Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan biri de çıkıp Luce neden oğlunu bize getiriyor demiyor? Adam 15 yıldır Ukrayna'da, böyle bir durum olsa çoktan temelleri atardı bence.. Şu oğlu muhabbeti çıkış noktasından itibaren tamamen saçmalık.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne kadar Mazosist insanlarsınız yahu. Rize maçındaki gibi oynayıp 3-0 yenilmeye razı olmak da ne demek. 3 puan olsun da nasıl olursa olsun. Bize öyle bir hoca lazım.
      Peki abi top oynamadan ittira kaktira nereye kAdar gider bu 3 puAn sikebahce maclarini izliyor musun o futbolla sampiyon olabileceklerine ihtimal veriyo musun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Luce gibi babamız olsa, sırtımız yere gelmezdi.
        yüzde yüzbin katılıyorum adminim.bu ersun işi nedense bende bir karmaşıklık yarattı.tam bir rus ruleti.

işin garip yanı ersunuda istiyorum .ama luce de devlet bankası gibi.özel bankalar sakat hortum olabilir.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen onu bir de bana sor
          Soramam Adem. Canımdan bezdim. üstelik sırf bunun için genelde parantezli ve vurgulu, örnekli yazarım. Ama yok. Yok oğlu yok.

Yorum

• valla durum karışık
            lucescu defansif,ersun ofansif oynatan hoca
            tam zıt karakterler
            biz 7-0 'lık maçın sonlarında gol kaçırdığı için oyuncusuna küfür eden milletiz(bizzat o maçtaydım)
            bunları düşününce
            ersun daha gerçekçi ve bize uyan seçim bence
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne kadar Mazosist insanlarsınız yahu. Rize maçındaki gibi oynayıp 3-0 yenilmeye razı olmak da ne demek. 3 puan olsun da nasıl olursa olsun. Bize öyle bir hoca lazım.
              Öldürmeyen acı tuhaflaştırıyor bizi abi.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soramam Adem. Canımdan bezdim. üstelik sırf bunun için genelde parantezli ve vurgulu, örnekli yazarım. Ama yok. Yok oğlu yok.
                haklisiniz valla ama bende imla 0

Yorum

• Usta suan hocayi değil Ersun un gönderilmesini istediği topcularla zararsiz bir sekilde nasil yollarin ayrılacağını düşünüyor...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet, Onur meselesi ne zaman çıkacak diye bekliyordum. İmkanınız olursa kendisine sorun, vereceği cevabı çok merak ediyorum. Hakeza eski başkanda pişmandı değil mi satmadığına ama ortada satış falan da olmadı hiç, o da hayal ürünü.

Kariyerinde onca başarı bulunan akıllı bir adamın şampiyonluk vaat edebilmesi mümkün müdür, doğal ortamda? Değildir, niye akıllıdır çünkü.
                    Zat'ı paydaşın Onur'u satmak istemesi gayet doğal değil midir? İho Onur'u satamadıysa kesinlikle taraftar baskısındandır. Delilleriniz varsa yazarsınız aksi takdirde artniyet ararım. Belki de siz duyumculara yem atıldı algı operasyonu için, olamaz mı?

Şampiyonluk kısmına gelince benim demek istediğim Usta şampiyonluk vaat etmeyen hocayı takımın başına getirmez. Yani Lucescu takımın başına gelirse Usta gerekli konulara açıklık getirmiştir. Bile bile lades demez.

İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ben ukrayna liginin neyine bakayim sanirsin Bundesliga'dan bahsediyoruz

ben cok besiktas macina gittim sirf o tribun ortamini yasamak icin luce doneminde son 15-20 dk larda nasil hop oturup kalktigini cok iyi hatirliyorum acikcasi ben 1-0 lik hoca istemiyorum.duayendir iyi para kazandirir.kumastan anlar amenna başim gozum ustune

Ama

ben rize antalya maclarindaki gibi takim istiyorum saldirsin yenilsin sanssizliktir 25 sut cekip gol atamiyosun bu hafta gecen haftanin yarisini oynadik skor tam tersi oldu bana bu takimi ersun hazirlar diye dusunuyorum

Renktaşım peki Süper lig Bundesliga mı? Değil. Ukrayna'nın orta sıra takımlarıyla Türk takımları maç yapsın görelim.

Karpaty-gs eşleşmesi hala hafızalarda. Şahsi fikrim Süper lig en balon liglerden biridir

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yüzde yüzbin katılıyorum adminim.bu ersun işi nedense bende bir karmaşıklık yarattı.tam bir rus ruleti.

işin garip yanı ersunuda istiyorum .ama luce de devlet bankası gibi.özel bankalar sakat hortum olabilir.
                      %100 katılma, %0 rep verme üyem. Bu nasıl iş ?
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki abi top oynamadan ittira kaktira nereye kAdar gider bu 3 puAn sikebahce maclarini izliyor musun o futbolla sampiyon olabileceklerine ihtimal veriyo musun

Evet. fb tam şampiyon olabilecek takım gibi oynuyor ve bjk dan önde şampiyonluk şansı. geçen sene gs de öyle şampiyon oldu.
                        En son Yaşar tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 01:01.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          %100 katılma, %0 rep verme üyem. Bu nasıl iş ?

istediğn rep olsun be sevgili adminim ben unutuyorum rep işini bazen. aha rep olmadı adminim .rep veriyim deim rep gitmiyor size.

Yorum

• luce gelsin 2 sene çalışsın takımı şampiyon yapsın da sonra ister oğluna ister gelinine devretsin bence sıkıntı yok
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zat'ı paydaşın Onur'u satmak istemesi gayet doğal değil midir? İho Onur'u satamadıysa kesinlikle taraftar baskısındandır. Delilleriniz varsa yazarsınız aksi takdirde artniyet ararım. Belki de siz duyumculara yem atıldı algı operasyonu için, olamaz mı?

Şampiyonluk kısmına gelince benim demek istediğim Usta şampiyonluk vaat etmeyen hocayı takımın başına getirmez. Yani Lucescu takımın başına gelirse Usta gerekli konulara açıklık getirmiştir. Bile bile lades demez.

Renktaşım peki Süper lig Bundesliga mı? Değil. Ukrayna'nın orta sıra takımlarıyla Türk takımları maç yapsın görelim.

Karpaty-gs eşleşmesi hala hafızalarda. Şahsi fikrim Süper lig en balon liglerden biridir
                              ee bende sana karabuk-st.etienne fransa daki macda birazcik akilli olsaydi turu alip geliyodu eslemesi derim o zaman bizde ligue 1 den mi iyiyiz

dnipro-kiev-shaktar

kievi besiktas kac kez patates etti
                              dnipro nun en iyisi knoplyanka miydi neydi o cocugun ismi adam ayrildi takim surunuyo

bi shaktar var

bana gore avrupa da 2 tane lig var biri bundesliga biri de premier lig nottingham forest antalyaya kampa gelsin iddaa ediyorum bizim 18 takimin 18ine de kok sokturur

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Luce'nin getireceği sistem veraset sistemi olmasın sakın
                                İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duyumcu?

Öncelikle belirteyim ki duyumcu falan kesinlikle değilim. Bu yakıştırma hoş değil, çünkü duyduğu bir şeyi paylaşmıyorum. Yalnız Zat-ı Muhteremin satmasının anormal görüldüğü vakitleri hatırlıyorum ben. O zamanlar öyle bir isteği dahi yoktu forumdaki sizlere göre. Oysa İstanbul'da bizatihi masaya oturuldu. Siz en iyisi mi Onur'a sorarsınız. Bende vereceği cevabı sabırsızlıkla merak ediyorum.

Satılamayışı evet, kesinlike taraftar baskısı, hakeza Onur'un gitmek isteyişide. Dediğim gibi Onur'a sorarsınız. Ya da 20 sene sonra bir röportajda söyler kendisi zaten.

Yem? Tebessüm ettim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X