Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Normaldir. Zaten o kadar şey yedikten sonra bir şey olmaması daha tuhaf olurdu
    Şu an Athena Gökhan bile fena görünmüyo gözüme...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu normal değil işte
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla renkdaşım belki gülebilirsin ama bizim bu kadroyu şenol güneş uçururdu. yani bjk ile kıyaslarsak tek tek adam adama bizden ne üstünlükleri var kadro kalitesi olarak ama rakibi duman ediyorlar domine ediyorlar.

istersen ilk önce ben başlıyım ts kadrosondan.

cavanda
        marin
        cardozo
        mbia
        onur
        ekici
        okay
        yusuf
        erkan
        aytaç
        ndoye
        medjani

şimdi bjk den yazssaak birebir kıyaslasak asla bizden iyi kadroları yok.sadece hoca farkı.

heee mustafa denizliyede gelirsek artık onun pil bitmiş hırs gitmiş .ve karşısındada açık ara ligin en iyi hocası var.
        Kardeşim bjk kadrosu her hattıyla senden 2 gömlek üstün.Kanadın orta açamaz,bekin bindirme yapamaz, adam takip edemez ,orta sahan ne araya oynar ne öldürücü pas yapar,stporlerin Türkiyenin en kötü ikilisi,bir kalecimiz vardı oda battı gitti,bir yarım forvetimiz var 1 maç gol atar 10 maç sahada yok.Daha neren iyi ;ha birde şenol efendi şu karonun başında olsaydı aynı şu anki durum olacaktı ne eksik ne fazla.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Hey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?
          Ümit abi bu Nutelleda nikotin veya başka bir şey varmı gerçek soruyorum haftada bir büyük boy bitiriyorum aşırı bağımlı yaptı

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şükür eziktaş yendi eziktaşın yenmesini tek sevinmem sebebi Şenol Güneşe karşı tepkiler olmayacak korkuyorum burdan istifa eder veya kovulur bize gelir diye Aman ALLAHIM düşüncesi bile kötü bu bünye bir daha kartallar alçak uçan güneşi kaldıramaz
            Kaç kaç bitti?

Yorum

• Erman Toroglu na resmi siteden uyari yapilsa hata mi olur ? Tolga kaleci degil, Onur da kaleci degil kotu kaleci bunlar diyor. İho yu akladi resmen, gaza geldi maci yorumlayacagina bizim Onur a giydiriyor. Bi kufur etmedigi kaldi.

Salak salak konusuyor sinir oldum, Senol a da hoca degil dedi ya yuh... Fiko ya da salliyor... Sonra aklina Onur geliyor yine Onur u rencide edecek seyler soyluyor.

Bjk umurumda degilde bizim oyuncumuzla ilgili bu kadar rahat ve gevsek konusmasina sinir oldum, uyarilmali.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ümit abi bu Nutelleda nikotin veya başka bir şey varmı gerçek soruyorum haftada bir büyük boy bitiriyorum aşırı bağımlı yaptı
                Bilmiyorum Bülent'im. Ben haftada 1 kilo yiyorumdur. Hastasıyım :-)))

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Osman ozkoylu 1461'e gelsin diyenler...orası bile kendisine fazla
                  Neden öyle düşündünüz bilmiyorum ama Hamdi'den iyi olacağına eminim.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak deep blue tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaç kaç bitti?
                    2-1 :d

Yorum

Fashion tv de çok güzel "dik" duruşlu özevlatlar var abi bi göz gezdir bence
                      !

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erman Toroglu na resmi siteden uyari yapilsa hata mi olur ? Tolga kaleci degil, Onur da kaleci degil kotu kaleci bunlar diyor. İho yu akladi resmen, gaza geldi maci yorumlayacagina bizim Onur a giydiriyor. Bi kufur etmedigi kaldi.

Salak salak konusuyor sinir oldum, Senol a da hoca degil dedi ya yuh... Fiko ya da salliyor... Sonra aklina Onur geliyor yine Onur u rencide edecek seyler soyluyor.

Bjk umurumda degilde bizim oyuncumuzla ilgili bu kadar rahat ve gevsek konusmasina sinir oldum, uyarilmali.
                        Türkiye'de kimseyi beğenmeyen ekolün üç önemli temsilcisinden biridir Erman Köroğlu. Diğerleri de Hıncal Uluç ve ben...

Yorum

Bilmiyorum Bülent'im. Ben haftada 1 kilo yiyorumdur. Hastasıyım :-)))
                          Şeker korkusundan çayı bile şekersiz içiyorum abi zımba gibisin maşallah diyelim Nazar deymesin.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fashion tv de çok güzel "dik" duruşlu özevlatlar var abi bi göz gezdir bence
                            Teşekkür ederim kardeşim. Altyapıya hakettiği değeri vermek lazım...

Yorum

Teşekkür ederim kardeşim. Altyapıya hakettiği değeri vermek lazım...
                              Onlar bizim geleceğimiz abi arkalarında durmamız lazım ))
                              !

Yorum

• Erman Onura takmış bildiğin.Çok önemsememek lazım.
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X