Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlaşılmayan nokta şu;

Lucescu'nun gündemde olduğunu, görüşüldüğünü hatta arada küçük pürüzlerin olduğunu ve bu pürüzlerin atlatılacağını haftalar öncesinde söyleyende bendim. Lucescu'yu beğenende biriyimdir. Fakat Trabzonspor'a şampiyonluk vaat etmiyor. Bizatihi sistem oğlunun yetiştirmeye dayalı yahu. Şunu haber aralarında dahi görmek mümkün, gizli bilgiyede gerek yok.
    Usta bas bas 50. yılda şampiyonluğa sloganını söyleyecek ama Lucescu'yu şampiyonluk vaat etmemesine rağmen takımın başına geitrecek...

bu iş Onur'un kendi rızasıyla İstanbul'a transferi kesinleşti duyumuna benziyor

İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hay agzin bal yesin ozetle mantik bu luce'nin

hem saldiran kaleyi ablukaya alan takim istiyoruz ama hoca luce olsun 1-0 lik maclari unutmayalim arkadaslar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Renktaş Ukrayna liginin son 5-6 senesinin puan durumuna bakmanı rica ediyorum.

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merak ettim bu %100 başarı garantisi başka hocalarda var mı yoksa sadece Yanal için mi geçerli bu şart?
    Mesela Lucesku gelip de başaramazss garanti süresi bitmeden iade edip bedavaya şampiyon yapacak hoca alabiliyor muyuz yerine?
    Ben Ersun'u kötülemek için değil Lucesu başarı vaat etmiyor lafı üzerine yazdım. Yanlış yerlere çekmeye gerek yok.
    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 00:44.

Yorum

Anlaşılmayan nokta şu;

Lucescu'nun gündemde olduğunu, görüşüldüğünü hatta arada küçük pürüzlerin olduğunu ve bu pürüzlerin atlatılacağını haftalar öncesinde söyleyende bendim. Lucescu'yu beğenende biriyimdir. Fakat Trabzonspor'a şampiyonluk vaat etmiyor. Bizatihi sistem oğlunun yetiştirmeye dayalı yahu. Şunu haber aralarında dahi görmek mümkün, gizli bilgiyede gerek yok.
      Bu konuda bende size katılıyorum....Lucescu bildiğin oğlunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.....3 yıl takımın başında kendi durmayacaksa gelmesin....

Yorum

Lucescu o sistemi Türkiye'ye mi getirecekti ve ben sizi iki sene içerisinde şampiyon yapacağım mı dedi? Yoksa oğlunu yetiştirme yurduna mı verecekti. Her neyse bunları konuşmaya gerek yok.

Tekrar tekrar Ersun Yanal Hayırlı Olsun.
        hocam diğer arkadaşa sordum sizede sorayım ayıp olmasın
        bu bir temennimi duyummu
        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Ersun Yanal artık dört büyükler dışında ve belki Bursaspor dışında kolay kolay takım çalıştıracağını düşünmüyorum

Yorum

• İşler karıştı

Yorum

• Luce 2 seneyi kabul ederse de tamam diyelim 2 senenin sonunda oğlunu da kendisini de kovalım.

Yorum

• Usta başkanlığında bir yönetim varken Ersun Yanal Antalya ile anlaşmaz.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çekirdek alıp geliyorum.Fena tartışma var.Luce CF vs Ersun FC
                  Bir pakette bana al Tuzlu olsun

Yorum

• Şu Lucescu'nun oğlu muhabbeti çok saçma yalnız.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta bas bas 50. yılda şampiyonluğa sloganını söyleyecek ama Lucescu'yu şampiyonluk vaat etmemesine rağmen takımın başına geitrecek...

Evet, Onur meselesi ne zaman çıkacak diye bekliyordum. İmkanınız olursa kendisine sorun, vereceği cevabı çok merak ediyorum. Hakeza eski başkanda pişmandı değil mi satmadığına ama ortada satış falan da olmadı hiç, o da hayal ürünü.

Kariyerinde onca başarı bulunan akıllı bir adamın şampiyonluk vaat edebilmesi mümkün müdür, doğal ortamda? Değildir, niye akıllıdır çünkü.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun yanal antayla ıle anlastı kaynak sınan engın
                        Trabzondur o

Yorum

• Oğlunu mu öldürsek ?
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir pakette bana al Tuzlu olsun

gangardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Yorum

• Luce'nin getireceği sistem veraset sistemi olmasın sakın
                              .

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi ben ukrayna liginin neyine bakayim sanirsin Bundesliga'dan bahsediyoruz

ben cok besiktas macina gittim sirf o tribun ortamini yasamak icin luce doneminde son 15-20 dk larda nasil hop oturup kalktigini cok iyi hatirliyorum acikcasi ben 1-0 lik hoca istemiyorum.duayendir iyi para kazandirir.kumastan anlar amenna başim gozum ustune

Ama

ben rize antalya maclarindaki gibi takim istiyorum saldirsin yenilsin sanssizliktir 25 sut cekip gol atamiyosun bu hafta gecen haftanin yarisini oynadik skor tam tersi oldu bana bu takimi ersun hazirlar diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X