hoca bugün belli olacak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu Yılmaz Vural ve Güvenç Kurtar isimlerini duyunca gerçekten şaşırıyorum.
Kredisini tamamen tüketmiş bu isimleri hangi akla buraya yazılır anlamıyorum Yılmaz Vural madem olacaktı M.Reşit akçay neden gitti ?
Veya Sadi Tekelioğlunun nesi eksik lütfen..
Evet evet geçmiş dönemlerde geldi Trabzonsporumuzun başına.. Lakin şuan tv yorumculuğu bile yapamıyor.
Zaman geçiyor beyler kendini o zamana entgre edemeyenler asla geleceğe konsantre olamazla tıpki Yılmaz Vural ve türevleri gibi..
Beyler burası Trabzonspor .. Yeni malatyaspor değilEn son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 11:32.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca bugün belli olacak...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana gelmesi için 3 sebeb yaz.
2- Parayla derdi bitti, proje takımı olduğumuza inandırılırsa parayı mesele etmeyeceği için.
3- Lucescu da etten kemikten, ikili diyaloğu gerçeten iyiyise Usta ile, sevdiği için.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Muharrem beyin başkan olmasını destekleyen bir kurtuluş olarak gören birisi olarak; Giray Bulak gibi bir hamle yaparsa (ki ben yapmayacağını düşünüyorum) oldukça gereksiz bir hamle olur. Giray Bulak bile Sadi Tekelioğlu' ndan üstün olduğunu düşünmüyordur. Taraftarda oluşan sinerjinin, heyecanın yitip gitmesinden başka bir işe yaramayacaktır.
Yorum
-
Benfica fikstürü, iddaa, maç sonuçları, maç istatistikleri, futbolcu kadrosu, haberleri, transfer haberleri
Hami gelsin, Hami döneminde başarılı olmuştuk diyenler bu tabloya tekrar baksınlar. 14 maç 6 galibiyet 24 puan. Ve kendi sahamızda gs ye 4-1, fb ye karşı da 1-0 gerideyken olan olaylar nedeniyle hükmen 3-0 lık mağlubiyet. Tabloya bakıldığında Haminin başarılı olduğu söylenemez. Zaten geçen yıl ki Antalyadaki başarı durumu da ortada. iyi bir takımı çöküşe doğru geçirdiği için takımdan ayrılmıştı.
Yorum
-
İlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.mackolik.com/Team/Default...on=2013%2F2014
Hami gelsin, Hami döneminde başarılı olmuştuk diyenler bu tabloya tekrar baksınlar. 14 maç 6 galibiyet 24 puan. Ve kendi sahamızda gs ye 4-1, fb ye karşı da 1-0 gerideyken olan olaylar nedeniyle hükmen 3-0 lık mağlubiyet. Tabloya bakıldığında Haminin başarılı olduğu söylenemez. Zaten geçen yıl ki Antalyadaki başarı durumu da ortada. iyi bir takımı çöküşe doğru geçirdiği için takımdan ayrılmıştı.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.mackolik.com/Team/Default...on=2013%2F2014
Hami gelsin, Hami döneminde başarılı olmuştuk diyenler bu tabloya tekrar baksınlar. 14 maç 6 galibiyet 24 puan. Ve kendi sahamızda gs ye 4-1, fb ye karşı da 1-0 gerideyken olan olaylar nedeniyle hükmen 3-0 lık mağlubiyet. Tabloya bakıldığında Haminin başarılı olduğu söylenemez. Zaten geçen yıl ki Antalyadaki başarı durumu da ortada. iyi bir takımı çöküşe doğru geçirdiği için takımdan ayrılmıştı.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami olduğunu düşünüyorum2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
Hami gelsin diyenlerin neye dayanarak istedigini anlamiyorum.
Basarisi yok suana kadar. Kendini nerede nasil gelistirmis?
Hem eski topcular nemalanmasin kulube dolmasin diyoruz hem basarisi olmadigi halde yarim sezon takima gelsin deniliyor.
Onun yaninda hem ego lu biri deniyor ve pesinden de lucescu nun yardimcisi olsun deniliyor. Bu ego ve kibir, ileride lucescu ile aralarinda problem cikartmaz mi?
Temelimiz saglam olmali, ariza cikartma potansiyeli olanlar kulube ilerleyen zamanlarda zarar verebilir. Madem hocalik gorevi verilsin istiyoruz ozaman kurslar gorsunler, yabanci dillerini gelistirsinler ve oylece bir yardimcilik gorevine baslasinlar.
Bu hepsi icin gecerlidir. Bu kadar basit olmamali bu isler. Ben okuyan, kendini gelistirmis basari saglamak icin kendini paralamaya calisan ve bir sans isteyen kisiyi yardimciliga daha uygun goruyorum.
Teknik direktor olmak bu kadar basit olmamali. Yardimci antrenor olmak da bazi kriterlere gore belirlenmeli. Yoksa kisir dongu devam eder.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Shaktarı dünyaca tanınan bir klüp yaptı ,misyonunu tamamladı. Son bir projeye imza atmak için.
2- Parayla derdi bitti, proje takımı olduğumuza inandırılırsa parayı mesele etmeyeceği için.
3- Lucescu da etten kemikten, ikili diyaloğu gerçeten iyiyise Usta ile, sevdiği için.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelmiş 70 yasına neyin projesi schaktar da kariyerini bitirir.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Hami yıllardır gözlemlediğim kadarıyla, egolu değil ama çocuk ruhlu. Dolayısı ile dolduruşa gelebiliyor. İlgi bekliyor. Ama yanlışları gördüğünü de düşünüyorum. Eğer Lucescu gelecekse Hami ara çözüm olarak makul gözüküyor. Yerine kimi getirebiliriz ama Lucescu'ya göre düşünün. Ara çözüm kim olmalı? Hami Trabzon'dan ve altyapımızdan çıktığı için o kesme hitap eden bir yönü de var. Sadakatlı biri de olduğunu düşünüyorum. Elbette kulüp iyi araştırsın, kim uygunsa onu seçsinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum