Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu imkansıza yakın olduğu için Ersun Yanal olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      özevlat tam olarak ne demek

mesela ş. güneş özevlat oluyor mu. bu sene şampiyonluğun iki adayından birinin başında. hani şu küçük şikeci olan

yada annesi Trabzonlu olan emre belözoğlu

haminin gs nin kapısından döndüğünü biliyoruz.

keza gökdenizin şb ile önsözleşme imzaladığını.

tekke malum bjk ye transfer oldu.

yumlu ve zeki denilen kişilerin kaptanlık için antep maçında yaptıkları

bence sadece Trabzosnporun başarısını düşünen kişiye öz evlat denir. doğum yerinin ne olduğunu önemli değil...

öz evlat denilen şey saçmalık

şamil ekinci kırşehirli trabzonda ticaret yapan biriydi. öz falan değilmiş.

özevlatçılık: Trabzonspordan nemalanmak isteyenlerin çıkardığı bir terimdir.
      Buldukları ilk fırsatta Trabzonspor'u terk edenler gittikleri camialarda kendilerine yer bulamayınca has Trabzonspor'lu havasında takılıyor, hiç biri öz evlat değil, hepsi iyi gün dostu adam Lig Tv de yorum yapmak için uçak parasını Trabzonspor'dan tahsil ediyor, yönetim kuruluda bu yönde karar veriyor, Trabzonspor ile sözleşme imzalayan tüm futbolcular, teknik ve idari kadro ayrıldıktan sonra Trabzonspor'luluğu ön plana çıkartarak nemalanma çabası içerisinde olmasın artık taraftar öz evladınında ihanetini görmüş, kimseyi ikna edemiyorsunuz, başarılarınız ile talep edilen olun, Trabzonspor'lu olmanızla değil.

Yorum

• KULUP YÖNETİCİSİ VARSA LÜTFEN OKUSUN....

Forumda devam eden yeni Hocamız kim olmalı tartışmasını eminim ki, bir şekilde izliyor ve burdaki tartışmalardan etkileniyorsunuzdur.
        Çok çok iyi biliyorum ki, Burdaki tartışmalarda çok güzel fikirler olmakla birlikte , futbolla alakası olmayan kişilerin de görüşleri yazılıyor.Bu Forum ortamının en doğal sonucudur. Siz yöneticilerimizin de esas işinizin futbol olmadığını da biliyoruz dolayısıyla sizlerin futbol ve futbol camiasında dönen şeylerden haberdar olduğunuz bir alanın da bizim forum olduğunu tahmin ediyoruz.

Bu minvalde, Profesyonel Kurumlar, Taraftarların söylemlerini ciddiye almakla beraber , esas itibariyle Profesyonel düşünmek zorundadır

Hocamızı tercih ederken,

Alkol alıp almadığı, Ya da Rakı mı içmeyi sever yoksa Viskicimidir şeklinde ki tartışmaları da izlediğinizi düşünüyorum. Nasıl içiyorsunuz bunu diyerek yazısına başlayan bir taraftarı memnun etmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.

Binbir çeşit yerel medya çalışanlarının da burada naçizane fikirleri olmakla beraber, eski başkanların veya adaylarının da taraftarları elbette olacaktır. Gördüğüm kadarıyla henüz taraftar arasında mutlak bir birliktelik de sağlanabilmiş değil. . Ahırdaki ineği salgın hastalıktan ölen Temel'e , sigorta şirketinin sorduğu başka bir isteğin varmıdır şeklindeki soruya '' Sadece tek isteğim var, Dursun'nun ineği de ölsün '' şeklinde verilen cevaptakı gibi, Başarıyı sağlayacak kişinin ayağını kaydırmak adına, doğruya da yanlış diyebilecek onlarca kişi ve kişiler ve medya kalemşörlerinin de fikirlerini burda beyan ettiklerini düşünmemek için aptal olmak gerekir

Daha idmana bile çıkmamış, N'doye alındığı gün, Cardozo'yu satalım, şu kadar kar elde ederiz, Onun attığının ıkı katı daha fazla gol atar bu N' doye diye sayfalarca yazı yazan taraftarlarımız da var maalesef. Güne şarta göre hareket eden ve her yeninin çok daha iyi olacağına olan belki de istemeyerek kapılmış olduğumuz bir hastalıklı ruh halinde olduğumuzu da belirtmek istiyorum

Kısaca

Bir taraftar olarak sizden şunu istiyorum. Bilinçli bir futbol izleyicisi olarak gördüğüm şu ki? Sistemi olmayan, Kulubunde disiplin olmayan, İdarecisinin bile futbolcusundan haberi olmayan bir camia da başarı elde edilemez. Dünyanın en iyi topçusunu da alsan veya dünyanın en pahalı Hocasını da getirsen, Kulup içi disiplin yoksa , O kişilerde zamanla bozuk düzenin bir parçası haline geleceklerdir.

Sizlerden ricam şu dur ki?

Trabzon'lu olsun ama çamurdan olsun demeden
        İşini doğru yapan, özel yaşantısında ne yapıp yapmadığının önemi olmayan futbolcu ve Hocalar ile çalışın
        Öyle kişileri alın ki, Gitmek için sebep aramasınlar giderlerse de peşinden ağllayalım

Ben artık, satıldığında içimin cız edeceği ve günlerce kendime gelemeyeceğim topçularımız olsun istiyorum. Bu duyguyu en son Fatih Tekke satıldığında yaşamıştım ve Gökdeniz satıldığında yaşamıştım.
        Maç kaybetmekten değil, futbolcularımızı kaybetmekten korkmak istiyorum

Lütfen bize eskisi gibi Trabzonspor'u geri getirin bunu yaparken de Lütfen PROFESYONEL düşünün
        En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 16:46.
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten bir nedeni olanlara saygı duyuyorum....

Ama bir kısım arkadaşlar varki değil Ersun Yanal kim gelirse gelsin eleştirecekler. Çünkü onların derdi hoca değil , takım değil... Onların derdi kaybettikleri seçim ve Muharrem Usta....
          Yanlışın var...Çünkü İho dönemindede aynı durumlar mevcuttu...Ersun yanalı eleştiren kesim yine vardı...

Yorum

• Spalletti baktim...

Cok iyi bir secim olur gibi duruyor...

Spaletti 5 yil Zenit`e calisti...Fatih Tekke de vardi...Belki bu ikili olur

..Son 3 calistigi Takim..Zenit 5 Yil -AS Rom 4 Yil -Udinese 3 Yil..Basari ve Istikrar

2009 ve 2011 Rusya Sampiyonu.
            2009 Rusya Kupasi Sampiyonu.

2006 Yilinda - Italya Kupa Sampiyonu ve Süper Kupa Sampiyonu
            2007 Yilinda - Italya Kupa Sampiyonu

2004-2005 ve 2005-2006 Yilin Hocasi.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Gelecek hoca kim olursa olsun başarıya endeksli ücret ve sözleşme fesih bedeli makul ve mantıklı bir seviyede olmamalıdır.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Spalletti baktim...

..Son 3 calistigi Takim..Zenit 5 Yil -AS Rom 4 Yil -Udinese 3 Yil..Basari ve Istikrar

sultan tekke cok sever spaghettiyi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta ile görüşen Ersun Yanal prensipte anlaşmaya varmıştı. Fakat Ersun Yanal'ın bu kararından son anda vazgeçttiği öğrenildi.

Camia ile yönetimden çıkan farklı sesler ve Mircea Lucescu başta olmak üzere birçok teknik adam ile temasta olunması sebebiyle Yanal, bu durumdan rahatsız oldu ve Trabzonspor'a gitmekten an itibariyle vazgeçti.

Tecrübeli teknik adamın adamın sezonu Lig Tv'de geçirme kararı aldığı belirtildi.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan haftaya Lucescu ile görüşecekmiş.

Olacaksa olsun artık Luce
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan haftaya Lucescu ile görüşecekmiş.

Olacaksa olsun artık Luce

Luce oldu diyelim bu adamın benim bildiğim sözleşmesi sezon sonu bitiyo. Tutup bize nasıl gelecek.
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sultan tekke cok sever spaghettiyi
                        6 Aralik 2015 Röportaj

Zenit’te takımın başına Luciano Spalletti geldiğinde ona Mr. Spagetti dediğiniz için aranızın bozulduğu doğru mu?

Heyecandan Mr. Spagetti dedim, sonra hemen düzelttim ve özür diledim. Bilerek denir mi? “Sen kendini ne sanıyorsun?” derler adama. Öyle bir hocayla dalga geçecek cüreti nereden bulacaksın? Adamı dünya tanıyor, sen kimsin? Bunu “Fatih bu kadar çiğ bir adam” demek için haber yaptılar.

...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Spalletti baktim...

Bizim Taraftar makarnayı sevmez.

Yorum

• haha
                            cavcav bugün hizli gidiyor
                            önce takimi fuat capaya teslim etti
                            1 saat sonra onu kovdu
                            simdide bizim sadi hocaya teklif sunmus

bu cavcavi tff pazarlasa dünyanin en ünlü ligi süperlig olurdu
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim Taraftar makarnayı sevmez.
                              niye sevmez kuru fasülye pilavmı sever.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlışın var...Çünkü İho dönemindede aynı durumlar mevcuttu...Ersun yanalı eleştiren kesim yine vardı...
                                Şu bir gerçek ki geliş dönemlerini esas alarak Ersun Yanal'ı eleştirenlerin sayısını kıyasladığımda 1.Dönemi sosyal medyadan uzak olmam nedeni ile hatırlamıyorum. 2.Dönemi en yoğun eleştiri dönemi ve bu dönemde dikkat çeken bir konu eleştirilerin kaynağında şike destekcilerinin yaratmaya çalıştığı yoğun bir olumsuz algı çabası var.Geleceği var sayılan bu 3.dönemde kesinlikle 2.döneminden daha az eleştiri aldığını, şu anda desteğinin çok daha fazla olduğunu söylemeliyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X