Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı bilmem ama yönetimin ağır toplarından birinin Ersun'u ne kadar beğendiğini gayet iyi bilirim.
    İlk geldiği dönem Ersun'la anlaşıldığı haberi tv'de çıktığında dakikalarca telefonda konuşmuştuk.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum. Sadece tahmin yürütebilirim. Onlara "sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dediğini birinci ağızdan biliyorum. Bence bizde olmayı o da çok arzu ediyor...
      aslinda bursa büyük sehir
      uludag elin altinda
      yat limanlari bol vs...
      capkinligin cenneti denibilecek biyer
      kimisi ark. cizdigi profilde oraya ucmasi gerekirdi, degilmi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben Ersun niye olsun diye sayfalarca gönderi yaptım, senin Lucescuyu niye istediğini daha okuyamadık. Mefhumu muhalifinden değil neden istiyorsan onu açıkla. Başkanın kafasında Lucescu yok, ben sana söyleyeyim. Lucescu gibi deyip duruyor. Gibi derken ne anlamak lazım. Bana göre keşke Berdiyev olsa ve gökdeniz yardımcısı olsa. Rusya'dan hesaplı üç transferle başarı gelebilir. Türk olacaksa alternatif yok bana göre.
        İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Banane birader hacamat ettilerse? Bizde izledik ee sonuç? Sen neden bu kadar Ersun'u istiyorsan tam tersi sebepler yüzünden istiyorum.Bize gelip Ersun'a şu huyundan vurmayın diyorsunuz kendiniz tutturmuşsunuz yaş da yaş adam maç yapmayacak mantıklı yorum yap.O olay tam olarak öyle değil.

Yorum

• abi ister zevk için , ister sıkıntı için izleyin , 12 yıllık shaktara baktıktan sonra neyi pas geçtiğinizi sorgulayın

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanı bilmem ama yönetimin ağır toplarından birinin Ersun'u ne kadar beğendiğini gayet iyi bilirim.
            İlk geldiği dönem Ersun'la anlaşıldığı haberi tv'de çıktığında dakikalarca telefonda konuşmuştuk.
            Şu an yönetimde olup da Ersun için kötü düşünen tek adam yok. Hatta iki arkadaşım "adamın dibidir, çok haksız iftiralara maruz kalıyor" dediler.

Yorum

• Lucescuyu isteriz tabi herkes hemfikir lakin herifin yaşı 70 olmuş Allah uzun ömür versin ama ömrü yetermi bizi başarılı etmeye orası muamma.Adamın biraz yaşayacağı varsada bizde stres,sıkıntı,birbirini yeme adamın ömrünü en aşağı 2-3 sene kısaltır.Yukarda biri daha söylemiş güne Trabzonsporun hocası hakka kavuştu gibi haberlerle uyanmak istemiyorum diye doğruları söylemiş.

Yorum

• Ne kadar uzun sürdü bu mevzu. Trabzonspor'da Din, "Dil" ve kulüp işlerinin birbirinden ayrılması lazım...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu sanki camiye imam, kiliseye papaz, eve koca alıyoruz. Altı üstü 20 küsür tane adamı idman yaptırıp, akıllarına taktik sokacak bir teknik direktör alacağız. Yolda her gördüğü dişi için olmaz hayaller kuran, resmi olarak genelevi olan, ilk kazanılan para ile karıya gidilen bir memlekette cebinde zibilyon tane para olan, yer yer karizmatik ve sağlıklı adamın çapkınlıklarını tartışıyoruz. Aziz meğer ne kadar değer görüyormuş bizim forumda. Adamın bir söylemi bizim taraftara dahi etki etti.

Bırakın boş işleri.
                  bu konuya sadece karı kız açısından bakmıyor burdaki çoğu kişi,sanki eleştirilerin geneli bu muhabbet üzerinden yapılıyor gibi bir algı oluşmamalı .
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bir de burada millete böyle la havle çekme, anlamsız liboş resimleri gönderme, bu da benden sana uyarı olsun. Kullandığın logoya dikkat et, bak yeni başkan haza beyefendi bir adam, imaj ve itibar sorumuz var diyor.
                    La havle la havle

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Ersun niye olsun diye sayfalarca gönderi yaptım, senin Lucescuyu niye istediğini daha okuyamadık. Mefhumu muhalifinden değil neden istiyorsan onu açıkla. Başkanın kafasında Lucescu yok, ben sana söyleyeyim. Lucescu gibi deyip duruyor. Gibi derken ne anlamak lazım. Bana göre keşke Berdiyev olsa ve gökdeniz yardımcısı olsa. Rusya'dan hesaplı üç transferle başarı gelebilir. Türk olacaksa alternatif yok bana göre.
                      Keyfim Lucescu diyor o yüzden istiyorum.Dostum bugün mübarek gün Cuma biliyorsun.O yüzden sabrediyorum işine bak.Mantıklı yorumlar yap.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ölür diye teknik direktör veto etmek ne yahu

Yorum

• Bir de burada millete böyle la havle çekme, anlamsız liboş resimleri gönderme, bu da benden sana uyarı olsun. Kullandığın logoya dikkat et, bak yeni başkan haza beyefendi bir adam, imaj ve itibar sorumuz var diyor.
                          Keyfim Lucescu diyor o yüzden istiyorum.Dostum bugün mübarek gün Cuma biliyorsun.O yüzden sabrediyorum işine bak.Mantıklı yorumlar yap.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir de burada millete böyle la havle çekme, anlamsız liboş resimleri gönderme, bu da benden sana uyarı olsun. Kullandığın logoya dikkat et, bak yeni başkan haza beyefendi bir adam, imaj ve itibar sorumuz var diyor.
                            Uyarıyı yüz yüze yaparsan ya da telefondan falan yaparsan çok sevinirim.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ulan ilk defa bir yazıyı kıskandım yalan yok... Tebrikler kardeşim...
                              Hocam,

Vallahi sıkıldım şu boş muhabbetten. En meşhur yerlerinden biri Çömlekçi olan, otelleri Rus'tan geçilmeyen bir ilde konu adamın çapkınlığıymış, yersen.

Bu vesile belirteyim. Şu an başkan Ersun ile birlikte.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aslinda bursa büyük sehir
                                uludag elin altinda
                                yat limanlari bol vs...
                                capkinligin cenneti denibilecek biyer
                                kimisi ark. cizdigi profilde oraya ucmasi gerekirdi, degilmi
                                İkimiz bu şehre fazla geliriz diye gelmemiştir belki....

Türk Affetmezler Örgütü - Orta Yaş Cemahiliyesi İstanbul temsilcisi Ersun Yanal...

Anadolu Darbeli Matkapçılar Derneği Bursa İl Temsilcisi DEEP BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X