Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanın soğukkanlılığını koruması lazım...
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi yarım devrelik bi hoca mı gelecek diyorsun?
      Bimiyorum bunu...ama dusncemi sorarsan bu baskiyla devamli ama devam edebileceginden supe duydugum bi hoca gelecek...

Yorum

• vay arkadaş hala lucesku diyen arkadaşlar var uyanın lucesku trabzonspora dolayısyla türkiyeye gelmez.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bimiyorum bunu...ama dusncemi sorarsan bu baskiyla devamli ama devam edebileceginden supe duydugum bi hoca gelecek...
          yazdıklarndan ersun yanal ismi çıkıyor ibi

Yorum

• Gidecek baska bir yer yok.sen en iyisi burda kal.

Yorum

• yarım devrelik hami hamlesi bekliyorum.. taraftarın da gazı alınmış olur..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• daha gelip gelmeyecegi belli olmayan Lucescu'yu bekleyecegiz diye gelenden gecenden yenilecek de halimiz yok Trabzonspor'un iddasi olmasa da her maca galibiyet icin cikar Sadi gibi ego manyagina takimi emanet edersen boyle de elestiri gelir tabi
                Takim 2-0 onde takima defans yaptiriyor ve defans yaparken 4 gol yiyorsun Bursa gibi yumusak(oyunsal anlamda) bir takima madara oluyorsun ondan sonra bu camia cok sabirsiz kardesim yenil de bir kisilik koy sahaya bezdim yeminle
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yarım devrelik hami hamlesi bekliyorum.. taraftarın da gazı alınmış olur..
                  ben sanmıyorum hami yi düşünselerdi şimdiye kadar getirirlerdi

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yarım devrelik hami hamlesi bekliyorum.. taraftarın da gazı alınmış olur..
                    Şu Tv'de oynanan maçlarda bile hocalık yapamamış diyorlar doğru mu? İzlemediğim için bilmiyorum sadece yorumları okudum.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Tv'de oynanan maçlarda bile hocalık yapamamış diyorlar doğru mu? İzlemediğim için bilmiyorum sadece yorumları okudum.
                      bence sadi ile atbaşı gider hocalık konusunda.. al birini vur ötekine.. ama yönetimin de eli kolu bağlı.. kongre mayısta olmadığı müddetçe biz bu sıkıntıları yaşayacağız..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yarım devre hami.bu sadi ile sezon bitmez.tamam bu sezondan beklentimiz yok ama bu sadi hoca moca değil hami sadiden bin kat daha hakediyor ts hocalığını.

Yorum

• hamza hamzaoğlu geleydi en baştan daha iyiydi adamın yaptıkları ortada.

Yorum

• şuan ertuğrul sağlam da boşta umarım yönetim panik haliyle hocalığa getirmezler.

Yorum

• 1 Galibiyetin yarım sezonluk hoca maaşına denk geldiği bir dönemde Sadi TEKELİOĞLU'na koca kulübü emanet etmek .. Üstelik 2001 - 2002 sezonu daha hafızalardan silinmemişken .. Rüzgarı arkasına almak isteyen ''yeni'' yönetimin yapacağı iş değil .. Gideri kısa bilirsiniz ama geliri arttırmadan şampiyonluk bütçesini hazırlayamazsınız .. Kimse '' biz yeni geldik '' masallarını dinlemez. Atılan SOMUT adımlara bakar .. Somut adımları atarsın, insanlar sonuç alamazsan da verilen çabayı takdir eder, yenileri için şans verir. Başa alt yapı sorumlusunu getirip, bir iki futbolcu göndererek bütçe daralmasına gitmek benim bildiğim Celil HEKİMOĞLU'nun projesiydi. Koca kulüp ileride gelişmesi muhtemel bazı olasılıklar göz önünde bulundurularak yarım sezonu heba etmez, edemez, sanmıyorum dünya da bunun bir örneğinin olduğunu. Başkandan artık SOMUT adımlar bekliyoruz. Buna hoca hamlesi dahil .. Yarım sezon sonra elinde beş kuruş etmeyen koca bütçeli futbolcular görmek istemiyorlarsa adım atmak zo-run-da-lar.

Yorum

• arkadaşlar Ersun gelince takıma Messi,Ronaldo gelmeyecek aynı oyuncular oynayacak bir iki maç gazla gideriz ilk puan kaybından sonra teklemeye başlarız . Bu kadro yapısı ile sürekli kazanan bir takım olamaz .. Ama Sadi hoca ile de hiç olmayacak , Ersun hoca gelince bu takıma sezon sonuna kadar yıpranır . gelecekse bile sezon sonu gelmeli .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X