Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Ersun ne Lucescu...Ersun bize uymuyor iki dönemin de de bi tane rahat maç izlediğimizi hatırlamıyorum kazanırken bile zorla kazanıyorduk olur da es kaza Lucescu gelirse ikinci Vahid olur istemeye istemeye gelir beş hafta durur tazminatını alır gider.En az beş yıllık sözleşme ile Hami Mandıralı getirilmeli
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
      -Trabzonspor kendi insanına sahip çıkmıyor.
      -Trabzon'da benim gibi bir sürü teknik direktör var.
      -İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
      -Trabzonspor kendi içinde kalmalı.
      -Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
      -Tamamen yerli oyuncular olmalı.

Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.
      Daha fazlasını bizde kaldıramayiz.
      Hami, Fatih ve şota gibiler efsanlerimizdir.
      Ama kendilerini başka bi yerde kanıtlamadan bize hoca olmaları hem kendilerine hem Trabzonspor'a zarar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Rudi Garcia kovuldu kovulacak, en kötü sezon sonu boşta. En az Lucescu kadar sevinirim. Biliç'in teknik direktör olanı

En son gometra tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 18:05.

Yorum

• Lucescuyla anlaşılamıyorsa hemen Ersun Yanal'ın gelmesi gerekir takımın başına.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
            -Trabzonspor kendi insanına sahip çıkmıyor.
            -Trabzon'da benim gibi bir sürü teknik direktör var.
            -İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
            -Trabzonspor kendi içinde kalmalı.
            -Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
            -Tamamen yerli oyuncular olmalı.

Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.
            -Sana daha ne kıyağı olacak bu kulübün ? Bu kadar vasıfsızken yine de bir isim sahibi oldun öpte başına koy
            -Biliyoruz sürüsüyle var hatta bir tanesi şu an görevde.
            -Canım benim 16-17'yi yaş diye küçümsediğin insanlar mağlubiyet geldiğinde 1 hafta sinir krizi geçiriyorlar. Ha onları beğenmediysen 20-40 yaş arası verelim. Yani 30 yıldır hergün sinir krizi geçirenler!
            -Kendi içinde kalmalı derken benim ufkumun vardığı yer demek istedin sanırım. O fasit çemberin içinden çıkmak için Muharrem Usta seçildi. Kabul edin ,Usta başarırsa sizin bu kulüple ilgili hiç bir bağınız kalmayacak.
            -Tabii canım,Usta proje üretecekte Bulak ondan geri mi duracak? Şampiyonluk formülü meğer ne kolaymış!
            -Yerli derken senin akraban yada iyi komisyon alacağın kankardeşlerin mi ? Burasını anlamadım Giraycığım.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giray Bulağın hayatta bir başarısı var mı? Trabzonsporu geçiyorum yani.
              Evet var, dünyaya gelirken yaklaşık 6 milyar spermi geride bırakıp birinci olmuştu.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 19:11.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet var, dünyaya gelirken yaklaşık 6 milyar spermi geride bırakıp birinci olmuştu.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ersun gecen gelisi iyi degildi. Erkan Zengin ve Aytac Kara transferlerini kendi insiyatiflen alinmisti. Tamam malum o zaman yabanci yasagi vardi fakat bu transferler de hic bir katki saglamadi. Hic transfer yaptirtmaya da bilirdi.

Besiktas macini canl izledim ve orda tam beceremedigi belliydi. Mudaheleleri hep yanlis ve zamansizdi.

Basima bir sey gelmeyecekse Hami'yi begeniyorum. O yarim donemlikte oynattigi futbol cok guzeldi ve gayette basarili sonuclar almisti.

Yabanci olarak ilk tercihim Marcelo Bielsa'dir. Lucescu'dan daha ucuza gelir muhtemelen. Yerli olarak Abdullah Avci I.B.B.'de iki kere cok basarili oldu. Takim gittiginde Arif'len falan resmen cokmustu. Biraz fantazi ariyorsak diger Murat Yakin, Tayfun Korkut, Seedorf falan olabilir.
                  En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 21:41.

Yorum

• 3. Ersun Yanal dönemi camiamıza hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz artık..

Yorum

• ligtv de bizi çok övüyorlar..Ersun hoca da heo olumlu konuştu..bence gelecek
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Ersun Yanal ile 2,5 yıl imzalansın rahat bırakılsın takımı çok rahat adam eder...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ersunun 2. gelisi kendi acisindan da bir ders olmustur, hatalarindan ders almis, tam Motive bir Ersun bekliyorum cünkü arkasindaki Yönetimi, 20 yilda zor bulabilecegi bir yönetim, degerini bilsin, herhangi kendi hatasindan kaynaklanan bir basarisizlikda, kendi kariyeride tepe taklak gider, bunuda eminim kendi iyi biliyordur.
                            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 21:46.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun hoca doğru yönetim ,doğru yapılanma ve doğru malzeme ile iyi işler yapar.inşaallah olur.
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ateşle barut yan yana geliyor
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X