Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selamlar Olgun'um... Hürmetler...
    hürmetler bizden abi..

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi akşamlar var mı yeni gelişmeler
      hergün yeni bir gelişmedirgüzel günler yakın artık bizde gururlanarak takımımızı izliyeceğiz

Yorum

Takışacak birini arıyorum ama yok. Ersun konusundaki subjektif yorumlar haricinde şöyle adam akıllı gıcık olacağım yorum bulamadım ki dalayım... Çok bereketsiz bi gün...
        ihocanların varlığı bir dert yokluğu başka dert ��

Yorum

Takışacak birini arıyorum ama yok. Ersun konusundaki subjektif yorumlar haricinde şöyle adam akıllı gıcık olacağım yorum bulamadım ki dalayım... Çok bereketsiz bi gün...
          Haklısın Ümit abi ama yeni gelecek hocamız orta sahaya Bourceanu gibi çok koşan rakipe basan birini bulup getirir inşallah ihtiyacımız var çünkü.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısın Ümit abi ama yeni gelecek hocamız orta sahaya Bourceanu gibi çok koşan rakipe basan birini bulup getirir inşallah ihtiyacımız var çünkü.
            İrfan'ım dua et yengen yanımda. Yularım da onun elinde, yoksa bittiydin..

Yorum

Abi süper bir liste yapıyorum yazıcam yakında sana. Son rötuşlardayım seni süzgeçlerle uğraştırmamak için. : )

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi süper bir liste yapıyorum yazıcam yakında sana. Son rötuşlardayım seni süzgeçlerle uğraştırmamak için. : )
                Yap ama süper olsun bak :-)))))

Yorum

Ooo bugün şanslı günümdeyim o zaman Ümit abi neyse iyi ki başkan M.Usta oldu yoksa seni buralarda bu kada aktif görebilmek pek mümkün olmayacaktı.

Yorum

Yap ama süper olsun bak :-)))))
                    Benim bir hoca adayim var simdiye kadar pek dillendirilmedi ama bize müthiş gider.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Facebookta 2 sayfa paylaşmış
                      Hami sezon sonuna kadar çalıştıracak seZon sonu Lucescu yardımcısı olacak denildi umarım doğrudur

Yorum

• Dostlar bir gelisme var mi hergun saat basi foruma bakiyorum yeni teknik direktor kim.olacak yardimcisi kim olacak ayrica sadece teknik direktore odaklandik takim.icinde yapilanma nasil olavak devre arasi kimler gidecek nerelere takviye yapabilecegiz ts tv , stad projesi , ts uyeligi , tuzuk guncellemesi , ts clup un yeni bir yapilanmaya gitmesi daha nice sorular aklimda yavasta olsa hergun bir gelisme gormek istiyor bu taraftar
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ihocanların varlığı bir dert yokluğu başka dert ��
                          Yav sahi, batch72'mi neydi biri vardı. Artık girmiyor foruma. Musti ise (tonya55) yarın cezası bitince gelir heralde. Ama ben dün bi başkasına taktım kafayı. İşimiz var onunla..

Yorum

• Fatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...
                              Elinde patlar

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elinde patlar
                                Neden olmasin?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X