Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdas benden cok yasayacaksin herhalde ayni anda ayni seyleri yazmisiz
    Sen cok yasa nazim [emoji4]
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• [MENTION=27844]ilker[/MENTION] tamam sustum Ilker Baskan
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sivas'a yenildiğimiz maçta ersun'u astık burada. O kadronun hedefi şampiyonluk değildi. Üzerine konulacak bir temel atacaktı ersun. Birden kendimizi potada bulduk. Bu ersun'un başarısıydı. Adama 1 sene daha sabredemedik

Yorum

• O sene gayet başarılıydık.100ün 200ün hesabını yapan müthiş ileri görüşlü!! yöneticiler sağolsun şampiyonluğu bjkye elleriyle verdiler.
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen cok yasa nazim [emoji4]

Hep beraber renkdas, dünya ikimizede yeter Allah saglik Huzur versin önce.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar Ersun hoca ile bi böbrek ameliyatına girsin doğruyu bulurlar.Hem 4s kuralı var hani seven bise oluyor sevilen bişey yapıyor :-)

bence sen yorumlarında bişey yapıyorsun

Yorum

• Ersun hocam gel şu yarım bıraktığın işi tamamla.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onlar Ersun hoca ile bi böbrek ameliyatına girsin doğruyu bulurlar.Hem 4s kuralı var hani seven bise oluyor sevilen bişey yapıyor :-)

trabzonspor sevgilinmi değilmi onu de bana

Yorum

• Iyi geceler, unutmayin en iyi transferimiz SISTEM olacak
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Başkan olduğum gün Ronin'i Trabzonspor TV'nin yayın sorumlusu yapıyorum. Şimdiden ilan ediyorum. İtirazı olan varsa şimdi söylesin...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence sen yorumlarında bişey yapıyorsun
                        Yani diyorsun ki bir kulağımın arkası kaldı ümit abi...neyse kardeşim uzun lafın kısası senin dediğin olmaz hami olmaz.Başka özevlat seç
                        !

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takimii sahiplenecek olan hoca hami dir.

Fazla butce istemez ve maliyeti dusuk bir kadroyla basarili olur bence.
                          Dayanaginiz nedir maliyeti düşük kadro ile başarılı olur demek için.? Bence makul bir şeyiniz yok. Risk alacak imkanımız yok.
                          İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          .Hakaret eden,üyeyi kışkırtan kişiler ceza alacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın.
                          Herkes ne düşündüğünü açıklamakla ve savunmakla özgürdür.
                          Karşılığında dalga geçiliyorsa cezasını da çeker.
                          Kimse forumun düzenini bozmaya çalışmasın.

bu yorumunuzu cok cok begendim iste budur Forum yöneticilik sizi tebrik ediyorum öyle olmali ..icimden gecenleri yazdiniz
                          insan birsey yazmak istiyor düsüncesini yaziyor hemen saldiran oluyor neye ugradigini sasiriyorsun..burasi bir Forum herkes seviyeli sekilde düsüncelerini yazabilmeli .
                          İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi yeni mi bu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ersun Yanal'ın hocalığını beğenirim fakat bizde fazla dayanabileceğini zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan olduğum gün Ronin'i Trabzonspor TV'nin yayın sorumlusu yapıyorum. Şimdiden ilan ediyorum. İtirazı olan varsa şimdi söylesin...
                              Reytingler fora [emoji30]

Yorum

• Ersun hoca iyi tercih, iyi yonetim ve iyi bi kadroyla kesinlikle basarili olur. Tekke gelmez mi yardimcisi olarak acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X