İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank aradı haberler iyi
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu öne mi gecmişDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoğlu öne mi gecmiş
Yorum
-
Etsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahahahahahahahaaaa aferin Feto :-))) İyi espri...
Nutella etkisi abi yalnız kurumuş ekmek parçaları olmayınca tam tadına varamadım
Yorum
-
Bir antrenör düşünüyorum, gözlerim kapalı.
Önce hafiften bir duyum geliyor;
Yavaş yavaş ümitleniyorum,
Antrenör, teknelerde,
Yerelcilerin hiç durmayan çığırışları,
Bir antrenör düşünüyorum, gözlerim kapalı..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Beyler o değilde bizim bu sezon 4. olabilmemiz bile çok zor görünüyor.. Başakşehir , Kasımpaşa gibi istikrarlı takımlar var.. 5. veya 6. bitiririz gibi görünüyo ligi.. % 99 Avrupa'ya gidemeyeceğimiz için cezamızı önümüzdeki sezon çekmek için Avrupa hakkı almamız gerekiyor alamazsak bi dahaki seneye kalır ki çok kötü olur..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...
Not: Nutella'da eski tad yok sanki...Formülünü değiştirdiler mi acaba...
Belki Palm Yağı'nı azaltmışlardır abi, eski tadı ondan yoktur
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun olacakti ..........
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler o değilde bizim bu sezon 4. olabilmemiz bile çok zor görünüyor.. Başakşehir , Kasımpaşa gibi istikrarlı takımlar var.. 5. veya 6. bitiririz gibi görünüyo ligi.. % 99 Avrupa'ya gidemeyeceğimiz için cezamızı önümüzdeki sezon çekmek için Avrupa hakkı almamız gerekiyor alamazsak bi dahaki seneye kalır ki çok kötü olur..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane hoca var dediniz yabancı.....İçinde Magath yok değil mi o üçlünün......
En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 23:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum