Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem genelde istedigimiz yeni bir baskan ve yonetim secildi biraz rahat birakalim da islerini yapsinlar cok fazla burnumuzu sokmayalim bence...
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim İspanyol kondisyoner Miguel gibi bir kondisyonere ihtiyacımız var. O takımın 4. olmasında emeği büyük bana kalırsa.
      Onla bile 60 dakikalık top oynuyorduk Bence bir takımın en kritik adamı kondisyonerler. Athletico Madrid seviyesinde kondisyonu yakalasak sirtimiz bu ligde yere gelmez.

Yorum

• Aslında Hami nin becerikli biri oldugunu düsünmuyorum. Hakeza Fatih Tekke nin. Ama velakin sezonu nerde ise kaybettik. Birin 1461 , digerinin Trabzonspor basında olması iyi olur. Tercihen Hami Trabzonspor, Tekke 1461. Böylece saglam bir Trabzonspor hocası olup olmadıklarını kanıtlarlar.

Başarılı olursa sorun yok. Olmazsa ağzımızda bir parmak bal ile dolasmayız.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu Hami, Henrique Olcan kalsın, bana Ömer Şişmanoğlu'nu alın şapiyonluğa oynarım diyen, Şahin Aygüneş'in transfer edilmesini sağlayan kişi değil mi, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum!

Yorum

• Trapezunt duydun mu hoca kim olacak ? İhtimal olarak yani

Mesela aslında Giray hoca kimi istiyordu )) ?

Sen bence duymuşsundur
            En son coolank tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 21:13.

Yorum

• Ben biraz yazayım Giray hoca bir malum kişi üzerinden iyi kulis yaptı

Bence olması zor hatta çok zor

Haminin şansı Ali Kemal gelseydi daha yüksek olurdu

Yüzde 51 tekke gibi duruyor en kötü sportif direktör

Yorum

• Kurban Berdiyewi yönetime baglantisi olan bir abi ciddi bir sekilde önersin. Adam Lucescu gibi cok kaliteli t.d. ve bize kisi olarak da yakisir.

Rubin Kazandan ayrildigindan beri bizde görmek istiyorum kendisini.
                En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 21:18.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hami hocayla ilgili aklımda kalan şahin aygüneşi kurtarıcı diye soktugu dakıkalar
                  Uzun uğraşlar sonucu takımda kalması için ikna edilen Malouda'yı Bursa deplasmanı 18'ine alan Hami Mandıralı 2.yarı yenik durumdayken saha kenarında oyuna girip maçın kaderini değiştirmek için harıl harıl ısınan Malouda yerine Şahin Aygüneş'i sahaya sürünce Malouda maçtan sonra Trabzon'a dönmeden İstanbul'dan ilk uçakla bir daha dönmemek üzere Fransa'ya gitti.Sonra ne oldu diye soracak olursan vizyonlu hocamız kaçanı havada dürten Şahin'ini ertesi sene Antalyaspor'a aldırıp takımın içine beraberce bi güzel ettiler.

Yorum

• ))))))

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Hami, Henrique Olcan kalsın, bana Ömer Şişmanoğlu'nu alın şapiyonluğa oynarım diyen, Şahin Aygüneş'in transfer edilmesini sağlayan kişi değil mi, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum!
                      Ziya Doğan Ayman'sız yapamazken Hami'nin Aygüneş Şahin'siz olamayacağı bilinen bir gerçek.

Doğanlar Şahinler havada uçuşuyor hey mubarek.

Yorum

• Gelecek teknik direktörü çok önemsemiyorum yarım sezonluk olduğu için, şampiyonluk desen kaf dağının ardında
                        Önümüzdeki sezon ayağa kalkarız umarım kendini ispatlamış bir teknik direktör ile
                        .

Yorum

• Ziya Doğan'la dalga geçiyoruz ama Giray Bulak daha beter. Düşüncesi bile korkunç, uyku kaçıracak cinsten hem de.
                          En son Oruç tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 21:32.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fatih Tekke oynadığı gibi oynatırsa gelsin..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kurban Berdiyev bizden daha zor durumda olan Rostov ile ikinci sırada şu an. Birkac ay önce oyuncular antrenmana dahi çıkmıyordu paralarını alamadıkları için. Kesinlikle üzerine düşünülmesi gerek.
                              8. Kuşatma

Yorum

• Kurban Berdyev ulan
                                Kurban hoca buraya , yumruk havaya
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X