İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi akşamlar var mı yeni gelişmelergüzel günler yakın artık bizde gururlanarak takımımızı izliyeceğiz
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakışacak birini arıyorum ama yok. Ersun konusundaki subjektif yorumlar haricinde şöyle adam akıllı gıcık olacağım yorum bulamadım ki dalayım... Çok bereketsiz bi gün...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakışacak birini arıyorum ama yok. Ersun konusundaki subjektif yorumlar haricinde şöyle adam akıllı gıcık olacağım yorum bulamadım ki dalayım... Çok bereketsiz bi gün...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın Ümit abi ama yeni gelecek hocamız orta sahaya Bourceanu gibi çok koşan rakipe basan birini bulup getirir inşallah ihtiyacımız var çünkü.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİrfan'ım dua et yengen yanımda. Yularım da onun elinde, yoksa bittiydin..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi süper bir liste yapıyorum yazıcam yakında sana. Son rötuşlardayım seni süzgeçlerle uğraştırmamak için. : )
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİrfan'ım dua et yengen yanımda. Yularım da onun elinde, yoksa bittiydin..neyse iyi ki başkan M.Usta oldu yoksa seni buralarda bu kada aktif görebilmek pek mümkün olmayacaktı.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYap ama süper olsun bak :-)))))"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Dostlar bir gelisme var mi hergun saat basi foruma bakiyorum yeni teknik direktor kim.olacak yardimcisi kim olacak ayrica sadece teknik direktore odaklandik takim.icinde yapilanma nasil olavak devre arasi kimler gidecek nerelere takviye yapabilecegiz ts tv , stad projesi , ts uyeligi , tuzuk guncellemesi , ts clup un yeni bir yapilanmaya gitmesi daha nice sorular aklimda yavasta olsa hergun bir gelisme gormek istiyor bu taraftarbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleihocanların varlığı bir dert yokluğu başka dert ��
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElinde patlar"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum