Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kurban Berdiyev
    İçerde bol bol boncuklardan tespih yapmışsın diye duyduk
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• O kadar amatörce bir açıklama ki Shaktar'ın ahengini bizim önümüzdeki 6 ayımızdan daha önemli görüyorlar

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kadar amatörce bir açıklama ki Shaktar'ın ahengini bizim önümüzdeki 6 ayımızdan daha önemli görüyorlar
        Lucesku ve shaktar'ın başkanı böyle bir şart(rica) koymuş olamazlar mı ? Adam 12 sene geçirmiş, şu aşamada açıklanması halinde takıma olumsuz etkinin önüne geçilmiş olamaz mı ? Şu kadarcık açıklama beklemeleri çok mu anormal ? Adamların ahengini önemli görmekle ne alakası mevzunun.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçmiş olsun kurban
          Ceza yedim diye Kurban hocayla görüsmeleri dondurmus baskanimiz he mi
          İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onu kurban ettik ya
          Lucescu'yu kurban ettik gibi gözüküyor
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İçerde bol bol boncuklardan tespih yapmışsın diye duyduk
          Kim sizdirdi bunu
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Luce kararı için şafak 1
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lucesku ve shaktar'ın başkanı böyle bir şart(rica) koymuş olamazlar mı ? Adam 12 sene geçirmiş, şu aşamada açıklanması halinde takıma olumsuz etkinin önüne geçilmiş olamaz mı ? Şu kadarcık açıklama beklemeleri çok mu anormal ? Adamların ahengini önemli görmekle ne alakası mevzunun.
              Lucescu'nun geleceğine inanmıyorum.
              Büyük ihtimal Lucescu gelin sezon sonu görüşelim demiştir.
              Biz de Lucescu için 6 ay Sadi ile eziyet çekeceğiz

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Luce kararı için şafak 1
                Güzel abim safagi mi kaldi

Yorum

• Aklıma bir şey takılıyor. Daha önce dillendirildi mi bilmiyorum.

2015-2016 sezonu 22 Mayıs 2016'da sona erecek ve bizim yeniden yapılanmamız 23 Mayıs 2016'da başlayacak. Ortalıkta dolanan 6 ay söylemi var. Belki çok detaycısın diyebilirsiniz ama sayısal ifadeyi daha doğru kullanmak gerektiğini düşünüyorum.

Önümüzdeki süre günümüz itibarı ile 4,5 ay(Lig bitimi için konuşuyorum) Hatta ligin ikinci yarısının başlamasıyla beraber ikinci periyot 4 ay sürecek. 6 ay sonunda biz Temmuz ortası yaz kampında olmalıyız.

Böyle bir şey dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim. Belki de Sadi'yle nasıl 6 ay geçeçek diyenlere bir nebze su serpmiş olurum
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Eğer yeniden bir yapılanma olacaksa şu dönem bulunmaz bir fırsattı yönetim için. Hocan gelirdi, gözlemlerini yapardı. Gidecekleri gelecekleri belirlerdi. 4.5 ay sonunda da işe girişirdi yönetim.

Sezon sonuna kadar beklemek bana makul gelmiyor. Bir de şu transfer için isimler konuşulurken. Şu anda bir hoca ile anlaşmak acelecilik değil ki? O hoca ile çıktığın yolda attığın adımlar önemli.O hoca ile beraber transfere nasıl yaklaştığın, alt yapıya nasıl baktığın önemli.
                    Bana Lucescu sözünü yememek istiyorlar gibi geliyor. Bence bu kadar tırmalamak doğru değil. Bir hoca ile anlaşın, önümüzdeki sezonu planlamaya başlayın. Aheste aheste. Aksi halde her şey 1 aya sıkıştırılmak zorunda kalınacak.

Bu açıdan hoca işinin bir an önce çözülmesi lazım derim ben. Ersun Yanal iyi olur o açıdan. Gerçi bu internet sayfasındaki açıklamadan sonra her hangi bir hoca ile anlaşacaklarını sanmıyorum. O zaman da insanlar haklı olarak "Sene sonuna kadar beklicez diyodunuz, niye şimdi başka bi hoca aldınız" der.
                    En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 19:47.

Yorum

• Arkadaslar bakın. geçen sezonun sanırım 18.haftalarında.ocak ayı falan. bilirsiniz her pzrtsi ve cuma saat 11 de kral fm de taraftar baglantisi oluyor.bi ara bjk taraftarı bağlandı. duygularını aktardı aynen şu şekilde ( abi yemin ederim bilicten bıktık. korkak oynatiyor derbi galibiyeti yk .seneye bu hocayla olmaz.Şenol güneşin bursada son senesi tek rüyam onu bjk de gormek ama bizim yönetim onu almaz )der ve sunucu aynen şöyle cevap verir.kardeşim için rahat olsun Şenol hoca seneye bjk da.der ve ben şok olurum...sebebide ne biliyormusuz.bjk Şenol hoca haberleri mayısta medyada çıkmaya başladı. mayisa kadar medyadan gişlenmiştir ...

yani demem o ki...biz luce ile anlaştık. Fakat formalite icabı bunu ağızda sakız gibi hergün dillendirerek hem karşı tarafa hem bize özellikle doneks kulübüne büyük zarar verir

dediğim gibi bizim olayda tıpkı Şenol hocanın olayı gibi olacak.fakat biz fazla dillendirdik
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen hangi hakla bu kadar insanla dalga geciyorsun.Laf söylemeyeyim,kendimi tutayım diyorum ama bu kadarı da cok fazla.

İnsanların zekası ile dalga gecmeyi bırak.
                        sen çok akıllısın neyse orda engel tuşu var engelle ben şimdi seni engelledim hemen.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar bakın. geçen sezonun sanırım 18.haftalarında.ocak ayı falan. bilirsiniz her pzrtsi ve cuma saat 11 de kral fm de taraftar baglantisi oluyor.bi ara bjk taraftarı bağlandı. duygularını aktardı aynen şu şekilde ( abi yemin ederim bilicten bıktık. korkak oynatiyor derbi galibiyeti yk .seneye bu hocayla olmaz.Şenol güneşin bursada son senesi tek rüyam onu bjk de gormek ama bizim yönetim onu almaz )der ve sunucu aynen şöyle cevap verir.kardeşim için rahat olsun Şenol hoca seneye bjk da.der ve ben şok olurum...sebebide ne biliyormusuz.bjk Şenol hoca haberleri mayısta medyada çıkmaya başladı. mayisa kadar medyadan gişlenmiştir ...

yani demem o ki...biz luce ile anlaştık. Fakat formalite icabı bunu ağızda sakız gibi hergün dillendirerek hem karşı tarafa hem bize özellikle doneks kulübüne büyük zarar verir

dediğim gibi bizim olayda tıpkı Şenol hocanın olayı gibi olacak.fakat biz fazla dillendirdik
                          Şubat gibi yazmıştı Ahmet çakar twitterda fakat ben inanmak istememistim

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu adam açıklama yapmış sene sonunda önceliğim donesk diye .Bir adam gelmeyeceğini daha nasıl anlatsın.Çok büyük hata yapılıyor. Adeta geleceği görebiliyorum:Llucescu gelmeyince alal acele, plansız programsız ramos getirilecek romosta bizi vahitten bin beter edecek çok yazık edecez usta gibi bir şansa....
                            Şenol da yapmıştı. kimseye haber vermeden kaçtı

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şubat gibi yazmıştı Ahmet çakar twitterda fakat ben inanmak istememistim
                              onlarınki iddaa di ama.

Yorum

• hocayla anlaşsalarda yaza kadar sadi çalıştırsa yeni sezon planlamasın ıyapsa hocada.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X