Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]

Reis, yönetime giden isimlerden biri de Kurban hoca. Artık mevcut yönetimde kendisinden haberdar.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
      Reis, yönetime giden isimlerden biri de Kurban hoca. Artık mevcut yönetimde kendisinden haberdar.
      Acaba ilk siralarda mi, ciddi olarak düsünülüyor mu ?? önemli olan o... ama tabi ki haberdar olmalari iyi bir sey
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] için sinerji beyler.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Su takim icin bir futbolcu, Teknik Adam fazla istemeyin her gün 1000 defa o kisi ile ilgili mesaj atmayin, olmuyor aga, görmezden gelin, cok istediginiz kisiyi, uzakdan sevin, bakin o zaman nasil geliyor tipis tipis, ben sahsen Lucescu icin israrci degilim illa gelsin demiyorum
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH=CONFIG]7929[/ATTACH]
            bu kulüp ikinci hodzic vakıasını kaldıramaz aga.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye klüp her sene bir Thomas Jun vakasi kaldirabiliyor ama gecen sene Waris, bu sene Ndoye

Yorum

• *André Villas-Boas ın sene sonu kontratı bitiyo. Gelsin fergusonumuz olsun daha 38 yaşında*carlo ancelotti, 1461 i satalım parasını bu adam verelim =)
                *david moyes; usta isterse getirir bence onun da sözleşmesi bitiyo sezon sonu
                En son Erman Aydın tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 02:33.
                Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Quique Sanchez Flores nasıl olur sizce?
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] için sinerji beyler.
                    Bu taraftar çildirdi, Berdiyev'i istiyor
                    İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Su takim icin bir futbolcu, Teknik Adam fazla istemeyin her gün 1000 defa o kisi ile ilgili mesaj atmayin, olmuyor aga, görmezden gelin, cok istediginiz kisiyi, uzakdan sevin, bakin o zaman nasil geliyor tipis tipis, ben sahsen Lucescu icin israrci degilim illa gelsin demiyorum
                    Dogru aslinda ama kendimi tutamiyorum
                    İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahan da böyle bir yorum bekliyordum... Aslinda ben bile benzettim biraz tarzlarini... ama Vahid hoca Milli takim hocasi, kulüplerde pek basarisi yok, Kurban hoca ise tam tersi... dandik kiytirik topçularla bile basari yakaliyor, tam bizlik

Yorum

• Vahid'in kulüp hocalığı yok bile doğru düzgün. O yüzden daha çok ülke takımlarında başarılı oluyor -PSG hariç- ve ayrıca Vahid çok takım değiştirmiş. Kurban reis tam bir istikrar abidesi, Luce gibi.

Yorum

Vahid'in kulüp hocalığı yok bile doğru düzgün. O yüzden daha çok ülke takımlarında başarılı oluyor -PSG hariç- ve ayrıca Vahid çok takım değiştirmiş. Kurban reis tam bir istikrar abidesi, Luce gibi.

O sene Vahidden önceki Serdar Gürler, Anillar, bilmem neleri almayip sirf Vahidin adamalrini almis olsak hem onun listesinin daha önceki kaliteli adamlarini alabilirdik hemde kadro 50 kisi olmazdi, sirf Vahidden önce 10 milyon euroya yakin para harcadik zaten.

Yorum

• Ulan Gent kadar olamıyoruz ya.

Yorum

Vahid'in kulüp hocalığı yok bile doğru düzgün. O yüzden daha çok ülke takımlarında başarılı oluyor -PSG hariç- ve ayrıca Vahid çok takım değiştirmiş. Kurban reis tam bir istikrar abidesi, Luce gibi.
                            Aynen... Ikimiz ele geçirecez bu basligi,, Kurban hoca yaza yaza deli edecez renkdaslarimiz
                            İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O sene Vahidden önceki Serdar Gürler, Anillar, bilmem neleri almayip sirf Vahidin adamalrini almis olsak hem onun listesinin daha önceki kaliteli adamlarini alabilirdik hemde kadro 50 kisi olmazdi, sirf Vahidden önce 10 milyon euroya yakin para harcadik zaten.
                            Bu da bir ihtimal tabi, bence de bu gereksiz transferlerden dolayi acele acele oyuncu aldik Vahid hocayla... daha çok zaman olsaydi Constant'i almak gibi bir hataya düsmezdik büyük ihtimal

Yorum

• Mircea_Lucescu.jpg

Ben duruken kimi kime getiriyorsunuz bakiimm ?
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lucescu olmuyorsa Kurban!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X