Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...
    Dünya kupasından sonra diyecektir. Geç kalırız. Ersun Yanal bir tık daha iyi teknik direktör.

Yorum

Neden olmasin?
      Trabzon ülkede kalan tek takım olsa yine gelmez ki kendisi zaten bize yakışmıyor

Yorum

Abi emin misin.
        Başka adam mi kalmadı yahu
        Boşver onu başka bir bomba bul abi

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon ülkede kalan tek takım olsa yine gelmez ki kendisi zaten bize yakışmıyor
          Baskan usta ise gelir.proje sunmak lazim..
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ayrıca önceki yönetimin transferlerinden Henrique, adrian, olcan satıldı. 30 milyon onlardan geldi. Şu anda takımda satsan para edecek kim var. Onura yıllık 8 milyon ödemen lazım. İşe yarayabilecek her oyuncuya yüksek garanti paralar var, bunları satsan üste para isterler. 400 milyon borç ne demek. Yönetim kurulunun şahsi hatalarından dolayı ödenecek cezaları bilen var mı?
            İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki dedikleriniz dogru ama 2.5 senede cok seyler kaybettik.Insan dusunuyor ilk donem usta gelseydi su an ne durumda olurduk kim bilir ..Borc olmus 400 milyon adamdan mucize bekler durumdayiz maalesef

Yorum

• Ersun Yanal Fatihi cebinden çıkarır. Yabancı Berdiyev dedim. Douglas ve Alper kadro dışı bırakılsın sezonun kalanını kurtarırız.
              İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• eskiden td ararken ilk önce alman isimleri yazılırdı gazetelerde.
                (Türkçe yazacağım)
                Yurgen klausagunthaaler gibi.
                3.ersun yanal dönemine normalde sıcak bakmam ama luce olmazsa usta ve ekibiyle ersun yanal olabilir ama antreman saatlerini doğru düzgün ayarlayacaksa

Yorum

• Kadron iyi olmadığı zaman hoca değiştirmekte çözüm olmuyor örnek m. Denizli gs yine tırtttttttt bizde aynı bu kadro düzeltilmeden birşey olmaz lucescu da fayda etmez....
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadron iyi olmadığı zaman hoca değiştirmekte çözüm olmuyor örnek m. Denizli gs yine tırtttttttt bizde aynı bu kadro düzeltilmeden birşey olmaz lucescu da fayda etmez....

valla renkdaşım belki gülebilirsin ama bizim bu kadroyu şenol güneş uçururdu. yani bjk ile kıyaslarsak tek tek adam adama bizden ne üstünlükleri var kadro kalitesi olarak ama rakibi duman ediyorlar domine ediyorlar.

istersen ilk önce ben başlıyım ts kadrosondan.

cavanda
                      marin
                      cardozo
                      mbia
                      onur
                      ekici
                      okay
                      yusuf
                      erkan
                      aytaç
                      ndoye
                      medjani

şimdi bjk den yazssaak birebir kıyaslasak asla bizden iyi kadroları yok.sadece hoca farkı.

heee mustafa denizliyede gelirsek artık onun pil bitmiş hırs gitmiş .ve karşısındada açık ara ligin en iyi hocası var.

Yorum

• Lucescuyu getirmek nasıl bir vizyonsa yanına hami'yi oturtmak tam bir vizyonsuzluktur.Hami o egosu ile önce hocayı alttan alttan yer sonra yönetimi.Mümkünse hami hoca değil tv de Trabzonspor maçını bile yorumlamasın
                        !

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?

kankam bu kadar yükleme yapma şraaak diye bayılırsın sonra devreler atabilir

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?
                            Normaldir. Zaten o kadar şey yedikten sonra bir şey olmaması daha tuhaf olurdu
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şükür eziktaş yendi eziktaşın yenmesini tek sevinmem sebebi Şenol Güneşe karşı tepkiler olmayacak korkuyorum burdan istifa eder veya kovulur bize gelir diye Aman ALLAHIM düşüncesi bile kötü bu bünye bir daha kartallar alçak uçan güneşi kaldıramaz

Yorum

• Osman ozkoylu 1461'e gelsin diyenler...orası bile kendisine fazla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X