Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu camiaya Giray Bulak ancak olur. Yerel zihniyet değişmedikçe başarı falan imkansız. Sadi hoca bile gider yapmış anlamsız yere.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun iyi adam aldırır?

Evet geçen sezon devre arası yabancı yasağı ortadan kalkacakken erkan uğur transferleri harikaydı (!)

Takım yarıştan kopmuşken ve yabancı yasağı kalkıyorken dünya para verip bu adamları almanın mantığını bi anlatın hele.
      ersun iyi transfer yaptırır mitine ben de katılmıyorum fakat verdiğin bu iki örnek üzerinden değil.. bence bu iki isim de çok iyi transfer..

ersunun yerli oyuncular üzerinde etkisi tartışılmaz.. hem erkan zengin hem de uğur demirok ersun için trabzonspora geldiler..

şota hollanda pazarını tanıyor, oradan donk gibi adamlar aldırır dedik ama gördük ne olduğunu.. adam uğur demiroku gönderip yerine douglası aldırdı.. ve eğer bizim tandemimiz yumlu- douglas değil de uğur-aykut olsaydı hem rizeye hem osmanlıya hem de konyaya yenilmezdik ve şu an liderlik potasında olurduk emin olun..
      En son memozcan tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 13:10.
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Sistemin,istikrarın ve ne yaptığını bilen bir yönetimin altında Ersun YANAL'ın farklı bir profilde hocalık yapacağını düşünüyorum..Endişelerim var ama arkasında duran sağlam yönetim olursa bu endişeler giderilir diye düşünüyorum..Favre ve Bielsa ama özellikle Favre Lucescu haricinde iyi bir seçim olabilir..İş bence yönetimin tarzı ve dik duruşunda bitiyor..Hoca meselesinde top yönetimde..Kamuoyunu yönlendirip eksiklikleri giderebilirlerse A hoca,B hoca çok da fark etmeyecektir.

Yorum

• 2009 Mustafa Denizli - 2.ci Olan Teknik Direktör : Bülent Uygun
          2010 Ertuğrul Sağlam - 2.ci Olan Teknik Direktör Cri. Daum
          2011 Şenol Güneş - 2.ci Olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam
          2012 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
          2013 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
          2014 Ersun Yanal - 2.ci Olan Teknik Direktör Prandelli
          2015 Hamza Hamzaoğlu : 2.ci Olan Teknik Direktör İsmail Kartal

Son 7 Yılda Şampiyon yabancı teknik direktör yok. 2.ci Olanlar içinde bile teknik direktör bulmak zor. Daum'u yabancı saymazsak tek Prandelli var.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• ertuğrul sağlam nerede bilen var mı?
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• magath ile ilgili turgay beşyıldızın da haberi var. çok irdelenmesi gereken bir teknik adam magath. bizi uygun olup olmadığı iyi tartışılmalıdır.

bordo Mavili kulübün gündemindeki ilk yabancı teknik ismin Felix Magath olduğu öne sürüldü. Gazeteci Turgay Beşyıldız, güvenilir kaynaktan aldığı bilgiye dayandırarak yaptığı değerlendirmede, yönetimin bir kaç gün önce Alman teknik adamla görüştüğünü kaleme aldı.
              Beşyıldız'a göre 62 yaşındaki ünlü Teknik Direktör'ün en son çalıştırdığı Premier Ligi ekiplerinden Fulham'dan ayrıldıktan sonra boşta olduğunu öğrenen yönetim bu isimle temasa geçti.
              Sadi Tekelioğlu'nun kırgınlığını da öne sürerek devre arasını bırakacağını söylemesinin ardından gözler yönetimin belirleyeceği teknik direktöre çevrildi.
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Lucescu'ya sabredecek vaktimiz yok..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu camiaya Giray Bulak ancak olur. Yerel zihniyet değişmedikçe başarı falan imkansız. Sadi hoca bile gider yapmış anlamsız yere.
                  Dünkü basın toplantıs traji komikti. Sanırsın hepsi Mourinho, Guardiola. İzlerken "ne diyor bu" dedim kendime. Biz bunları haketmiyoruz.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• magath eski kafa öğretmenler gibi. bize bir ton ödev veren ilkokul öğretmenim vardı onu hatırlatıyor. magath gelirse futbolcu ayvayı yer. pestili çıkar. adam komando eğitim veriyor futbolcuya. çaliş çaliş çaliş anlayacağın.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Magath şuan Japonya'da çalışıyor..

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        magath ile ilgili turgay beşyıldızın da haberi var. çok irdelenmesi gereken bir teknik adam magath. bizi uygun olup olmadığı iyi tartışılmalıdır.

bordo Mavili kulübün gündemindeki ilk yabancı teknik ismin Felix Magath olduğu öne sürüldü. Gazeteci Turgay Beşyıldız, güvenilir kaynaktan aldığı bilgiye dayandırarak yaptığı değerlendirmede, yönetimin bir kaç gün önce Alman teknik adamla görüştüğünü kaleme aldı.
                        Beşyıldız'a göre 62 yaşındaki ünlü Teknik Direktör'ün en son çalıştırdığı Premier Ligi ekiplerinden Fulham'dan ayrıldıktan sonra boşta olduğunu öğrenen yönetim bu isimle temasa geçti.
                        Sadi Tekelioğlu'nun kırgınlığını da öne sürerek devre arasını bırakacağını söylemesinin ardından gözler yönetimin belirleyeceği teknik direktöre çevrildi.
                        Magath tam bir soru işareti..Kendisi katı tutumu ile oyuncular arasında çok sevilmeyen bir teknik adam bildiğim kadarıyla..Hele hele futbolcuya dayalı düzende nasıl başarılı olur merak içindeyim..Sanmıyorum Magath ile anlaşacaklarını..Son yıllarda net bir başarısı ve yükselen grafiği yok..Yabancı hocalar içinde Luce,Favre,Bielsa (Bielsa'da geçimsiz biri olarak görünüyor).düşünülebilir..Luce devre arası gelmeyecektir..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2009 Mustafa Denizli - 2.ci Olan Teknik Direktör : Bülent Uygun
                          2010 Ertuğrul Sağlam - 2.ci Olan Teknik Direktör Cri. Daum
                          2011 Şenol Güneş - 2.ci Olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam
                          2012 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
                          2013 Fatih Terim - 2.ci Olan Teknik Direktör Aykut Kocaman
                          2014 Ersun Yanal - 2.ci Olan Teknik Direktör Prandelli
                          2015 Hamza Hamzaoğlu : 2.ci Olan Teknik Direktör İsmail Kartal

Son 7 Yılda Şampiyon yabancı teknik direktör yok. 2.ci Olanlar içinde bile teknik direktör bulmak zor. Daum'u yabancı saymazsak tek Prandelli var.
                          Profesyonelliğin gelişmediğinin kanıtı. Türk hocalar kime ne kazandırmış merak ediyorum açıkcası. Liste tamamen raslantıdır. Bu ülkede 1990-2000 arası yabancı hocaların ne kadar katkı verdiği ortada. 96-2000-2002 sampiyonalarına katıldık. Bence yabancı hoca olmalı derm oyuncu gelişimi için en ideali yabancı hocadır.

Yorum

• Kurban Berdiyev... yardımcılar gökdeniz, fatih
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 13:33.

Yorum

• Size kıyamet senaryosu yazayım: Ersun Yanal 2015-2017 -> Şenol Güneş 2017-2018
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Magath´in Trabzonspora faydali olacagina hic inanmiyorum, adamin calisma stili Hitler gibi, üstelik takimdaki atmosferi ayni Süleyman Hurma gibi en dip noktaya getirecegini inaniyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X