Madem genelde istedigimiz yeni bir baskan ve yonetim secildi biraz rahat birakalim da islerini yapsinlar cok fazla burnumuzu sokmayalim bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim İspanyol kondisyoner Miguel gibi bir kondisyonere ihtiyacımız var. O takımın 4. olmasında emeği büyük bana kalırsa.Bence bir takımın en kritik adamı kondisyonerler. Athletico Madrid seviyesinde kondisyonu yakalasak sirtimiz bu ligde yere gelmez.
Yorum
-
Aslında Hami nin becerikli biri oldugunu düsünmuyorum. Hakeza Fatih Tekke nin. Ama velakin sezonu nerde ise kaybettik. Birin 1461 , digerinin Trabzonspor basında olması iyi olur. Tercihen Hami Trabzonspor, Tekke 1461. Böylece saglam bir Trabzonspor hocası olup olmadıklarını kanıtlarlar.
Başarılı olursa sorun yok. Olmazsa ağzımızda bir parmak bal ile dolasmayız.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Kurban Berdiyewi yönetime baglantisi olan bir abi ciddi bir sekilde önersin. Adam Lucescu gibi cok kaliteli t.d. ve bize kisi olarak da yakisir.
Rubin Kazandan ayrildigindan beri bizde görmek istiyorum kendisini.En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 21:18.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami hocayla ilgili aklımda kalan şahin aygüneşi kurtarıcı diye soktugu dakıkalar
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Hami, Henrique Olcan kalsın, bana Ömer Şişmanoğlu'nu alın şapiyonluğa oynarım diyen, Şahin Aygüneş'in transfer edilmesini sağlayan kişi değil mi, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum!
Doğanlar Şahinler havada uçuşuyor hey mubarek.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum