Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekçi olalım Lucescu Trabzon'a gelmez.

Yorum

• Hami Mandıralı yeni teknik direktörümüz. Meteor falan düşmezse sezon onunla biter. Sezon sonu ihtimalleri arasında yerli bir başka teknik direktörde var. Aman sakın Hami'ye belli etmeyin yalnız.

Lucescu yüksek oradan olur bu arada.

Yorum

• Benim anlamadığım bu adamın seçim vaadi Lucescu değil miydi ?
        Ee şimdi ne demek boşta ki olursa Lucescu'yu unutun.
        Madem onu düşünüyorlardı ne için Lucescu ismi gündeme getirildi.
        Muharrem Usta Lucescu ismini düşünüyor.Düşünmese bu kadar dile getirmez.Sezon sonuna kadar Hami çalıştıracak.Benim bilgim bu yönde.

Yorum

• Yabancılardan Türkiyeyi bilmeyen biri gelirse yine bize hüsran şimdiden söyleyeyim.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoca genç olmıcak... 3 hoca var düşündükleri... 2 si çalıştırıyor 1 i boşta...boşta olan olursa lucescuyu unutun aslında boşta olan olacaktı ama lucescu çok dillendirildi olmazsa olmaza getirildi...
            Sende Ertuğrul diyon. O da Ustanın ilk göz ağrıydı.

Başladık yine ya, hey yarabbim.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Yabancı bize ya-ra-maz.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hami Mandıralı yeni teknik direktörümüz. Meteor falan düşmezse sezon onunla biter. Sezon sonu ihtimalleri arasında yerli bir başka teknik direktörde var. Aman sakın Hami'ye belli etmeyin yalnız.

Lucescu yüksek oradan olur bu arada.
                Hocam seçim için tebrikler bu arada
                Tekkeyi Haminin yanına düşünüyorlar mı?
                Bence Bielsayı da kulaklara fısıldayalım [emoji4]
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  70 yaşında olması olumsuz değil, olumlu. Eskiden ak sakalı olana, bilge olana gidilirdi. Hani bir tepenin başında bulunurdu öykülerde falan. Şimdi yaşlı olunca insanlar horlanır olmuş.

Lucescu top oynamayacak, top oynatacak. Bunun için de tecrübesinden, bilgisinden faydalanacağız.

Trapattoni Red Bull Salzburg'a geldiğinde 67 yaşındaydı. Ekibini iyi seçti. Sonuç ortada
                  Salzburg avrupanin gobeginde bir sehir ekonomik sorunu yokbaski yok.zamaninda. Bir oyuncuyu alacakmis ismini vermeyecem.filanci oyuncu gel bizi sampiyon yap parayi dusunme diyor yonetici sponsor olacak oyuncuya oda tmm baskanim gelirim diyor kuluplede anlasiyor bonservis konusunda.yonetim kuruluna bu teklifi sunuyor yonetici kimisi onayliyor kimisi onaylamiyo.cok bilmis tayfasi yuzunden tren kaciyor tabi cok bilmislerden kurtulamadi bu camia uzun yillardir.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabancı bize ya-ra-maz.
                    Aynen yabancı olursa ancak lucescu olur bielsa falan hikaye.

Hami su asamada en uygun isim maceraya gerek yok.

Birde hami nin ne basarisi var deniyor bizdeki o dandik kadroyla oynattigi cesur futbol halen daha aklimda.

Aykut kocaman in sb disinda hangi takimlarda basarisi var ama sbye avrupada yari final oynatti.

Bazi hocalarda belli zakimlarda agirdir buna hami uyuyor.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fatih Tekke altyapının başına geçmeli bence

Yorum

• Ya abi Lucescu geleceği falan yok. O yüzden Hami'yi falan bırakalım, hangi yabancı hocayı getireceksek şimdiden getirelim, takımın başında dursun, ligi tanısın, yavaştan kadroyu tanısın, transferlerine başlasın. Lucescu hevesine bu sene Hami'yle geçecek, seneye Lucescu olmayacak başka hoca gelecek, kendi kadromu kurmam lazım diyecek, ligi tanıyacak falan filan ohoo. Boşuna zaman kaybetmeyelim. Olmayacak duaya amin denmez. Lucescu eğer Türkiye'ye gelecekse gideceği takım İstanbul takımı olur.

Ya Lucescu'ya sene sonundan itibaren geçerli olmak üzere diye şimdiden imza attıralım ya da boş hayallerle bugünümüz harcamayalım nolur.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke altyapının başına geçmeli bence
                          Fatihin altyapının başına geçmesi icin önce eğitim alması lazım. Altyapıya işini bilmeyen birini verirsek yine 10 yılda 1 topçu çıkarırız.

Yorum

• Çocuktum sanırım 90'lı yılların başıydı,TRT'de İngiliz komedyen Benny Hill'in komedi kuşağını izlediğimde aklıma hep o zamanki hocamız Urbain Breams gelirdi.Çocuk aklımla ulan derdim hem bizim teknik direktörümüzlüğü yapıyor hemde komedyenlik.Hatta arkadaşlarımada övüne övüne anlatırdım 2 meslekli hocamızı.Aradan yıllaaar yıllar yılı geçti gerçeği anladığımda iş işten geçmiş meğer Benny baba 92 yılında hakkın rahmetine kavuşmuştu.Breams babamız ise yıllara meydan okuyarak domuz çiftliği sahibi tipiyle hâlâ aramızda.

Hazır aramızdayken...

Yorum

• Bu sene bitsede gitsek modundayız gelecek senenin hesapları yapma planlarındayız

Liderle 12 puan fark var daha ilk yarı bitmemiş !

Kadronun Türkiye ligi için iyi olduğunu herzaman söylüyorum çoğunun kanaatide bu yönde ve şimdi devre arası bir sağlam sol bek ve gol yollarında yerli bir oyuncu alınırsa (M.demir veya M.pektemet) ekonomik sorunlar giderilip takımdaki takım ruhu aşılanırsa kayıp bir sezon olmakdan çıkarız.

2011 den beri asıl sorun takım ruhunu kaybetmemiz gelen o kadar teknik direktör vardıki sadece bu savaş ortamından dolayı takım ruhu gitti bitti kül oldu..
                              Şimdi ise tam bir barış havası hakim ve bu alınacak bir iki maçtan sonra tekrar futbolcuların özgüveninin yerine gelmesi demektir..

İyi bir hoca lazım ama bu bence ne Hami ne giray nede türevleridir.

Getireceğimiz en iyi hoca şuan gerçekçi olmak gerekirse Türk olarak Ertuğrul Sağlamdır kişilik duruş ve Başarısıdır. Bence bu yönetimlede başarılara imza atacaktır kendisinin oyuncu izleme ekibide başarılıdır bence.. Kesinlikle Denge Dengeoğlu değildir.

Sistemsel bir başarı formulü 5 yıllık plan denilince aklıma Abdullah Avcı geliyor bence bu teknik direktörlede başarı sağlana bilinir.

Lucescu keşke olsa ama biraz hayal pereslik gibi geliyor bana 6,5 m € kazanan adam sanmıyorum 7 verirse geleceğini neden gelsin veya..
                              Muharrem Usta nın başarı istikrar gönlündeki t.d. olabilir bizimde öyle uğraşır olur olmaz oraya kadar..

Dün tv de Tümer di sanırım gelirse dengeleri değiştirir ama sanmıyorum çünkü Lucescunun parayla işi yok doğumgününde adama 250 $ lık saat hediye ediliyor Başkanından demesi zaten olayın nerelerde olduğunun kanıtıdır..

Şu yapıla bilinir mesela gidilir konuşulur süre verilir ve karar istenir ozaman sözleşme yapılır ve beklenir ama şuan bekleme sırası değil sezon bitmeden mücadeleyi bırakmadan 50. yıl şampiyonluğuna gidilmez.

Bu sene bu yüzden çok önemli 50. yıl Şampiyonluğu için !
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Hami Mandıralı daha önce yaptı. Daha kısıtlı bir kadro ile 9. Takımı 4. Yaptı ve oyunu tatmin ediyor, az pozisyon veriyor ve kadroyu verimli kullanıyordu.

Şimdi daha efektif bir kadro, daha biçimli bir yönetim var. Daha iyisini yapacaktır.

Hami Mandıralı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X