Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umit abi hos geldin sen yokken bise yazdim herkes ustume geldi)sanirim hoslarina giden turden yazamadim zaten ben bu yazma isini beceremiyorum
    Ne yazdın ki?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Coolank aradı haberler iyi
      Hekimoğlu öne mi gecmiş

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hekimoğlu öne mi gecmiş
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hekimoğlu öne mi gecmiş
          Hahahahahahahahahaaaa aferin Feto :-))) İyi espri...

Yorum

• Etsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)

Yorum

Etsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)
              Ersun olacakti ....

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hahahahahahahahahaaaa aferin Feto :-))) İyi espri...

Nutella etkisi abi yalnız kurumuş ekmek parçaları olmayınca tam tadına varamadım

Yorum

• Bir antrenör düşünüyorum, gözlerim kapalı.
                  Önce hafiften bir duyum geliyor;
                  Yavaş yavaş ümitleniyorum,
                  Antrenör, teknelerde,
                  Yerelcilerin hiç durmayan çığırışları,
                  Bir antrenör düşünüyorum, gözlerim kapalı...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Beyler o değilde bizim bu sezon 4. olabilmemiz bile çok zor görünüyor.. Başakşehir , Kasımpaşa gibi istikrarlı takımlar var.. 5. veya 6. bitiririz gibi görünüyo ligi.. % 99 Avrupa'ya gidemeyeceğimiz için cezamızı önümüzdeki sezon çekmek için Avrupa hakkı almamız gerekiyor alamazsak bi dahaki seneye kalır ki çok kötü olur..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...

Not: Nutella'da eski tad yok sanki...Formülünü değiştirdiler mi acaba...
                      Nutella'nın içine koyulan Palm Yağı Orangutanların gelişim döneminde en çok tükettiği besin kaynağı olduğu için, Nutella şirketi tarafından Orangutanlar Palm Yağının bitkisini tüketmesin diye öldürülüyormuş.
                      Belki Palm Yağı'nı azaltmışlardır abi, eski tadı ondan yoktur

Yorum

• usta yerelleri memnun edeceğim derken bizi ihmal etmesin.ersun'u yereller yüzünden veto etmesin.

Yorum

Etsunun ilk kendi haber gonderdigi sonrada oyunculardan boyle bi oneri geldigi....ama ersun osi bitti gibi bisey sacma cunki son tercig oldugu...luceyle anlasildi ufak puruzler haric...not olarak bende begeniyorum ersunu ama nabiz yoklama ve algiyi baska yone cekme taktigiydi demez olaydim...)
                          Ersun'un haber gönderdiği konusunda bir bilgim yok. Benim bilgim şöyle; 3-4 gün önce yabancı kararı alındı. Ama Ersun konusunda kapıların lapatılmaması için yoğun bir baskı yapıldı, ki ben de elimden geleni yaptım. Şu an durum %50-%50... Sen direkt Muharrem beyden bilgi alıyorsan daha iyi bilirsin. Ben bu konuda kendisiyle görüşmedim. Yönetici arkadaşlarımdan aldığım bilgileri aktarıyorum.

Yorum

Ersun olacakti ....
                            3 tane hoca var dediniz yabancı.....İçinde Magath yok değil mi o üçlünün ......

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler o değilde bizim bu sezon 4. olabilmemiz bile çok zor görünüyor.. Başakşehir , Kasımpaşa gibi istikrarlı takımlar var.. 5. veya 6. bitiririz gibi görünüyo ligi.. % 99 Avrupa'ya gidemeyeceğimiz için cezamızı önümüzdeki sezon çekmek için Avrupa hakkı almamız gerekiyor alamazsak bi dahaki seneye kalır ki çok kötü olur..
                              Uefa bizim kararı vermeden yeni yönetimin seçilmesini bekledi. Bu da demek oluyor ki UEFA ceza verme yanlısı değil. Usta ikna edici bir görüşme gerçekleştirirse süreci ceza almadan atlatabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 tane hoca var dediniz yabancı.....İçinde Magath yok değil mi o üçlünün ......
                                Hayır. Bana verilen listede yoktu. Palavra haber. Zaten, Six, Götz, Abramcik ve Magath olmasın bi zahmet...
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 23:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X