Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami kesinlikle çok yetersiz hoca olarak.

Ayrıca karakter olarak da asla olgun ve oturaklı biri olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle otorite zaafı oluşacaktır. Zaten takım çiftliğe dönmüşken Hami tercihi çok ama çok yanlış olur.

Şahin'ler Turgut Doğan'lar Anıl'lar Hami'nin başının altından çıkmıştı hep.

Yönetimden burayı takip eden varsa size sesleniyorum!

Kurumsal yapı adına Hami'den uzak durun..
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• boştaki vatandaşlardan bazıları

david moyes ( manu en baştan yanlış yaptı . bu herifte ısrar edeceklerdi )
      clarence seedorf ( trabzon havası milano.ya benzemez goçum . geç .)
      cio ferrrara ( vasat italyan . azalmaz . kısalmaz . uzamaz da )
      grame souness ( kadıköy.e diktiği bayrağı sonra bize saplamasın bu uşak . yok sen gelme istemem )
      paolo di canio ( nazi selamı verirsen kafanı kırarım . adam ol lan )
      martin jol ( hollanda kupasından beri bi numaran yok dostum . go home please )
      harry redknapp (ingiliz demeyin bana . kafadan soğuk herifler )
      josue couceiro ( seni antep.den tanıyorum süt oğlan . mümkünse uzak dur)
      vincenzo motella ( roma.da oynadığın gibi olacaksan başım üstüne . janti çocuksun eyvallah . amma velakin biz apartman çocuğu istemiyoruz )
      filippo inzaghi ( gelsen iyi olur . ama bizimkiler seni bozar yiğidim . uzak dur buralardan )
      bernd schuster ( olabilir . ama 60.lardan kalma futbol oynuyorsunuz diye demeç vermeyeceksen )
      thomas schaff ( aha da favorim . gel la . koşarak gel . alman olsun . taştan olsun . )
      roberto di matteo ( bi italyan daha . ama sanki at hırsızı gibi . yok gelmesin . tipten kaybediyor . )
      marcelo bielsa ( gelirse gider . giderse gelir . ortası yok herifin . bi de biz döver la bu . forum efsanesi ama . gelsin bakalım . beğeniyorum keratayı )
      carlo ancelotti ( kulübü satıp üstüne trabzon.un tapusunu verirsen olabilir )

bi de bizim tekke.yle hami var .

seçin beğenin alın .

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kurban Berdyev ulan
        Kurban hoca buraya , yumruk havaya
        Aykut Demir'le beraber yedek kulübesinde dönüşümlü tesbih çekerler artık.

Yorum

• Kurban gelsin ben de isterim. Ümit abi bir zahmet iletsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kısa dönem için kim gelirse gelsin bir farkı olmaz ortalama bir futbolla Avrupa'ya atsın bizi yeter.Ancak sezon sonu ya da sezon ortası alacağımı teknik direktör Bielsa,Lucescu olsun isterim.Bielsa ile 50. yılda şampiyonluk hedefi biraz hayal olabilir çünkü Bielsa meyvelerini biraz geç verir.Lucescu hem daha realist bir hedef hem de lige daha yatkın.Berdyev de Rubin'e iyi futbol oynatıyordu,söylenilenlerden hareketle Rostov'da da iş yapıyormuş

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben biraz yazayım Giray hoca bir malum kişi üzerinden iyi kulis yaptı

Bence olması zor hatta çok zor

Haminin şansı Ali Kemal gelseydi daha yüksek olurdu

Yüzde 51 tekke gibi duruyor en kötü sportif direktör
              Hikmet Karaman yada Yabanci bir hoca ihtimali var mi ?
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ziya Doğan'la dalga geçiyoruz ama Giray Bulak daha beter. Düşüncesi bile korkunç, uyku kaçıracak cinsten hem de.
                Kesinlikle katılıyorum.. Giray Bulak ismini duyunca kabus görmüş gibi oluyorum.. Yıllardır hangi takımı çalıştırmış, ne gibi başarılara ulaşmış? PTT takımları bile adama iş vermiyorken biz hangi akıl ve mantıkla bu adama takımı emanet edeceğiz..

Hami ve Fatih'ten iyidir diyenleri de anlayamıyorum.. Şu an itibariyle futbolu bırakan herhangi bir futbolcu bile Giray Bulak'tan iyidir.. Bizden uzak olsun..

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Boşta ve Türk olmasından dolayı Ertuğrul Sağlam da radarda olabilir..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut Demir'le beraber yedek kulübesinde dönüşümlü tesbih çekerler artık.
                    Aykut'u postalar o, kimseye birakmaz tespihi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bize gelecek hocanin devre arasi veya yeni sezon basi ilk özelligi Transfer manyagi bir tip olmamasi, misal Magath öyle bir tip, bizim bas sorunumu elimizdeki malzemeden en iyi verimi almayi beceremedik gecen yil ve bu yil, iste bize geelcek hoca elimizdeki fena sayilmayan kadroya 2 en fazla 3 transferle seneye tüm oyunculardan yükesek verim alabilecek bir hoca lazim, bu isinde babasi Lucescu dur, ama Kurban Hoca da o isi becerebilir, cünkü su andaki mevcut takiminda becerdi.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• eğer sene sonu luce gelecekse neden şmdi lucenin yardımcısı gelmesin?
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

14 Subat 2014'ten
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kurban gelsin ben de isterim. Ümit abi bir zahmet iletsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            İletildi...
                            ( Taleplerinizi yazılı ve sözlü iletiyorum. Forumdan gelen istek üzerine Serdar Taşçı'nın durumu da yazılı ve söziü iletilmiştir. Giray Bulak isminin tarihi hata olacağı da aynı şekilde... İleri geri konuşmasını beklediğim bazı tiplere gerektiği taktirde rulo yapıp hediye etmek üzere... Gelen yazılı cevapları da arşivliyorum )

Yorum

• luceyle şimdiden görüşüp sene sonu için söz alınmalı ve 6 aylık hocayı da luce belirlemelidir.. luce gelince yardımcısı olarak devam etsin.. bu ismin kim olduğu önemli değil.. ama 6 aylığına bir hoca getireceksek bu isim gel dendiğinde gelen git dendiğinde giden biri olmalı.. hami gibi giderken 300 bin lira para götüren biri olmamalı.. ünal karaman en ideal isim şu aşamada..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                luceyle şimdiden görüşüp sene sonu için söz alınmalı ve 6 aylık hocayı da luce belirlemelidir.. luce gelince yardımcısı olarak devam etsin.. bu ismin kim olduğu önemli değil.. ama 6 aylığına bir hoca getireceksek bu isim gel dendiğinde gelen git dendiğinde giden biri olmalı.. hami gibi giderken 300 bin lira para götüren biri olmamalı.. ünal karaman en ideal isim şu aşamada..
                                Mantıklı bir çözüm bence.Eğer Lucescu gelecekse Lucescu ile her an irtibat halinde olan,hatta gerekirse Lucescu'nun yardımcı antrenörlerinden bir tanesi de getirilebilir.

Sonuç olarak hiç bir kalburüstü bir teknik direktör '6 ay sonra başka bir hoca gelecek haberin olsun' tembihiyle imza atmak istemez diye düşünüyorum.Atarsa da yüksek meblağlı bir anlaşma olur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X