Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak : "Bana yapılan teklif yok."

Yorum

• Ben yerliden yanayım ama yönetim yabancı hoca getirecekse ve eğer bu isim boştaysa veya takımından ayrılabilecekse hemen gelsin. Hem kendi adaptasyonu açısından hem de ligi, oyuncuları tanıması açısından iyi olur.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ersun gelsin yarım bıraktığı işi tamamlasın.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Giray Bulak diyor A spor ....küfür edebilirmiyim. Hiç ceza almadım.
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Daha ilk günlerden belli etti TrabzonAjans kendini. Altuğ Atalay'ın böyle bir yol izleyeceğini az çok kestiriyorduk ama adam bildiğin algı yönetimi yapıyor. Ayıptır ya! İnanmayın artık şu adamın haberlerine.
            En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 13:15.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun gelsin yarım bıraktığı işi tamamlasın.

Ersun Yanal ne verdi bu takıma bir de üstüne tazminat aldı o da yetmedi ödeme için tff ye dilekçe verdi

Birdaha gelsin 3 alıyordu 5 alsın..

Kaybettiği zaman sahada gol yediğimiz zaman umrunda olmayan birisi bence sadece paraya odaklı

Yerli olacaksa Abdullah avcı veya Ertuğrul Sağlam olmalı..
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• A Spor'daki Giray Bulak güzellemeleri hiç hoşuma gitmiyor.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Erdal Hos ‏@erdalhos 3 dk.3 dakika önce

Benim bildiğim kadarıyla Giray Hoca gündemde değil Trabzonspor'da....

Yorum

• Giray Bulak'ı istemiyorum.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray Bulak'ı istemiyorum.
                      Yalnız değilsin A spor bile istemiyor adamı satmaya çalışıyor
                      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan aklımızda biri var dedi akşam, Buluk da bana teklif yok dedi. E demek ki teklif falan götürülmemiş, ulan Altuğ Atalay...

Yorum

• giray bulak olmasın.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Giray Bulak diyor A spor ....küfür edebilirmiyim. Hiç ceza almadım.
                            Üstadım yakışmaz sana .....

Usta nın geçen kongre de ekibi yani düşündüğü ekip

Can Çobanoglu -- Ertugrul Saglam ikilisi idi

Hekimoglu Başkan olsaydı Ertugrul veya Saglam gelecekti

Giray Bulak büyük bir algı operasyonu idi ve açıkcası iyi de tuttu

Şahsi düşüncem Ukraynadaki buraya gelmez çok zayıf hatta aşırı zayıf bir ihtimal

Ama kongre de çok işe yaradı tebrik etmek lazım

Mesela diyorum ; Hikmet Karaman olur mu yoksa Ertugrul mu olur

Yorum

• Bu arada bir arkadaş şunu yazmış geçen gün

Bu kongrenin kaybedeni coolank ve Kulaçoglu demiş .insaf diyorum ama canı sagolsun

Bu arada kongreyi Hekimoglu kaybetmedi yani kaybetti ama kaybetmedi

ve benim gibi düşünen insanların Trabzonsporlugu o başka bu başkan oldu diye değişmez

en fanatik Usta taraftarları dahi acaba Hekimoglu bu kadar oy alır diye bekledi mi ? Mümkün değil

Sorun yok biz bu andan itibaren elimizden ne gelirse bize bir şey soran olursa sonuna kadar Sayın Başkanın

yanında arkasındayız ,
                              En son coolank tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 13:22.

Yorum

• bu takımın yapısına en iyi uyan hikmet karaman ve yılmaz vuraldır ne tazminat nede ekonomik anlamda zorlamazlar zaten bu yıl gitti denenebilir ve basarılıda olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X