İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an Athena Gökhan bile fena görünmüyo gözüme...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaşım belki gülebilirsin ama bizim bu kadroyu şenol güneş uçururdu. yani bjk ile kıyaslarsak tek tek adam adama bizden ne üstünlükleri var kadro kalitesi olarak ama rakibi duman ediyorlar domine ediyorlar.
istersen ilk önce ben başlıyım ts kadrosondan.
cavanda
marin
cardozo
mbia
onur
ekici
okay
yusuf
erkan
aytaç
ndoye
medjani
şimdi bjk den yazssaak birebir kıyaslasak asla bizden iyi kadroları yok.sadece hoca farkı.
heee mustafa denizliyede gelirsek artık onun pil bitmiş hırs gitmiş .ve karşısındada açık ara ligin en iyi hocası var.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞükür eziktaş yendi eziktaşın yenmesini tek sevinmem sebebi Şenol Güneşe karşı tepkiler olmayacak korkuyorum burdan istifa eder veya kovulur bize gelir diye Aman ALLAHIM düşüncesi bile kötü bu bünye bir daha kartallar alçak uçan güneşi kaldıramaz
Yorum
-
Erman Toroglu na resmi siteden uyari yapilsa hata mi olur ? Tolga kaleci degil, Onur da kaleci degil kotu kaleci bunlar diyor. İho yu akladi resmen, gaza geldi maci yorumlayacagina bizim Onur a giydiriyor. Bi kufur etmedigi kaldi.
Salak salak konusuyor sinir oldum, Senol a da hoca degil dedi ya yuh... Fiko ya da salliyor... Sonra aklina Onur geliyor yine Onur u rencide edecek seyler soyluyor.
Bjk umurumda degilde bizim oyuncumuzla ilgili bu kadar rahat ve gevsek konusmasina sinir oldum, uyarilmali."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi bu Nutelleda nikotin veya başka bir şey varmı gerçek soruyorum haftada bir büyük boy bitiriyorum aşırı bağımlı yaptı
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsman ozkoylu 1461'e gelsin diyenler...orası bile kendisine fazlaMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an Athena Gökhan bile fena görünmüyo gözüme...!
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroglu na resmi siteden uyari yapilsa hata mi olur ? Tolga kaleci degil, Onur da kaleci degil kotu kaleci bunlar diyor. İho yu akladi resmen, gaza geldi maci yorumlayacagina bizim Onur a giydiriyor. Bi kufur etmedigi kaldi.
Salak salak konusuyor sinir oldum, Senol a da hoca degil dedi ya yuh... Fiko ya da salliyor... Sonra aklina Onur geliyor yine Onur u rencide edecek seyler soyluyor.
Bjk umurumda degilde bizim oyuncumuzla ilgili bu kadar rahat ve gevsek konusmasina sinir oldum, uyarilmali.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum Bülent'im. Ben haftada 1 kilo yiyorumdur. Hastasıyım :-)))Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFashion tv de çok güzel "dik" duruşlu özevlatlar var abi bi göz gezdir bence
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim kardeşim. Altyapıya hakettiği değeri vermek lazım...))
!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum