktı. Ersun Yanal 2. gelişinde neden gitti belli olmadan Hurmanın ayak kaydırması ile gitti yani aslında geldi ama gitmedi gibi düşünebiliriz, dolayısıyla bence de gelişini tamamlaması gerekir. Yarım kalmıştır gelişi ama suçlu o değil Hurmanın ego'larıdır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
-
hocanın daha adı geçerken bu kadar yıpratılması, speküle edilmesi, takımın başındayken olacaklar konusunda beni inanılmaz tedirgin ediyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir şey için geç değil Selçuk'um :-))))) Bursa'da yaşıyor olmam biraz sıkıntı. İstanbul olsa saha rahat olurdum. Buna rağmen istesem iki kez yönetimde olurdum. Kendimce şartlar olgunlaşmamıştı. Neyse, kısmet... Yaşayıp göreceğiz...
onlarinda özelligi hesaplarinin yokuzunadan daha agir olmasiydi
ama olursan sportif direktörünü yetistiriyorum
kardesim 20 yasinda, köln spor management akademisine gidiyor
ayrica bu yasinda rapid wien ve al jazeera clup gibi klüplerde staj yapti
10 yila hazir olur
hazirla kendini"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
[QUOTE=Ünal Er;1920330014]İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEbru gündeşin iğrenç bir şarkısı var kahveye gidince hep çalıyor, aynı aşklar aynı tatlar bla bla bla.
Usta, yeni yönetim, fiyakalı cilalı ultra her şey dahil, yeni umutlar yeni ufuklar.
Neden Ersun?
Müsadenizle kendi fikrimi yazayım. Alt alta üst üste bütün teknik adamları yazdığımızda Ersun Yanal çıkıyor. Yabancı teknik direktörler ciddi manada transfer bütçeleri istiyor, Lucescunun ki uydurma sanırım. Bu takım Ersun hocanın takımı zaten, Hurma gelmeseydi belki bu takım daha Ersun hoca ile daha farklı yerlerde olacaktı. Ersun Yanal 2. gelişinde neden gitti belli olmadan Hurmanın ayak kaydırması ile gitti yani aslında geldi ama gitmedi gibi düşünebiliriz, dolayısıyla bence de gelişini tamamlaması gerekir. Yarım kalmıştır gelişi ama suçlu o değil Hurmanın ego'larıdır.
Yorum
-
Kendine özel uçak alır, kendi antremanlardan sonra gider İstanbuldaki evine sabah antremana gelir...Yapabilir mi? Neden olmasın uçak dediğin 200-300.000$SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum