Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatta hiç bir zaman olmayacak duaya amin demedim.Trabzonspor takımının kaybedecek dakikası yok .Kadroda satış veya kiralama yoluyla temizlik yapılacaksa , sonuna kadar ersun hamlesini desteklerim ;lakin bu mevcut kadro üzerinden zirve yarışı verileceği düşünülüyorsa seneye değil şampiyon olmak küme düşersin .Doğru kadro ve Ersun .
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu adam beni heycanlandiriyor belki basaramayacak belki basaracak ama simdiden basarmiş olduğu bi sey var oda bize yavas yavas aşilamiş olduğu umut.
      ayrıca bir teknik direktörün basarısı doğru yönetimlede alakalıdır.eger doğru bir yönetim varsa minumum olanla maksimum kazanç elde edilebilir.

biraz sabredelim arkasında duralım bakalım neler olacak birde sabredmeyi deneyelim

Yorum

• Lucescu olmayacak gibi mi? İzleyemedim herkes Ersun diyor.

Yorum

• Eğer Ersun olursa ilk gidecek isim Douglas

Yorum

• MRA diyenleri görünce gerçkten umutsuzluğa kapılıyorum. Görevde kaldığı süre boyunca 10 kişi defans yapıp kontraatakla gol aramak haricinde hiçbirşey yapmayan hocadan umudu olanlar var. Yazık...
            ersun Hoca gelir umarım.
            Usta kısaca "At sahibine göre kişner"dedi.
            İHO sığırının yönetiminde Guardiola olsa yarım sezon dayanırdı.
            ersun olur başka biri olur bilemem ama nihayet sistem konuşan bilim konuşan bir başkanımız oldu.konuştukça bizi rezil edenden sonra hayal gibi geliyor hala....

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lucescu olmayacak gibi mi? İzleyemedim herkes Ersun diyor.
              Haftaya görüşeceklermiş bizzat. Öncelik hâlâ Lucescu'da.

Yorum

• MRAya haksızlık ediliyo , Osmanlıda da olmazsa fazla zorlamasın , 2012-2013 performansını hatırlıyoruzdur heralde , geçsin 1461in başına , ülke içini araşıtıracak bi de ekip kursun kendisine , sonuçta burda da iyi futbolcular çıkmaya devam edecek.

Yorum

• Ersun Yanal maçlardan sonra hemen İstanbul yada Bodruma gidecekse bence hiç gelmesin bize böyle hoca lazım değil.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük ihtimalle Luce 'yle yeni sezon için konuşacaklar. 2. yarı Ersun hoca takımın başında olacak ha başarılı olursa devam edilecek olmazsa Luce olacak gibi .
                    Aslında değerlendirmelerimizi hep kendi açımızdan yapıyoruz. Ersun Yanal'ın yerinde olsanız böyle bir teklifi kabul edermisiniz? 2. yarı başarılı olursan devam edersin diye bir teklif gelse ortalama her antrenör bunu reddeder. Sadece 2. yarı için seni istiyoruz demek daha nazik ve kırıcı olmayanı.

Hep ismi geçen adayların yerine koyarak kendimi düşünüyorum. Yerinde olsam Trabzonsporun teklifini kabul ederim ,bana değişiklik lazım buna uygunum bunu kaldırırım diyen bir tek Lucescu çıkıyor. İnanın gelmesini istediğimden taraflı bakmıyorum olaya.

Bundesligada saygın bir isim Lucien Favre olsam ,Avusturya milli takımını nereden nereye getirdiği herkesin takdiri olan Marcel Koller olsam ,Bütün kulüplerin scout pazarı olan 7/24 futbolun yaşandığı Güney Amerikanın parlayan yıldızı Marcello Gallardo olsam , Avrupa pazarında her an üst düzey liglerden taliplisi olacak kadar iyi piyasası mevcut Bielsa olsam ..... şimdi şu şartta niye Trabzonspor'a evet diyeyim ?
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ersun Yanal koşa koşa gelir ama belli ki ilk hedef Lucescu. Lucescu'nun Ukranya'dan ayrılacağını pek sanmıyorum ancak ayrılırsa gelme ihtimali olabilir diğer türlü mümkün değil. Ersun Yanal Giray Bulak'tan da Hami Mandıralı'dan da faydalı olur ama geçtiğimiz sezon olduğu gibi sürekli şehirden kaçıp, idmanları kapayıp, yerel basına malzeme vererek bir başarı sağlayamaz. Umarım bunun da farkındalardır...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ersun Hoca ancak kağıt üzerinde bilimsel çalışma yapabilir.Üstelik adam Trabzon'da durmuyor.

2008-2009 sezonunda, 2. devrenin ortasında formsuz Gökhan ÜNAL, Umut BULUT ve Rigobert SONG'da ısrar etmeseydi, o sezon şampiyon BJK değil biz olurduk. Devre arası Yusuf ŞİMŞEK'i BJK değil biz kapsaydık açık ara şampiyonduk. Şimdi 9. şampiyonluk için 50. yılı bekliyor olacaktık. Ah Ersun ah?

USTA, Lucescu ile görüşmelerimiz devam ediyor dedi.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 gün sonra luce ile görüşülür,eğer luce kabul etmezse devre arasındaki yeni hocamız ersun yanal olacaktır.seneye de ersun yanal..
                          sabah yazmistim.Ersun bizi bekliyor.luceyi isini bekliyor diye.şu bir gerçekçi. luce olmassa Ersun hayırlı olsun
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslında değerlendirmelerimizi hep kendi açımızdan yapıyoruz. Ersun Yanal'ın yerinde olsanız böyle bir teklifi kabul edermisiniz? 2. yarı başarılı olursan devam edersin diye bir teklif gelse ortalama her antrenör bunu reddeder. Sadece 2. yarı için seni istiyoruz demek daha nazik ve kırıcı olmayanı.

Hep ismi geçen adayların yerine koyarak kendimi düşünüyorum. Yerinde olsam Trabzonsporun teklifini kabul ederim ,bana değişiklik lazım buna uygunum bunu kaldırırım diyen bir tek Lucescu çıkıyor. İnanın gelmesini istediğimden taraflı bakmıyorum olaya.

Bundesligada saygın bir isim Lucien Favre olsam ,Avusturya milli takımını nereden nereye getirdiği herkesin takdiri olan Marcel Koller olsam ,Bütün kulüplerin scout pazarı olan 7/24 futbolun yaşandığı Güney Amerikanın parlayan yıldızı Marcello Gallardo olsam , Avrupa pazarında her an üst düzey liglerden taliplisi olacak kadar iyi piyasası mevcut Bielsa olsam ..... şimdi şu şartta niye Trabzonspor'a evet diyeyim ?
                            Yalnız atladığın bir şey var. Muharrem Usta tarafından ikna edilmeye çalışılmadın şimdiye kadar.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Hoca ancak kağıt üzerinde bilimsel çalışma yapabilir.Üstelik adam Trabzon'da durmuyor.

2008-2009 sezonunda, 2. devrenin ortasında formsuz Gökhan ÜNAL, Umut BULUT ve Rigobert SONG'da ısrar etmeseydi, o sezon şampiyon BJK değil biz olurduk. Devre arası Yusuf ŞİMŞEK'i BJK değil biz kapsaydık açık ara şampiyonduk. Şimdi 9. şampiyonluk için 50. yılı bekliyor olacaktık. Ah Ersun ah?

USTA, Lucescu ile görüşmelerimiz devam ediyor dedi.
                              iyide başka forvet yoktu.songun yerine Giray vardı sadece.onla da ters dustu
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Lucescu hayal ilk günden beri hayal

Konuşmalar olması çok doğal Adam niye konuşmasın ?

Bu iş döner dolaşır Ersun yanal da biter

Olmazsa zaten başka yerli yok olacağı da yok

Başkan bazı şeyleri çabuk öğrenmiş ))

Fatih tekke bir görev alacak zaten Ersun yanal ile araları da iyidir

En azından kötü değil veya değildi

Başkan lucescu kısmını iyi organize etmişti

Ersun yanal gelsin benim açımdan sıkıntı yok bence takımdaki çok oyuncu açısından da sıkıntı yok

Burası önemli bence )))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X