Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siz yerliyi olumlayın şu son görüşmeden önce. Ne olur ne olmaz.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuyorum ama hala takışacak birini bulamıyorum. Çok sıkıcı...
      Ya bırak ihtiyar bu işleri, yok nutellalarla fındıklarla gençleşme çabaları, yok yatsıdan sonra uyumamak için tartışacak adam aramalar.. kabul et işte da yaşlandun, yat erkenden, bir sonraki seçimdede drabzon drabzondan yönetilmeli diyenlerin peşine takıl oyunu özevlatlara ver
      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Ersun'a laf edecek adamın alnını karışlarım...

Sahi neydi, yüzü gülmüyordu, hovardaydı, aklı Bodrum'daydı... La oğlum, cebinde 20 milyon avron, Kalamış'ta teknen, Bodrum'da yengen olsa, sen Fatih Atik'in sakalına, Zeki Yavru'nun bağcığına, Klara'nın deparına bakıp mutlu olur musun!... Tabi gülmez yüzün... Ersun adamın hası, hocalığın nirvanası, çapkınlığın dik alasıdır... Adamım o adamım...

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bırak ihtiyar bu işleri, yok nutellalarla fındıklarla gençleşme çabaları, yok yatsıdan sonra uyumamak için tartışacak adam aramalar.. kabul et işte da yaşlandun, yat erkenden, bir sonraki seçimdede drabzon drabzondan yönetilmeli diyenlerin peşine takıl oyunu özevlatlara ver
          Az daha devam et bakiim, bi kıpırdanma oldu sanki... Galiba tahrik oluyorum.

Yorum

• Özkan Sümer ile ilgili çıkan haberler doğru mu?

"Muharrem Usta ve yönetiminin Sadi Tekelioğlu'ndan boşalan alt yapı sorumluluğu görevine yeniden Özkan Sümer'i getireceği öğrenildi."
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Olgun abi çok net yerli olmayacak diyor yani bu saatten sonra bir terslik olmazsa ben de yerli beklemiyorum artık. Her şeyi geçtim de abi Ersun 1 ay önce kulübü icraya vermedi mi? Hani geldiğinde çok sevinmiştim, gönderildiğinde üzüldüm ve o tazminat sonuna kadar hukuki hakkıdır kendisini suçlamıyorum ama öyle ya da böyle 1 ay oldu daha icraya vereli nasıl yeniden teknik direktör yapalım?

Yorum

Ersun'a laf edecek adamın alnını karışlarım...

Sahi neydi, yüzü gülmüyordu, hovardaydı, aklı Bodrum'daydı... La oğlum, cebinde 20 milyon avron, Kalamış'ta teknen, Bodrum'da yengen olsa, sen Fatih Atik'in sakalına, Zeki Yavru'nun bağcığına, Klara'nın deparına bakıp mutlu olur musun!... Tabi gülmez yüzün... Ersun adamın hası, hocalığın nirvanası, çapkınlığın dik alasıdır... Adamım o adamım...
                Abi yapma gözünü seveyim.Ersun kim bizi çalıştırmak kim o gitsin yorumculuk yapsın.Bazen öyle saçma konuşuyor ki kendi bile ne dediğini anlamıyor.Aldırdığı Erkan'ı da görüyoruz.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özkan Sümer ile ilgili çıkan haberler doğru mu?

"Muharrem Usta ve yönetiminin Sadi Tekelioğlu'ndan boşalan alt yapı sorumluluğu görevine yeniden Özkan Sümer'i getireceği öğrenildi."
                  Özkan abi whatsapp kullanmayı öğrendiyse gelsin bence...

Yorum

Ersun'a laf edecek adamın alnını karışlarım...

Abi ben misal Ersun hocaya muhalif değilim ama yerel medyada Ersun hocayı daha ilk günden bombalayacak çok adam var. Trabzon'da rahat bırakmazlar Ersun hocayı...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• hiç işi bilmiyorsunuz böyle yapay ve zorlama işlerle deep blue yu sinirlendiremessiniz.onun körü körüne savunduğu bir fikrin tam tersini yazıcaksınız .ve ısrar ediceksiniz.uzatacaksınız.üsütnede hafif sos olarak biraz dalga geçtinizmi istenen kıvam elde edilebilir.yok yaşlandın nutella filan bunlar deep bluyu ancak güldürür.

kankam bu kıyağımıda unutma

Yorum

Özkan abi whatsapp kullanmayı öğrendiyse gelsin bence...
                        Bak bu dogru))

Yorum

[MENTION=50434]tonya55[/MENTION] bunu beğendi.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi yapma gözünü seveyim.Ersun kim bizi çalıştırmak kim o gitsin yorumculuk yapsın.Bazen öyle saçma konuşuyor ki kendi bile ne dediğini anlamıyor.Aldırdığı Erkan'ı da görüyoruz.
                            Erkan'ı görmek demek, behemahal yüzünü görmek değildir. Erkan'ın düşüncelerini, duygularını anlıyorsanız bu kâfîdir... M.Kemal Atatürk

Yorum

• Ersun Yanal inşallah şu kapıdan bir daha girmez!

Yorum

vizyona tüy dikmek derim
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X