Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyumu Ersun Yanal'a verdim her anlamda en ideal hoca adayı şu an Ersun Yanaldır
    Lucescu'ya gelince; oğlumu başa geçirin ben danışmanlık yaparım teklifi gerçekse Trabzonspor'a hakarettir...
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• lucesku nun gelmiyeceğini yedi yaşındaki çocuk bile biliyordu. yalnış olan usta nın yalan söylemesi.tıpkı 50. yılda şampiyon olacağız demesi gibi.bu dönemde gelirlerimizi 75 milyondan 120 milyon tl çıkaracağım vaadini gerçekleştirsin yeter.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tamam da abi bir kişinin yorumundan yüzde 90'lık bir genellemeye nasıl ulaştın? Bak sen de söylüyorsun, işini engellemediği sürece diye. Ben dahil, özel hayatından söz edenleri yarısından çoğu bundan endişe ediyor zaten. Ama inatla bu adamın özel hayatıdır seviyesine indiriliyor..
        Ersun Yanal'ın ilk gelişinde arkasında destek vardı. Neler yapabildiğini hepimiz gördük..... Şampiyon kadronun temellerini oluşturan kişidir...

ikinci gelişinde ise herkes kazma ile bekliyordu kuyusunu kazmak için. özellikle çoğundan nefret ettiğim yerel medya. Herkes kıyasıya eleştirdi adamı kimse arkasında durmadı. tek başına bıraktı. Böyle bir ortamda kimse başarılı olamaz. hemde hiç kimse...

Ersun Yanal arkasında durursanız ülkemiz şrtlarında en iyi 3 hocadan birisidir.

Siz onun için yazmıyorsunuz ama bakışlarından bile anlam çıkarıp daha gelmeden eleştirenler var. güzel bir mukavele yapılıyor. başarı kıstasına göre ödemeler konulursa bu iş aşılır bence....

Trabzon'da gençlerine sorun %90 ı yeterli sosyal ortam yok derler. adam bekar adam tabiki gezecek istediği ile. bize ne yahu...

işini aksatmasın yeter.. onunda önlemini yönetim alsın....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ersun iyidir iyi..

Yorum

• Ersun Hocanın oy oranı % 61 olursa tamamdır bu iş özevlatçılar da rahatlar
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Şu ana kadar teknik direktörler adaylarına taktığımız kulplar :

Lucescu yaşlı....

Bielsa yabancı....

Magath Almancı....

Ersun hovarda....

Hami ile kalırız darda....

Yerli bizi bırakır yarda....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu ana kadar teknik direktörler adaylarına taktığımız kulplar :

Lucescu yaşlı....

Bielsa yabancı....

Magath Almancı....

Ersun hovarda....

Hami ile kalırız darda....

Yerli bizi bırakır yarda....
                Lucescu yaşlı diye değil de sanki oğluna yol yapıyor gibi görünüyor tabi olayın aslı nedir bilmiyoruz
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bana göre net konu şu: Ersun Yanal Trabzonsporu şampiyon yapacak yegane yerli teknik direktördür.

eline istediği kadro verildiğinde derbide 10 kişi kalsa dahi rakibi sahasından çıkartmayan bir anlayışla takım yarattığını gördük.küçük düşünmeyen, her stadyumda kafasındaki oyunu oynatabilecek cesareti olan, şampiyonluk refleksleri gösteren bir hocadır.

yabancı konusunda ise lucescu olabiliyorsa onun gelmesi taraftarıyım. eğer olmuyorsa diğer adı geçen yabancılar hakkında detaylı bilgim yok, lucescu ve ersun yanala göre ne derece fayda sağlarlar bilemiyorum.

Ersun Yanal gelirse yüzde yüz destekle gelemeyecegi aşikar. ilk günden basarısız olması için bekleyenler olacaktır. ancak en büyük etken saha sonuçları. dinamikleri belli bir camiadan bahsediyoruz. Lucescu da gelse 3-5 maç kötü sonuç alsa kariyeri onu ancak 3 ay idare eder, sonra asılmaya başlanır şehirde. bu yüzden yönetim kimi düşünüyorsa düşünsün tepkiden çekinerek teknik direktörü belirlememeli.getirdiği kişinin arkasında olmalı. bir kere ipleri bu camianın horozlarına kaptırdın mı kendini kongrede bulursun.
                  There is no spoon...

Yorum

• Günaydınlar,

Bazı yorumlar o kadar ilginç ki şöyle içime bir iğne batıyor sinirden. Neyi söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz önemli. Bu konuyu çözemeyiz ama bir kişi kazanılsa bile kardır.

Sportif anlamda ,
                    Trabzonspor , 1461 , 2. 3. Lig , Yavuz Selim,yabancı transferi vb... buralardan sorumlu teknik direktörler ve scout ekipleri olacağını düşünüyorum. Bütün bu çerçeveyi kontrol edecek bir direktör olacak ve yönetim kuruluna raporlayacak.

Bu organizasyon yapısının planlanması yapılıyor sanırım. Luce ve Ersun'u aynı yapıda görebilir miyiz,muntazam olur.Veya 1461, Trabzonspor'un oynadığı taktik ile oynuyor ona uygun bir teknik direktör. O zaman 1461 takım oyuncularını düşünsenize ekstra bir hırs,hayallere gerçekten inanma.

Luce olmazsa olmaz mıdır bu yapıda(teknik direktör değil sportif direktör) ? Veya Ersun Yanal teknik direktör olarak ? Yönetimin vereceği karar bence bunlar olacak.

Eğer Luce ile görüşülüyor ise bu yapı üzerine daha çok sportif direktör olarak görüşülüyordur.Luce ise hoca olarak oğlunu istemiş bizimkiler Ersun'u kabul ettirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Son olarak böyle bir organizasyon yapısını yıllardan beri yöneten insanlar şuan başımızda yani bizde o organizasyon yapısının içindeyiz. Merak etmeyin derim ben sadece alışmanız biraz zor olacak ama olacak. Değişime çok açık insanlar değiliz.

Not : Sportif koordinatör alındı eğer o Luce için dediğim işi yapacaksa sadece hoca arıyorlardır.

Yorum

• Luce ile ersunun olduğu bir ankette neden ersuna oy verilir anlamış değilim?

Yorum

• Valla ben çekimserim.
                        Sanırım ismi geçen hocalardan çok yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ile daha çok ilgileniyorum.
                        Hayırlısı olsun diyelim.
                        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Günaydınlar,

Bazı yorumlar o kadar ilginç ki şöyle içime bir iğne batıyor sinirden. Neyi söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz önemli. Bu konuyu çözemeyiz ama bir kişi kazanılsa bile kardır.

Sportif anlamda ,
                          Trabzonspor , 1461 , 2. 3. Lig , Yavuz Selim,yabancı transferi vb... buralardan sorumlu teknik direktörler ve scout ekipleri olacağını düşünüyorum. Bütün bu çerçeveyi kontrol edecek bir direktör olacak ve yönetim kuruluna raporlayacak.

Bu organizasyon yapısının planlanması yapılıyor sanırım. Luce ve Ersun'u aynı yapıda görebilir miyiz,muntazam olur.Veya 1461, Trabzonspor'un oynadığı taktik ile oynuyor ona uygun bir teknik direktör. O zaman 1461 takım oyuncularını düşünsenize ekstra bir hırs,hayallere gerçekten inanma.

Luce olmazsa olmaz mıdır bu yapıda(teknik direktör değil sportif direktör) ? Veya Ersun Yanal teknik direktör olarak ? Yönetimin vereceği karar bence bunlar olacak.

Eğer Luce ile görüşülüyor ise bu yapı üzerine daha çok sportif direktör olarak görüşülüyordur.Luce ise hoca olarak oğlunu istemiş bizimkiler Ersun'u kabul ettirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Son olarak böyle bir organizasyon yapısını yıllardan beri yöneten insanlar şuan başımızda yani bizde o organizasyon yapısının içindeyiz. Merak etmeyin derim ben sadece alışmanız biraz zor olacak ama olacak. Değişime çok açık insanlar değiliz.

Not : Sportif koordinatör alındı eğer o Luce için dediğim işi yapacaksa sadece hoca arıyorlardır.
                          Luce ve Ersunun birlikte olacağı bir yapı Türkiye şartlarında hayal olur keşke öyle bir şey olsa da bence yönetim öyle bir şey düşünmüyordur...

Yorum

• ersun yanal kalan işini tamamlasın gelecekse. takımını şampıyon yapsın baska bişey istemiyorum.
                            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lucescu yaşlı diye değil de sanki oğluna yol yapıyor gibi görünüyor tabi olayın aslı nedir bilmiyoruz
                              Lucescu'yu sezon sonuna kadar taraftar gömer zaten. İsmi ilk telafuz edildiğinde 70 yaşındaydı, dün 72 oldu. 2016 Haziran'da cenaze töreni düzenler artık bizim taraftar.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ben türkiyeyi tanıdığı için lucescu diyorum.

olmazsa marcelo bielsa olsun.

bielsa şampiyon yapabilir mi bilmiyorum ama oynattığı futbolla ve kenardaki hareketleriyle taraftarı stada çekmeyi rahatlıkla başarır.
                                adam maçı yaşıyor ve aynı zamanda çok iyi bir kondüsyoner.
                                şuan boşta heralde alınması mümkün...

Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X