Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    internacional brezilyada 450 bine transfer etmisti..
    Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun. Olay 5 yıl sonrasında geçiyor kaça gittiğini yazsaydın keşke 450 bini yazdığın gibi.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 7 dk.7 dakika önceİstanbul, Türkiye
      Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gençlik gelişim sorumlusu mu, gençlik akademi sorumlusu mu öyle bir şey olacakmış, kendini yamamak için ne kadar hatırlı insan varsa seferber etmiş.
        Abi olmasın. Hiç bir nanenin sorumlusu olmasın. Usta ile bu adamcılık ta bitecek diyorduk gene devam mı ya?

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Müdahale şansınız var mı bilmiyorum ama Ersun sakın yanına yerli simsarlardan birin yardımcı yapmasın. Hoş o kabul etmez ama, hele hele Hami falan, aman diyim..

Giray da kulüpte bi şekilde görev alacakmış, etraf insan eti yiyen adam kaynıyor aman diyim.
          Ne Giray'ı kardeşim. O ihtimal benim Marmara denizini yürüyerek geçme ihtimalimle aynı. Yok öyle birşey.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fena ters kose olunacak... not edin bunu...
            Hocam Lucescu'da ısrar ediyorsun yani

inşallah

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fena ters kose olunacak... not edin bunu...
              Ağzınızdan bal damlıyor
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk tercihim Lucesku.. Eğer gelecekse diğer isimlerin adı bile geçmemeli.
                Lucescu olmuyorsa adı tartışılmayacak başka bir yabancı tercihimdir.
                Yabancı olmuyor mu? O zaman son çare istemesem de Ersun Yanal olmalı.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Hami Mandıralı nasıl girdi bu ankete? Juventus maçı evet doğru.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ersun olmicakk israrla diyorum bunu kizacaksiniz bana ama...

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray Bulak h.o
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözleşmesi bitiyordu.
                        Sözlesmesi biten adama Spartak Moskova 5 m euro vermezdi.
                        Beşikdüzü/Trabzon

Yorum

• Favre!!!!!

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 7 dk.7 dakika önceİstanbul, Türkiye
                            Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.
                            İşte hep bunu söylüyorum. İmza atmadan hiç birşeye olmuş gözüyle bakmayın.

Yorum

• Valla ersun için leş bir karalama olduğunu kabul etmekle beraber luce ihtimali varken sonuna kadar onu zorlarim. Umarım luce olur.

Yorum

• Ben Ersun'a kendimi hazırlamıştım ya Lucescu olmasa Ersun gelsin işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X