İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden olmasin?
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...
Başka adam mi kalmadı yahu
Boşver onu başka bir bomba bul abi
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ülkede kalan tek takım olsa yine gelmez ki kendisi zaten bize yakışmıyor"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ayrıca önceki yönetimin transferlerinden Henrique, adrian, olcan satıldı. 30 milyon onlardan geldi. Şu anda takımda satsan para edecek kim var. Onura yıllık 8 milyon ödemen lazım. İşe yarayabilecek her oyuncuya yüksek garanti paralar var, bunları satsan üste para isterler. 400 milyon borç ne demek. Yönetim kurulunun şahsi hatalarından dolayı ödenecek cezaları bilen var mı?İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki dedikleriniz dogru ama 2.5 senede cok seyler kaybettik.Insan dusunuyor ilk donem usta gelseydi su an ne durumda olurduk kim bilir ..Borc olmus 400 milyon adamdan mucize bekler durumdayiz maalesef
Yorum
-
Ersun Yanal Fatihi cebinden çıkarır. Yabancı Berdiyev dedim. Douglas ve Alper kadro dışı bırakılsın sezonun kalanını kurtarırız.İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih terim diyorum ve bombayi birakip gidiyorum...
Yorum
-
eskiden td ararken ilk önce alman isimleri yazılırdı gazetelerde.
(Türkçe yazacağım)
Yurgen klausagunthaaler gibi.
3.ersun yanal dönemine normalde sıcak bakmam ama luce olmazsa usta ve ekibiyle ersun yanal olabilir ama antreman saatlerini doğru düzgün ayarlayacaksa
Yorum
-
Kadron iyi olmadığı zaman hoca değiştirmekte çözüm olmuyor örnek m. Denizli gs yine tırtttttttt bizde aynı bu kadro düzeltilmeden birşey olmaz lucescu da fayda etmez....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadron iyi olmadığı zaman hoca değiştirmekte çözüm olmuyor örnek m. Denizli gs yine tırtttttttt bizde aynı bu kadro düzeltilmeden birşey olmaz lucescu da fayda etmez....
valla renkdaşım belki gülebilirsin ama bizim bu kadroyu şenol güneş uçururdu. yani bjk ile kıyaslarsak tek tek adam adama bizden ne üstünlükleri var kadro kalitesi olarak ama rakibi duman ediyorlar domine ediyorlar.
istersen ilk önce ben başlıyım ts kadrosondan.
cavanda
marin
cardozo
mbia
onur
ekici
okay
yusuf
erkan
aytaç
ndoye
medjani
şimdi bjk den yazssaak birebir kıyaslasak asla bizden iyi kadroları yok.sadece hoca farkı.
heee mustafa denizliyede gelirsek artık onun pil bitmiş hırs gitmiş .ve karşısındada açık ara ligin en iyi hocası var.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?
kankam bu kadar yükleme yapmaşraaak diye bayılırsın sonra
devreler atabilir
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi gençler... 400 gr.lık Nutella'yı götürdüm. Üstüne 100 gram fındık ve Trabzon'dan yeni getirdiğim bal... Yaklaşık yarım saat oldu. Şu an bi tuhaflık başladı... Normal midir?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Şükür eziktaş yendi eziktaşın yenmesini tek sevinmem sebebi Şenol Güneşe karşı tepkiler olmayacak korkuyorum burdan istifa eder veya kovulur bize gelir diye Aman ALLAHIM düşüncesi bile kötü bu bünye bir daha kartallar alçak uçan güneşi kaldıramaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum