Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaş ben de tam olarak bundan bahsediyorum zaten normal olan olması gerekende bu.
    Eğitim Psikolojisi'nde şöyle birşey vardır.Mesela öğrenci sınava girer yapamaz kötü not alır ancak öğretmenine aslında çok iyi biliyordum ama heyecandan unuttum der.Öğretmen de der ki haklısın ama ben senin öğrenip öğrenmediğini ancak kağıda yazıp yazmadığından anlayabilirim.Yani davranışa dönüşmezse de öğrenme olmaz.Fatih Tekke bu eğitimleri alıyordur almıştır ancak iyi bir hoca olup olmadığı ancak bunu icraate dökerse ortaya çıkar.Trabzonsporsa deneme tahtası değildir, bakalım olmuş mu olmamış diyecek vaktimiz kalmadı artık.Mesela ntvspor ekranlarında yıllardır oturup yorum yapan ve kendisini ülkede futboldan en iyi anlayan adam olarak sanan zatın pro lisansı var yanılmıyorsam ama ntvsporda yorum yapmaya yarıyor belli ki.Fatih Tekke de bu eğitimlerini boşuna almadığını kanıtlasın ve en kısa zamanda Trabzonspor'un başına geçsin, bunu en çok isteyecek kişilerden birisi benimdir.Hatta kendisi ben Trabzonspor'a hoca olabilmek için antrenörlüğe başladım dedi geçen sene.
    İşte bu yüzden herkesin yadırgadığı Erciyesspor macerasına çok sevindim ben şahsen. Hem Antrenörlüğü yapıp paralel olarak eğitime devam etmesi hem de rahat ve sorunsuz çalışıp tecrübe kazanması açısından müthiş bir hamle oldu bu yaptığı. Bugün Trabzonspora gelip yarım sene sonra gitse bile yerinde durmayacağından ve kendisini geliştirmeye devam edeceğinden eminim. Yerinde sayıp laf yaparak bir şeyleri hak edeceğini düşünmez asla. Ben son derece ümitliyim ondan.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yerli olcaksa MRA olsun
      Yüzüklerin Efendisi diyorsun yani..
      O zaman Mavi başlıklı adamın suçu ne ya da Trabzonspor'u şampyion yapacak tek adam beeniiimm diyenin?

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bu sezon 4. bitirdi. Gelecek sezon ne yapacak ? Şampiyon mu yapacak bizi ?
        X bir hoca gelse sampiyon olacagimizin bir garantisi varmi?

Lucescu gelse amenna deriz o da gelecek gibi degil su asamada Ersun yanal dahil hicbir hoca icin bizi sampiyon yapar diyemeyiz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tesekkur ederim cok medenice sordugun icin.

Benim hamiyi bu kadar cok istememin sebebleri arasinda su anda transfer yapacak durumumuzun olmamasidir.

Su anda fazla transfer yapmadan gitmemiz gerektigine gore hami en uygun aday degilmidir?

Yabancı bir hoca getirip ona 10 milyon euro luk transfer bütçesi verilemeyecegine göre neden macera ariyoruz?

Hamiden daha basarisiz oldugu hade sehirle bir türlü bütünlesemeyen ersun yanalin daha cok istenmesinin nedeni budur?

Sapkadan tavsan cikaracak bir hocsya ihtiyacimiz var ve bunu yapmis hamiye yetersiz diyoruz bu hakka niyetli bir yaklasim degildir.

Abi bahsettiğiniz kadar kısıtlı bir bütçenin olduğunu düşünmüyorum. Nihayetinde yeni ve kredilibitesi çok yüksek bir yönetim var. Mevcut kadro üstelik çokta sil baştan kurulacak düşüklükte değil. Eldeki kariyerli ve potansiyelli oyuncuların etrafına 2-3 oyuncu alınacak bana göre. Ama bu sefer direk 11 oyuncusu öyle yedeğin yedeği değil.

Bundan dolayı bu seneden daha yüksek profilli ve yönetimi zor bir ekib oluşacak. Hami'nin deneyimsizlikle birlikte bu hususta da özellikle sıkıntısı olacak. Teknik adamlık özgeçmişin hemen hemen olmaması ,insan yönetimini yapabileceğine dair belirsizlik ve 50.yıl için direk şampiyonluk hedefi kendisinin şu zamanda adaylığını imkansızlaştırıyor bence.

Muharrem Usta dün ki maçta bütün camiayı toparlayarak bu işlere nasıl baktığını gösterdi zaten. Onun elinde olsa bu yükü kaldırabilirim diyen herkese kulüpte bir sorumluluk verir ama herkesin aynı anda oturamayacağı bir koltuk var .
          En son Courage tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 21:50.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yüzüklerin Efendisi diyorsun yani..
            O zaman Mavi başlıklı adamın suçu ne ya da Trabzonspor'u şampyion yapacak tek adam beeniiimm diyenin?
            mra 1461den cikma kadroyla neler yapti avrupada kac tur atladi. ayrica suan osmanlida da iyi gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              X bir hoca gelse sampiyon olacagimizin bir garantisi varmi?

Lucescu gelse amenna deriz o da gelecek gibi degil su asamada Ersun yanal dahil hicbir hoca icin bizi sampiyon yapar diyemeyiz.
              Hiç bir şeyin garantisi yok ama bu ligde daha önce şampiyonluk yaşamış birinin başarılı olma olasılığı daha fazladır. O baskıyı, atmosferi Hami'den daha iyi bilir hem Luce hem Ersun Yanal. Çok düşünmeye gerek yok. Düz mantık. Hatta dümdüz mantık bile yeter bunu görmeye.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ne Hami'ymiş arkadaş...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mra 1461den cikma kadroyla neler yapti avrupada kac tur atladi. ayrica suan osmanlida da iyi gidiyor.
                  Osmanlıspor'da ''Sahada iyi bir duruşu var'', orda dursun..

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk taşı kim atıyor?
                    Niye Hami ondan daha mı iyi bir proje hocası? Reşit Akçay 1461'de iki sene boyunca pilot takım projesini başarıyla yürütürken Hami daha milli takımların alt kategorilerinde uşak beşik ile uğraşıyordu. Lisans almaktan bile acizdi Hami, Akçay pilot takımı şaha kaldırırken.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

25,0 % Galibiyet
                      22,2 % Berabere
                      52,8 % Yenilgiler

Şu istatistikler Sir Giray Bulaka ait.Bu istatistiklere sahip bir td ile çalışmamamız bence sir e büyük haksızlık.Bir an önce o ekibi bulup imha etmek lazım.
                      En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 22:28.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç bir şeyin garantisi yok ama bu ligde daha önce şampiyonluk yaşamış birinin başarılı olma olasılığı daha fazladır. O baskıyı, atmosferi Hami'den daha iyi bilir hem Luce hem Ersun Yanal. Çok düşünmeye gerek yok. Düz mantık. Hatta dümdüz mantık bile yeter bunu görmeye.
                        Ersun yanal in hocaligina lafim yok ama Trabzon sehriyle bir butunluk kuramamasi onun basarili olmasina engel olur.

Bu kulupte yabanci hoca olarak sadece urbain braems basarili oldu cunku sehr i seviyordu butunlesmisti.

Hocalik sadece hocalik la bitmiyor sehir seni sen de sehr benimseyeceksin Trabzon diger sehirlere benzemez.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sezon sonuna kadar Morinho işimizi görür bence. Sezon bitince de daha üst düzey bir hoca buluruz

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Doğru isim Ziya Doğan. Adam 10 yıldır boşta tamamiyle yenilenmiştir şimdi, heveslidir.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hami'den önce Osman Özköylü ve Ünal Karaman daha fazla hakediyor Trabzonspor hocalığını. Adamlar Hami'den daha tecrübeliler hocalık konusunda. Onlar da öz evlat ayrıca.

Yorum

• Bu yerel dusuncelerle bir yere gelemeyiz Hamiymis MRA imis Yumluymus geciniz kim iyiyse Trabzonspor onlardan faydalanmali
                                Trabzonspor birilerinin faydalandigi kulup olmaktan cikmalidir biz adamsporlu degil Trabzonsporluyuz yeter artik
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X