Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu da 2013-2014 sezonu içindi
Fin d'année oblige, les classements vont bon train mais celui-ci, réalisé par l'agence de marketing brasilienne Pluriconsultaria est très intéressant car
Lucescu, ilk 30'da, 25.sirada
Yillik : 2.560.000 €
Kurban hoca daha da az aliyordur herhalde, öyle tahmin ediyorum...
Ama Lucescu simdi belki daha fazla aliyordur, 3,5milyon€ falanTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da 2013-2014 sezonu içindi
Fin d'année oblige, les classements vont bon train mais celui-ci, réalisé par l'agence de marketing brasilienne Pluriconsultaria est très intéressant car
Ama Lucescu simdi belki daha fazla aliyordur, 3,5milyon€ falan
bence hocanında sabit maaş almaması lazım topçu gibi amannn koy gitsin kovarlarsa tazminatımı alırım diyen çok gördük 300 bin dolar için istifa etmeyen efsaneler gördük
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da 2013-2014 sezonu içindi
Ama Lucescu simdi belki daha fazla aliyordur, 3,5milyon€ falan
Futbolda herzaman bu kadar paranın dönmesine karşıyım açıkçası dünyada bu kadar yoksulluk varken..
Neyse.
Şimdi Ersun Hocamıza bakalım 1,5 senelik imzasını ne kadara atmış..
Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı tören sadece 2.5 dakika sürerken, ünlü teknik adama toplam 3 milyon 270 bin Euro ödeneceği açıklandı.
O zaman demek oluyor ki Lucescu bedava !
Ersunun bu kadar ettiği ortamda gerçekten söylüyorum Lucescu, Kurban veya X bir isim sudan ucuz diyorum..
Birde 750 bin € fesih bedeli almıştı birde icra takibi başlatmıştı federasyondan değilmiŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
[MENTION=50717]BERBATOV61[/MENTION] [MENTION=30640]Oğuz KUL[/MENTION]
Ikinize de tamamen katiliyorum
Bu kadar paranin dönmesini ben de istemem ama piyasa maalesef bu....
Bunlarin haricinde, Lucescu bizden senelik en az 3 ister, haydi 3,5 olsun, 1,5 da sampiyonluk için verilsin, avrupa'dan çeyrek final için de 500bin, gelir herhalde...
Kurban hocayi arastirmam lazim, orada belli olmaz belki de Lucescu kadar aliyordur, pek zannetmesem de...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu dedğin Lucescu da olmaz... adam 70 yaşında kendini ispat etmesi gerekmiyor... böyle bir sözleşmeyi kabul etmez...
Senn dediğini başarıya aç kendini ispat etmek isteyen bir hoca kabul eder ancak...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban dediğiniz adamın Hamza ya da Ertuğrul'dan fazlası neymiş anlatsın her hafta Rostov maçı izleyenler.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence luceyi alcan karşına al kardeşim kadro bu kaç para lazım şampiyon olmak için 20 milyon euromu tamam yarısını topçu satarak elde ederiz yarısıda kulup karşılar. Sana 500 bin dolar sakal 2. olursan 1 milyon şampiyon olursan 2.5 milyon artı avrupa için de tur başına para belirlersin olur biter.
bence hocanında sabit maaş almaması lazım topçu gibi amannn koy gitsin kovarlarsa tazminatımı alırım diyen çok gördük 300 bin dolar için istifa etmeyen efsaneler gördük
Senn dediğini başarıya aç kendini ispat etmek isteyen bir hoca kabul eder ancak...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dedğin Lucescu da olmaz... adam 70 yaşında kendini ispat etmesi gerekmiyor... böyle bir sözleşmeyi kabul etmez...
Senn dediğini başarıya aç kendini ispat etmek isteyen bir hoca kabul eder ancak...
Şimdi ben şöylede diyebilirim yaş olmuş 74 bu yaştan sonra ne kasacak kendini alır 3.5 milyon eurosunu bakar keyfine
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesbihi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum