Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam işte onu merak ediyorum rüşdünü nasıl ispat etti.

6 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyetle takımı dokuzunculuktan dördüncülüğe taşımasıyla mı?
    Sadece onunla degil kisitli kadroyla oynattigi futboldur benim kistasim.

O zamanki kadronun ne kadar kisitli olduğunu hatirlarsan ne demek istedigimi anlarsin.

Sadece ligde degil Juventus macinda oynattigi futbol halen daha aklimda bu bir olcudur.

Diger olcu futbol oynama istekleri olmayan malouda ve colman I silmesidir bunu her hoca yapamaz.

Haminin antalya daki basarisizligi bir ölçü degildir her hoca her takimda basarili olacak diye bir kaide yoktur.

Hami Trabzonspor un dinamiklerini cok iyi bilmektedir bu onun basarili olmasi icin yeterlili dir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeki yavru ve hami yi ayni kefeye koyarak niyetini belli ediyorsun zaten.

Ben zeki,abdulkadir gibilerini degil Trabzonspor da basarili olmus bir hamiyi savunuyorum sapla samanı karistirma.

Hami bizde basarili olmus rusdunu ispatlamis halen daha hani 1461 in basina gecsin diyorsunuz cunku niyetiniz iyi degil.
      Hocam karıştırdığın kısım hami iyi bir futbolcuydu, iyi bir hoca değil.
      Önce kendini kanıtlasın sonra gelsin hocamız olsun. Hiç bir süper lig takimindan teklif bile almadı. Sistem öğrensin, eğitim alsın. Bu iş sadece ruhla olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trtsporu açın Giray Bulak tam bir komedi iyi güldürüyor şu an
        Hakkında olumsuz yorum yapanlar hep organizeymiş ve bunları tespit ediyormuş. Özel ekibi varmış. Ne günlere kaldık...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• [MENTION=20949]Cafer Bulur[/MENTION]

abi dediklerinizde haklısınız. Eldeki kısıtlı ve sorunlu kadro ile Hami o an elinden geleni yaptı. Fakat bu önümüzdeki 2,5 yıl için farklı bir ihtiyacımız ve ona uygun arayışımız olması gerekmiyor mu ?

Dönemsel sıçrama yapan Hami ile uzun vadede fazla tökezlemeden çıta düşürmemiş yerli-yabancı farketmez bir teknik adam arasında yapacağımız seçim, sırf kulübün dinamiklerini biliyor diye Hamiden yana bu kadar kolay mı olmalı?
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kurban Berdiyev.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke'yi her ne kadar çok sevsem de kulüpte görev almasını istesem de hoca olmak için ancak şu yarım dönem için isterdim.Hami çin geçerli olan şeyler onun içinde geçerli.Onun Hami'ye göre artısı uzun yıllar yurt dışında futbol oynamış olması ve Advocaat gibi, Spaletti gibi hocalarla çalışmış olmasıdır.Gerçi Şota Hiddink'le çalıştı da noldu.Ama en azından şunu biliyoruz ki Hami gibi Olcan'la Henrique'yle başarının gelmeyeceğini, başarının ancak iyi oyuncularla geleceğinin farkında Fatih Tekke.
              Fatih Tekkenin yakın arkadaşları, komşuları akrabam olurlar. Kariyerinin son sezonundan başlayarak şimdiye kadar çeşit çeşit eğitimler aldı yurt dışında. Şu an hala lisanslarını yapıyor. Hami TV'lerde yorumculuk oynarken Tekke kendisini geliştirmekle meşgul senelerdir.

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dediğin doğru alt yapı da olduğu için getirildi. Benim anlatmak istediğim koskoca Barca bu adamları getireceğine dünyaca ünlü apoletli teknik direktör getirmesini bilmiyormuydu da gitti alt yapıdan hoca getirerek bu işe koyuldu ve sistematik şekilde de devam ediyor.Pep gitti Luis geldi Luis gidecek başkası gelecek ama gelecek olan kişi de Barcanin içinden gelecek.
              Ki ben demiyorum Hami ile 3 yil 5 yil anlasalim Hami ile yarim sezon devam edilmesinden yanayım
              Bi üstte belirttiğimin aynısı Barcanın hocaları için de geçerli. Adamlar sürekli eğitim görüyorlar, kensilerini geliştiriyorlar. Ki geldiklerinde bir yere vuruyor. Hami onların gösterdiği eforun binde birini gösteriyor mudur acaba?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Henrique -> Benfica

Hami -> Juventus.

Başka da hatırlanan bir şey yok.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bizim de kitaplarımızın arasında Hami Mandıralı'nın gazete sayfalarından kesilmiş resimleri vardı, biz de mahallede, oynadığımız takımda faul oldu mu penaltı oldu mu toptan 10 metre uzaklaşıp topa Hami Mandıralı adımlamasıyla gelirken bir yandan da Hami, Hami, Hami Hami diye diye gelirdik.Eeeee?
                  Şimdi Hami, Hami, Hami, Hami diye teknik direktör olsun diye söylenmemiz mi gerekiyor?
                  Eminim ki ben ve benim gibi çocukluğunda bu duyguda olupta bugün Hami Mandıralı kesinlikle Trabzonspor hocası olamaz diyen bir sürü kişi vardır.Biz de isteriz Hami olsun ama bizi böyle düşünmeye sevkeden Hami Mandıralı'nın kan davalımız olması değil, Hami Mandıralı'nın ta kendisi.Trabzonspor hocası olacak liyakatte görülmüyorsa tek suçlusu kendisidir.
                  Çok merak ediyorum belki sürekli aynı örnek verilmiş oluyor ama Guardiola Barcelona'nın başına geçtiğinde, Barcelona taraftarının çoğunluğu Guardiola bu işi yapamaz diyorlar mıydı?

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Henrique -> Benfica

Hami -> Juventus.

Başka da hatırlanan bir şey yok.
                    O zamanlar gol atmakta zorlanan takimla sivasa 4 atmisti onuda hatirliyormusun?

O zamanki kadroyla sadece 6 galibiyet almis peki neden gercekte sadece gsye yenildigimiz hatirlanmiyor?

Cunku kariyeri yok bize vahid gibi kariyerli ve kulübün icine edecek adamlar lazim dimi?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Osman Özköylu hatta ve hatta Ünal Karaman deseler az biraz anlarım da Hami nedir Allah aşkına ya.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Kendi yağımızda kavrulacaksak, hedef 4. sıradan öteye gitmemekse Hami ideal isimdir.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tamam Hami muhabbeti baydı şu aşağıdan bakan duyumcular bir kaç bir şey yazsa da yolumuzu bulsak

edit: Derken Ümit abi gelmiş. ^^
                        En son rhaegarr tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 21:24.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam Hami muhabbeti baydı şu aşağıdan bakan duyumcular bir kaç bir şey yazsada yolumuzu bulsak
                          aşağıdaki listede esas bombaları salan abilerimiz yok belki misafir olarak göz atıyorlardır
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Tekkenin yakın arkadaşları, komşuları akrabam olurlar. Kariyerinin son sezonundan başlayarak şimdiye kadar çeşit çeşit eğitimler aldı yurt dışında. Şu an hala lisanslarını yapıyor. Hami TV'lerde yorumculuk oynarken Tekke kendisini geliştirmekle meşgul senelerdir.
                            Renkdaş ben de tam olarak bundan bahsediyorum zaten normal olan olması gerekende bu.
                            Eğitim Psikolojisi'nde şöyle birşey vardır.Mesela öğrenci sınava girer yapamaz kötü not alır ancak öğretmenine aslında çok iyi biliyordum ama heyecandan unuttum der.Öğretmen de der ki haklısın ama ben senin öğrenip öğrenmediğini ancak kağıda yazıp yazmadığından anlayabilirim.Yani davranışa dönüşmezse de öğrenme olmaz.Fatih Tekke bu eğitimleri alıyordur almıştır ancak iyi bir hoca olup olmadığı ancak bunu icraate dökerse ortaya çıkar.Trabzonsporsa deneme tahtası değildir, bakalım olmuş mu olmamış diyecek vaktimiz kalmadı artık.Mesela ntvspor ekranlarında yıllardır oturup yorum yapan ve kendisini ülkede futboldan en iyi anlayan adam olarak sanan zatın pro lisansı var yanılmıyorsam ama ntvsporda yorum yapmaya yarıyor belli ki.Fatih Tekke de bu eğitimlerini boşuna almadığını kanıtlasın ve en kısa zamanda Trabzonspor'un başına geçsin, bunu en çok isteyecek kişilerden birisi benimdir.Hatta kendisi ben Trabzonspor'a hoca olabilmek için antrenörlüğe başladım dedi geçen sene.
                            En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 21:27.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=20949]Cafer Bulur[/MENTION]

abi dediklerinizde haklısınız. Eldeki kısıtlı ve sorunlu kadro ile Hami o an elinden geleni yaptı. Fakat bu önümüzdeki 2,5 yıl için farklı bir ihtiyacımız ve ona uygun arayışımız olması gerekmiyor mu ?

Dönemsel sıçrama yapan Hami ile uzun vadede fazla tökezlemeden çıta düşürmemiş yerli-yabancı farketmez bir teknik adam arasında yapacağımız seçim, sırf kulübün dinamiklerini biliyor diye Hamiden yana bu kadar kolay mı olmalı?
                              Tesekkur ederim cok medenice sordugun icin.

Benim hamiyi bu kadar cok istememin sebebleri arasinda su anda transfer yapacak durumumuzun olmamasidir.

Su anda fazla transfer yapmadan gitmemiz gerektigine gore hami en uygun aday degilmidir?

Yabancı bir hoca getirip ona 10 milyon euro luk transfer bütçesi verilemeyecegine göre neden macera ariyoruz?

Hamiden daha basarisiz oldugu hade sehirle bir türlü bütünlesemeyen ersun yanalin daha cok istenmesinin nedeni budur?

Sapkadan tavsan cikaracak bir hocsya ihtiyacimiz var ve bunu yapmis hamiye yetersiz diyoruz bu hakka niyetli bir yaklasim degildir.

Yorum

• Ben zamanında size söyledim. Bu camia'nın birlik olabilmesi ve akıllanabilmesi için Hami ile yarım yılımız heba olmak zorundadır. Yoksa bu hamiciler asla susmaz. Ben diyorum kulübü teslim edin yarım sezon hamiye 6.cı yapsın sonra hamicilerde sussun rahat rahat önümüze bakalım.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X