Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam seçim için tebrikler bu arada
    Tekkeyi Haminin yanına düşünüyorlar mı?
    Bence Bielsayı da kulaklara fısıldayalım [emoji4]
    Tekke'nin durumu net değil. Bu arada Yanal'ın boşta durmasıda boş yere değil.

Yorum

• Hami hoca iyi bir insandır ama maalesef onun da egoları yoksek takımdaki futbolcuları idare edebileceğine inanmıyorum ligi Hami hocayla 4. bitirdiğimiz sezonda ne cardozo vardı ne cavanda ne de ekici; zeki kadir vb idare etmek yönetmek kolay aynı başarıyı şimdiki futbolculara uygulayabilir mi şüpheli...
      En son x_man tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 12:44.
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çocuktum sanırım 90'lı yılların başıydı,TRT'de İngiliz komedyen Benny Hill'in komedi kuşağını izlediğimde aklıma hep o zamanki hocamız Urbain Breams gelirdi.Çocuk aklımla ulan derdim hem bizim teknik direktörümüzlüğü yapıyor hemde komedyenlik.Hatta arkadaşlarımada övüne övüne anlatırdım 2 meslekli hocamızı.Aradan yıllaaar yıllar yılı geçti gerçeği anladığımda iş işten geçmiş meğer Benny baba 92 yılında hakkın rahmetine kavuşmuştu.Breams babamız ise yıllara meydan okuyarak domuz çiftliği sahibi tipiyle hâlâ aramızda.

Hazır aramızdayken...
        Harbinden çok benziyordu.....Bu arada Breams bize gelen en iyi yabancı hocaydı kadrosu çok iyiydi onun hocalığı mı???? Başka birşey oynuyordu o zaman 2011 de bile o tadın yarısını alamadım.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ziya Doğan da boşta
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Harbinden çok benziyordu.....Bu arada Breams bize gelen en iyi yabancı hocaydı kadrosu çok iyiydi onun hocalığı mı???? Başka birşey oynuyordu o zaman 2011 de bile o tadın yarısını alamadım.
            7 Eylül'de Brüksel'de ziyaret ettim kendisini. Artık Breams Dede olmuş. Koca koca torunları var. Biri evli dört torun. Bizimle kırk yıllık dost gibi ilgilenmişti. Bu arada Trabzon'u yakından takip ediyor. Yaşına ve göbeğine göre kıpır kıpır...

Off bir tuhaf oldum şimdi ya...
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 12:53.

Yorum

• Muharrem Usta'yı dinledim. Teknik direktör konusunda ilk tercih Lucescu diyor. Fakat Lucescu'nun şartları Trabzonspor menfaatlerini zorlar ise başka bir yabancı proje hocası bulacağız dedi. İlla Lucescu olacak diye bir şey yok.

Yorum

• Sezon sonuna kadar: Hami / Tekke'yede bir görev

*

Sezon sonu adaylarim:

Favre, Schaaf, Lucescu ve Bielsa.

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Lucescu ile görüşülsün, sezon sonuna söz alınamıyorsa hiç fantastik şeyler düşünmeden Ersun Yanal getirilsin. Ligde yerli başka hoca yok. Lucescu evet derse Hami gelsin Rize maçında sahaya çıksın sezon sonuna kadar kendisini göstersin.

Yerli olacaksa Ersun dan başkası yalan. Yabancı proje hocası olacaksa Lucescu... Gelmiyorsa başka isimlerde var piyasada, değerlendirilebilir ama uzun uzun dertlerimizi, projemizi, beklentimizi, ligin yapısını vs.. anlatmak lazım yoksa gelecek hoca 3 ay sonra ağlar. Bielsa Trabzonlu gazetecileri döver mesela.
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 12:59.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu ile görüşülsün, sezon sonuna söz alınamıyorsa hiç fantastik şeyler düşünmeden Ersun Yanal getirilsin. Ligde yerli başka hoca yok. Lucescu evet derse Hami gelsin Rize maçında sahaya çıksın sezon sonuna kadar kendisini göstersin.
                    katılıyorum.

Yorum

• Haminin takımı oynattığı dönemde kondisyon tavan seviyedeydi. Şu anda takıma ciddi kondisyon yüklenmeli. Lucescu veya başka biri ile sezon sonuna anlaşsalar bile takımı o belirsiz kişinin yöneteceğine inanıyorum. Her zaman ki gibi sezon açılışı öncesi kamp çok önemlidir.
                      O kamp öncesi hoca ve transferlerin hayatımızda ilk defa yetişmesini nasip et Allahım...
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Ersun hoca yeni yönetimle birlikte geri döner mi ki ? Lucescu gelmeyecekse Türkiye ' de proje hocası olabilecek iki hocadan birisidir Yanal.
                        Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Aspor baya baya Giray Bulak'ı pazarlıyor şuan...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ya sadi t. gibi biri olacak

ya da tekke hami gibi biri

geçici düşünülüyorsa başkası zor bulunur ertuğrul hamza ersun vb olmaz yani

arkadaşın söylediği gibi bu senenin bittiği falan yok

evet kötüyüz ama burası Türkiye ligi ahım şahım top oynamaya gerek yok

biraz gayretle ilk üçü zorlamayı düşünmeliyiz
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• A Spor'da Giray Bulak'ı bize yamamaya çalışıyorlar.

Hayır olsun inşallah.

Ben Hekimoğlu'nu bundan dolayı istemiyordum şimdi Usta da bu adamı getirirse ne anlamı kaldı başkan olmasının ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun hoca yeni yönetimle birlikte geri döner mi ki ? Lucescu gelmeyecekse Türkiye ' de proje hocası olabilecek iki hocadan birisidir Yanal.
                                bursa istedi baya bir ama lig tv fesih bedeli 2,5 milyon euro oldugu için alamadıydı ugrastı baya aslında en mantıklısıda cmia sıcak bakarmı acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X