Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam benim duyduğum şu;

Ersun silikon vadisindeki bir teknoloji şirketine "ışınlanma yöntemi" konusunda sponsor olmuş. Öyle çözmeyi planlıyormuş işi. Bu arada sponsor deyince para veriyor sanmayın. Kurumun baş direktörü hanımefendiye, her hafta sonu Bodrum'un tarihi ve turistik güzellikleri konusunda yükleme yapıyormuş.
    Benim de kulağıma geldi abi ama motor soğukken yanlış yere moleküler transportasyon olunabiliyormus isvicreli bilim adamlarıyla cern de calısmalar devam edıyor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun hocanın iznini nasıl değerlendirdiği bizi şöyle ilgilendirir: Takımı sahiplenme, takımın onu sahiplenmesi, birbirilerini örnek almaları, sinerji oluşturma noktalarında

İlk fırsatta sağa sola giden bir kişi orda mecburen duruyor görüntüsü oluşturur. Üstüne idman da kaçırırsa imam cemaate döner iş

O yüzden önce burayı sahiplenmesi gerekli. Yoksa gelmesi fayda değil zarar getirir. Yoksa mesele özel hayatında ne yaptığı değil
      Bildiğim kadarıyla şu anda bir iki hariç bütün futbolcular Ersun hocayı da istiyor...
      Teknik direktör Antrenör gibi bütün idmanlara çıkmaz.
      Buraya gelecek Teknik direktör projeler için gelecek, dolayısıyla bütün zamanını takımın yanında kondisyon antremanına veya ortada sıçan oynamalarını doğru yapıp yapmadığını kontrol ederek geçirmesini beklemek biraz saçma olur. Teknik direktör iş programını yapar Antrenörler uygular. Teknik direktör belli aralıklarla futbolcuların gazını alır, gaz ayarlaması yapar...
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Haşmetpenahları Şenol Güneş Beşiktaş'tan kovulana kadar bekleyelim....

Boşuna Hoca transferi yapmayalım....

Çünkü O boşa çıkınca kim gelirse gelsin altını kazanacaklar , sonunda kovacaklar ve Şenol Güneşi getirecekler...

Onun için Luce dahil boşuna mesarif etmeyelim derim şahsen....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ersun'un kimle ne yaptığı beni ilgilendirmez ben şampiyon yapabiliyorsa yapsın gerisi teferruattır. 2-3 takviye ile fırtına fırtına olur demiş bilemiyorum dedimi demedimi ama gelirse çok da dert etmem bu başkanla büyük işler yapar kanaatindeyim.
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Dediğin gibi yapabilirsek vergi avantajları var.
            İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hepimiz 5 cocuk yapalim en az

Yorum

• Şu konuda haksızlık etmek istemem,

İşten kaytarıyor o yana bu yana gidiyor filan.

Açıkçası işini yapsın da tesislere uğramasa da olur..

Bizim millette bir anlayış var çok sıkı mesai yapınca çalışıyormuş gibi görünmek, patronlar bayılır böyle adamlara.

Önemli olan ne kadar mesai yaptığın değil, ne kadar verimli yaptığındır.

Bunu aşmamız gerek.

Yorum

• Ersun isminin hal daha olması fazlasıyla garipseyici bir durumdan ibaret.Ersun ismi en kötü en berbat en içler acısı durumda ifade edilmesi gereken bir isimden ibaret olmalı bence.
                Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir de Muharrem Usta'nın Şenol hoca boşta olsa onunla çalışırdık demesi işi bok etti. Şenol Güneş Beşiktaşla ila nihai çalışacak mı? Boşa çıktığı an başkanın bu mesajı kafa karıştıracak.
                  Ama aynı zamanda ;benim yöneticiliğim süresince tek hoca ile çalışmak istiyorum beyanıda var.
                  Yani demek ki bir hocayla anlaştığında görev süresi sonuna kadar onunla gidecek.
                  Zaten camiada artık (taraftarlar dahil !) İHO döneminde yaşayabileceği tüm hoca fantazilerini yaşadı ve başarının bu yolla gelmeyeceğini öğrendi.İnşallah öğrenmiştir yani...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yerelleri bu hafta gördük, stadı tıklım tıklım yaptı...Başkanın ilk maçında büyük bir destek oldu...
                    Şimdi kasımpaşa maçını olimpiyat'a alsınlar ve Trabzon taraftarına serbest bilet uygulaması yapılsın. Bakalım gurbettekiler o stadı dolduruyor mu doldurmuyor mu?
                    gs'nin liselileri gs'yi bok ettiği gibi bizim yerellerde bizi bok edecek en sonunda

Yorum

• Faik bey dediğin doğru. Bir de şu an yaklaşık 25 kişi var ki ben Trabzon'un öz evladıyım, bana fırsat verilsin ben çalıştırayım, biz ne iş yapacağız demekteler. p
                      İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haşmetpenahları Şenol Güneş Beşiktaş'tan kovulana kadar bekleyelim....

Boşuna Hoca transferi yapmayalım....

Çünkü O boşa çıkınca kim gelirse gelsin altını kazanacaklar , sonunda kovacaklar ve Şenol Güneşi getirecekler...

Onun için Luce dahil boşuna mesarif etmeyelim derim şahsen....

Yorum

• O adamın gözü göz değil..

Lig tv sunucu Nazlıya kısık kısık bir bakışı vardı hamınızı öpecem tarzında..

Adam 50 sinden sonra yerçekimine meydan okumak diye bir kitap yazmaya karar vermiş zate..

O yüzden bırakalım ligtv deki misyonuna devam etsin..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Asıl gönlümden geçen Şenol Güneş'tir demiş oldun. Cin şişeden çıktı yani. Söz siz söyleyene kadar sizindir, ağızdan çıktıktan sonra sizi esir alır. Kaynayan kazan olan bir şehirden bahsediyoruz, herkesin özlemleri, hasletleri var; ama elde avuçta hiç bir şey yok.
                          İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ama aynı zamanda ;benim yöneticiliğim süresince tek hoca ile çalışmak istiyorum beyanıda var.
                          Yani demek ki bir hocayla anlaştığında görev süresi sonuna kadar onunla gidecek.
                          Zaten camiada artık (taraftarlar dahil !) İHO döneminde yaşayabileceği tüm hoca fantazilerini yaşadı ve başarının bu yolla gelmeyeceğini öğrendi.İnşallah öğrenmiştir yani...

Yorum

Hocam benim duyduğum şu;

Ersun silikon vadisindeki bir teknoloji şirketine "ışınlanma yöntemi" konusunda sponsor olmuş. Öyle çözmeyi planlıyormuş işi. Bu arada sponsor deyince para veriyor sanmayın. Kurumun baş direktörü hanımefendiye, her hafta sonu Bodrum'un tarihi ve turistik güzellikleri konusunda yükleme yapıyormuş.
                            Bekar olucam, ünlü olucam, yatım olucak para sıkıntım olmayacak...Ne diyorsun abi ??? İkili mücadelelerden hiç kaçmam, her topa girerim

Yorum

Kadınla evlendiğimde, mahalledeki diğer karıların kıskançlık krizlerini referans alıp başkalarıyla kırıştırarak kapı dışarı ettiysem, kırıştırdıklarımın ne mal olduğunu görüp tekrar eve davet ettiğimde, çöpten topladığım çürük patatesi, hıyar ve kabağı önüne koyup portakallı pekin ördeği yapmasını bekleyip tekrar kovduysam, aynı mahalle karılarının ağzına bakıp eve aldığım ve Sheraton'un aşçısı diye yutturulan varoş güzelinin aslında piknik tüpünde yumurta yapmaktan aciz olduğunu görürsem ilk karıyı 3 değil 33 defa alırım.

Kabahat bendedir çünkü...

evet beyler dağılabiliriz. Hem kadın hem futbol olan yerde Ümit abinin pohunun üzerine poh olmaz
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bildiğim kadarıyla şu anda bir iki hariç bütün futbolcular Ersun hocayı da istiyor...
                                Teknik direktör Antrenör gibi bütün idmanlara çıkmaz.
                                Buraya gelecek Teknik direktör projeler için gelecek, dolayısıyla bütün zamanını takımın yanında kondisyon antremanına veya ortada sıçan oynamalarını doğru yapıp yapmadığını kontrol ederek geçirmesini beklemek biraz saçma olur. Teknik direktör iş programını yapar Antrenörler uygular. Teknik direktör belli aralıklarla futbolcuların gazını alır, gaz ayarlaması yapar...
                                O kadar profesyonel bir yapı Türkiye'ye gelmedi daha hocam. Kaldı ki Trabzon'a gelsin. Türkiye'de işler duyguyla yürüyor. Daha pas yapmasını bilmeyen oyunculara, daha dedikodudan başka bir şeye rağbet etmeyen bir kitleye bu anlatılamaz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X