Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an en mantıklı şeçenek yüksek ücret ve tam yetkili Ersun Yanal olur elbette.

Ersun ve Ts için bir şey yazacak olursam
    1- Ersun sadece Genclerde basarılı degildi. Öncesinde Ankaragücü ile de başarılı idi.

2- Sadri Şener Ersunla isteyerek çalışmadı. Kafasında hep şenol güneş vardı. İlk gelisinde Ersunla devam kararı verme nedeni Taraftar ın Ziya Doğan enkazı sonucu Ersuna olan umutları idi. Çok iyi bir takım kurdu ama kadro genis degildi. Cale gibi bir adamın bile yedegi yoktu. Dikkat ederseniz o takımdan bir çok oyuncu bizden ayrılınca bir halt olmadı. Ceyhun Gulselam, Cale, colman, promise vb. Biz 2 kez Transfer hatasından şampiyonluk verdik. Birisi Yusuf u almamak. Digeri syzmek ile zurawski yi birlikte almamak. Malesef devre arasını boş geçirdik. takımda sakatlar kartlar basladıkca formumuz düştü. Yusuf u alan Bjk ye şampiyonkluk ve şampiyonlar ligi gelirlerini verdik.

3- Ersun şikebahçe de kendisine verilen iyi kadroyu rahat şampiyon yaptı. Aziz denen hırsız a az boyun egse çok daha iyi paralar kazanırdı. ama egmedi ayrıldı

4- Bize 2. kez geldi ama maleasef başkan İHO idi.. İho önce söz verdi. Hatta Ersunla transfer felan yapmaya basladı. sonra Hurma gelince kafada ersun u postalamak oluştu. Hurma bastan beri istemedi: Ersun da transfer istedi. Bazı oyuncularla çalışmamak istedi sonuca bakalım

a- Constant tan güya oynatıp zarar etmeyecektik. Ne oldu. Tazminat ödedik. satamadık
    b- zeki ve yumlu yu istemiyordu. zeki nerede. Yumlu dan ne fayda gördük
    c- Ustune ersunun forma oyuncusu Mejdani iyi kaybettik

Ersun Artık bizi tanıyor. Genis ve Uzun vadeli bir projede çok verimli olabilir. Eline ilk defa iyi imkanlar sunabiliriz. Özellikle Marin, Cavanda basta olmak üzere, Okay, Mehmet ekici, Onur hatta yeniler mertcan, Muhammet ve Ugurcan tamda ersun adamları. Mbia ve cardozo yuda belki sayabiliriz
    En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 12:39.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Sana niye dingil dedi: sen şöyle yazmıştın. Gelin gelin yavuz611161 ile yazıkoldu'nun kapışmasını izliyorum. Bu söylediğin en hafif tabiriyle dingillikti. Adam bana lucescu'mu ersun yanal'mı muhabbetinden düello önerisinde bulundu, şimdi bunun için kafayı gözü mü yaracağız. Kaldı ki yarsak ne faydası var. Sonra söyledi ben asabi adamım 8 sene doktorlar bu problemi mi çözemedi. Böyle dedikten sonra ben artık buna diyecek bir şey yok dedim, hatta arkadaştan özür diledim. Sen ise buna eğleniyordun.
      İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hakan yeşilyurt neden ceza aldı bilen varmı.

yavuz611161 nickli renkdaşımız hakkında fikrim şudur=aslında iyi niyetli herkesle kanka olamaya çalışıyor samimiyet kurmaya çalışıyor ama tabi bazen dengesizliklerde yapıyor bazı sataşma onunda çok sert giderli karşılıklar vermesi filan ortalık karıştı banada dingil dedi şaşırdım

nazim can=yüzde yüzbin ceza alması lazımdı almadı en çok ona şaşırdım .zaten tek engelli listeme eklediğim kişi o oldu.

Yorum

• Şöyle yazıları okuyunca bu camianın sırtı yere gelmez diyorum. Kalemine sağlık.
        İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu an en mantıklı şeçenek yüksek ücret ve tam yetkili Ersun Yanal olur elbette.

Ersun ve Ts için bir şey yazacak olursam
        1- Ersun sadece Genclerde basarılı degildi. Öncesinde Ankaragücü ile de başarılı idi.

2- Sadri Şener Ersunla isteyerek çalışmadı. Kafasında hep şenol güneş vardı. İlk gelisinde Ersunla devam kararı verme nedeni Taraftar ın Ziya Doğan enkazı sonucu Ersuna olan umutları idi. Çok iyi bir takım kurdu ama kadro genis degildi. Cale gibi bir adamın bile yedegi yoktu. Dikkat ederseniz o takımdan bir çok oyuncu bizden ayrılınca bir halt olmadı. Ceyhun Gulselam, Cale, colman, promise vb. Biz 2 kez Transfer hatasından şampiyonluk verdik. Birisi Yusuf u almamak. Digeri syzmek ile zurawski yi birlikte almamak. Malesef devre arasını boş geçirdik. takımda sakatlar kartlar basladıkca formumuz düştü. Yusuf u alan Bjk ye şampiyonkluk ve şampiyonlar ligi gelirlerini verdik.

3- Ersun şikebahçe de kendisine verilen iyi kadroyu rahat şampiyon yaptı. Aziz denen hırsız a az boyun egse çok daha iyi paralar kazanırdı. ama egmedi ayrıldı

4- Bize 2. kez geldi ama maleasef başkan İHO idi.. İho önce söz verdi. Hatta Ersunla transfer felan yapmaya basladı. sonra Hurma gelince kafada ersun u postalamak oluştu. Hurma bastan beri istemedi: Ersun da transfer istedi. Bazı oyuncularla çalışmamak istedi sonuca bakalım

a- Constant tan güya oynatıp zarar etmeyecektik. Ne oldu. Tazminat ödedik. satamadık
        b- zeki ve yumlu yu istemiyordu. zeki nerede. Yumlu dan ne fayda gördük
        c- Ustune ersunun forma oyuncusu Mejdani iyi kaybettik

Ersun Artık bizi tanıyor. Genis ve Uzun vadeli bir projede çok verimli olabilir. Eline ilk defa iyi imkanlar sunabiliriz. Özellikle Marin, Cavanda basta olmak üzere, Okay, Mehmet ekici, Onur hatta yeniler mertcan, Muhammet ve Ugurcan tamda ersun adamları. Mbia ve cardozo yuda belki sayabiliriz

Yorum

• Ersun Yanali sevmem...Tekrar dönerse tepki anlaminda sikinti olur.

Kariyerine bakarsak...

Denizlispor basarili.
          Genclerbirligi basarili.
          Ankaragücü basarili.
          Trabzonspor (ilk dönem basarili).
          fb basarili.

Milli Takim basarili (2. veya 3. dük yani su anki durumdan kötü degildi)

Yani baktiginiz zaman kötü hoca futbolu bilmiyor falan demek haksizlik olur.

Ama Avni Akerde kosusu, mac öncesi aciklamasi, iletisimsizligi vb vb sikinti yaratir.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Askerlik bitsin ben olacağım.

Selamlar hepinize
            Aleykümselam Yiğit, hayırlı teskereler inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Yorum

• Giray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
              -Trabzonspor kendi insanına sahip çıkmıyor.
              -Trabzon'da benim gibi bir sürü teknik direktör var.
              -İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
              -Trabzonspor kendi içinde kalmalı.
              -Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
              -Tamamen yerli oyuncular olmalı.

Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.
              8. Kuşatma

Yorum

Selamlar hepinize
                Hayırlı teskereler yeğen.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
                  -İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
                  -Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.

tek doğrusu sahalar...

Yorum

Selamlar hepinize
                    Ve aleyküm selam hayırlı tezkereler...
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Programda Ersun'a Lucescu'ya vuruyorlar. Çilingiroğlu ile birlikte. Giray Bulak bu takıma bir kaç defa çeşitli zamanlarda geldi, her sefer başarısız oldu. Erhan Namlı'yı aldık Gaziantepspor'a Fatih Tekke'yi verdik; üstüne 3 milyon dolar verdik. En sonda Emerson ve Janko'yu getridi. Kulübe maliyeti 20 milyon lira oldu.
                      İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.

Yorum

• Giray Bulağın hayatta bir başarısı var mı? Trabzonsporu geçiyorum yani.

Yorum

• Bir giray bulak ağlamalarına bakıyorum birde muharrem usta konuşmalarına.
                          Ve üzülüyorum ki muharrem usta bir sistem kuramadan giderse camia gene giray bulak ve uzantılarının eline kalacak.

Yorum

• yiğit adminim hayırlı teskereler ne kadar kaldı adminim

Yorum

• GİRAY BULAK ‏@giraybulak61

"Trabzonspor'dan ayrılmamın en önemli sebebi Janko ve Emerson transferleriydi.Ben alınmasını istemedim Sadri Başkan aldı" @IKrkayak [MENTION=447]Kaya[/MENTION]BJK

Nevzat Aydın ‏@zagortenay76

@giraybulak61 hocam ayıp olmuyor mu? Bu demeçlerin hiçbiri doğru değil.

--------

Nevzat Aydin o dönem yöneticiydi..
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Giray Bulağın hayatta bir başarısı var mı? Trabzonsporu geçiyorum yani.
                                Hayal meyal hatırlıyorum. Pazardan salatalık ve çarliston biber alıp evde ekşili yapmışlığı vardır.. Eski komşumuzdu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X