Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben verdim sana rep aramızda lafı olmaz Rep verdikten sonra 10 farklı kişiye daha vermen lazim diye biliyorum şike yapılmasın diye
    Eyvallah reis sağolasın adamsın Anladım tonya55 nerde ona rep vermek istiyorum
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Televizyona kilitlendim baskani bekliyorum cikacakmi cikmicakmi ?
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aristokrasi zamanla oligarşiye dönüşmeye mahkumdur sarkastik Nazım : ) Ama katılmamak elde değil ya en ufak şeye ''tahrik'' adı altında ceza veren yöneticiler adamların barız tahrik amaçlı trollüğüne ciddi anlamda göz yumuyor uzun süredir. Yani bir yönetim aristokrasisi vardı ama eskiden soy ile geçen bu yöneticilik yetkileri şimdi de anladığım kadarıyla torpil ve arkadaşlık ile geçiyor ve çoktan oligarşi halindeyiz. Forum yöneticilerine selam olsun bu arada.
        Böyle yazabilen adam gerçekten adamdır. Bilgi ve tecübe, edebi dille buluşunca tadından yenmiyor. Helal olsun...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ehehhe öhöhöh seviliyorsun Ümit abi en yakin zamanda bir görüsmemiz lazim
          Emrin olur Nazım'ım. Ne zaman istersen... Cansın...

Yorum

• Arkadas bugun biriyle tartistim...neymis trabzon yenildi bu baskaninda isi diilmis.. ne bekliyolardi acaba...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle yazabilen adam gerçekten adamdır. Bilgi ve tecübe, edebi dille buluşunca tadından yenmiyor. Helal olsun...
              Üstadımız belli abi Şu okul bitsin iş adamı olayım yönetime gireyim ilk işim seni basın sözcüsü yapmak olur inş : )

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadas bugun biriyle tartistim...neymis trabzon yenildi bu baskaninda isi diilmis.. ne bekliyolardi acaba...
                Abi sal. Bugün ben tartıştım yeni başkanımız vizyonsuzmuş. Bir an yuh dedim adamı seçme sebebimiz vizyon diye neymiş efendim ikna edici değilmiş Azize gibi. Yani İho gibi vururum kırarım demiyor ya hatası oymuş. Şaşırmamak lazım. Biliyoruz böyle tiplerin var olduğunu.

Yorum

Üstadımız belli abi Şu okul bitsin iş adamı olayım yönetime gireyim ilk işim seni basın sözcüsü yapmak olur inş : )
                  Basin sözcülügü konusunda yanliz degilim bu güzel [emoji1]
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Arkadas bugun biriyle tartistim...neymis trabzon yenildi bu baskaninda isi diilmis.. ne bekliyolardi acaba...
                    Var öyle sihirlere perilere inanan insanlar küçükken çok masal dinlemişler abi salla gitsin

Yorum

• Way anasini bizim baskani banttan veriyolar [emoji36]

Yorum

Abi sal. Bugün ben tartıştım yeni başkanımız vizyonsuzmuş. Bir an yuh dedim adamı seçme sebebimiz vizyon diye neymiş efendim ikna edici değilmiş Azize gibi. Yani İho gibi vururum kırarım demiyor ya hatası oymuş. Şaşırmamak lazım. Biliyoruz böyle tiplerin var olduğunu.
                        Bugün yönetimin yaptığı açıklama profesyonellik kokuyor açıklama böyle yapılır.Onlar sanıyor ki iho vuracağım kıracağım dediğinde gerçekten yapabilecek.Cahil insanlar kanar öylelerine.

Yorum

Aristokrasi zamanla oligarşiye dönüşmeye mahkumdur sarkastik Nazım : ) Ama katılmamak elde değil ya en ufak şeye ''tahrik'' adı altında ceza veren yöneticiler adamların barız tahrik amaçlı trollüğüne ciddi anlamda göz yumuyor uzun süredir. Yani bir yönetim aristokrasisi vardı ama eskiden soy ile geçen bu yöneticilik yetkileri şimdi de anladığım kadarıyla torpil ve arkadaşlık ile geçiyor ve çoktan oligarşi halindeyiz. Forum yöneticilerine selam olsun bu arada.
                          Ben suna katilmiyorum; burasi forum ortami herkes her istedigini saygi ve kurallar cercevesinde yazabilir, bir yere kadar tamam, ama illa birine hakaret etmek icin veya ti ye almak icin küfür etmek lazim degil, öyle cümleler öyle mesajlar görüyorum ki bazen, cidden hayretler icindeyim, yani kisaca demem o ki, benim oyum ile dagdaki cobanin oyu bir olmasin be abi burdaki üylerin bir siniri falan olmali, neyse sen cok daha iyi özetlemissin gerci
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ben en cok alacagimiz kanat oyuncularini merak ediyorum..arkadas ozlemisiz iyi kanat oyuncusunu...

Yorum

Sahaya inip, soldan ilerlerken Cardozo'yla duvar pası yapıp Gökhan Gönül'ü oyundan düşürmesi ve sonra yaptığı muz ortaya yetişip kafa vurması lazım. Yetmez, gol oldu yırttı... Kaçırırsa yaramaz adamdır...

Ya sen ne bakıyosun şu cahil tayfasına kardeşim. Salla gitsin.

Yorum

• Şahsi fikrim kötü bir kadromuz yok
                                Hatta hakemler karışmasın şampiyon bile olabilir.
                                E ama onur böyle cardozo penaltı bile atamıyor nasıl olacak? Bu kadro küme düşer! diyen arkadaşlar!a hatırlatma:
                                Cardozo koşmaz etmez diye eleştirilebilir ama bu adam son vuruşu dünyada en iyi yapan sayılı adamlardan..
                                Onur dökülen kadrolarda takımı tek başına ayakta tutabilen, memleketteki en iyi kaleci..
                                Ve bu oyun insanla oynanan bir takım oyunu..
                                FM'den farkı bu insanlar klavye ile yönetilen ruhsuz sayısal değerler değiller! Tam aksine atanda tutanda en çok morale ihtiyaç duyar..
                                Bu yüzden Lucescu'ya bu kadar seviniyoruz..
                                Bu yüzden takımı sahipsiz koyun sürüsü gibi burakan eski yönetimin üzerine müthiş güven veren bu yönetime bu kadar seviniyoruz..
                                Birkaç güzel takviye ile hakemlere rağmen iyi yerlere geleceğiz buna inanın..
                                Hakemlerin çaldığı puanlar olmasa bu beğenilmeyen takım bile nerede olurdu, oralarda olsaydı takımın morali nasıl olurdu bir düşünün derim..
                                Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                                İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X