Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vermezler kardeşim. Senin oyuncularını (ishak ve N Doye'yi) bedavada almazlar, mukavelelerini Osmanlı değil hiç bir takım kaldıramaz. Ayrıca alıp ne yapacak. U. Demirok zaten satın alma opsiyonlu olabilir, o'da 500 bin gibi bir şeydir. Bahsettiğin oyuncu adamlara 4-5 maç kazandırdı. Her 3 puan kaç lira getiriyor. Millet salak değil, tam da benim dediğim konuya sen örnek veriyorsun.
    İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu daha transfer olmamış nerden biliyosun kötü oyuncular alınacağını ? Hem 14 yabancı oyuncu hakkın var gerisi yerli olmak zorunda. Eldeki önceki yönetimin çöp topçularını elden çıkarmanın en iyi yolu takas. Takas da sırf takas olsun diye yine çöp alacaklar diye bir kaide yok. Mesela Osmanlı' ya Demirok+ Deniz + Ishak + 1 M verip Ndiaye alınabilir. Bunun ne zararı var ? Amaç üzüm yemek değilde bağcıyı dövmekse tartışmanın sonu olmaz zaten.
    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 13:35.

Yorum

• Bjk nin Bilic i getirdiği dönem çektiği sancıları çekiyoruz, kolay değil tabii manavdan elma armut almıyoruz, takımı emanet edeceğimiz adamı seçeceğiz. Çok büyük karavana yapmazsak 2. devre futbol izleyeceğimizi, en azından kafamızın rahat olacağını düşünüyorum ama artık Muharrem Usta nın yöneticilerini toplayıp, isimleri tek tek masaya koyup beyin fırtınası yapması şart. Az çok isimler netleşmiştir zaten. Sağdan soldan gelen baskıların onları etkilememesi lazım, TS camiası balık hafızalıdır. Adana maçıyla başlarız 4-5 maç dikiş tuttururuz, devamı gelir herkes takımı alkışlar. Sadi bile gazozuna 2 maç kazandı diye burada insanlar mutlu oldu, Sadi övüldü falan... Düşünün ne kadar aç durumdayız...

xxx kişisi hoca olursa Çakıroğlu ne der ? Yereller ne der ? Giray Bulak ne der ? 90 yaşındaki hacı dede ne der ? Bunlara çok takılmamak lazım, kim gelirse gelsin eleştirilecek. Buraya gelecek adamın oynatacağı futbol önemli. Yerli-Yabancı kimde ortak fikir oluşturdularsa bu işin adını koysunlar ve önümüze bakalım.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vermezler kardeşim. Senin oyuncularını (ishak ve N Doye'yi) bedavada almazlar, mukavelelerini Osmanlı değil hiç bir takım kaldıramaz. Ayrıca alıp ne yapacak. U. Demirok zaten satın alma opsiyonlu olabilir, o'da 500 bin gibi bir şeydir. Bahsettiğin oyuncu adamlara 4-5 maç kazandırdı. Her 3 puan kaç lira getiriyor. Millet salak değil, tam da benim dediğim konuya sen örenler veriyorsun.
        Yahu sanane ? Adam diyorki ben takasla transfer yapacağım. Bildiği birşey var demekki. Zaten bizim işimize gelir. Öteki türlü tazminat verip yollayacağız. Aynı açıklama takasla değilde tazminatla yollanacaklar şeklinde olsa tatmin olurdun heralde. Bu çöplerden kurtulmanın başka yolu yok zaten. Takasla almayacakları topçuların bonservisine para verecek değiller.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ara transfer ve hoca seçimi başlangıç oluşturacak. En büyük tehlike en yakın tehlikedir.
          İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi, sen de biliyorsun ki yönetimin tutumunda en belirleyici faktör taraftarın duruşudur. Ayrıca vefakar ve cefakar olmakla sabretmenin çok alakası yok. Bizim sorunumuz anlık tepki vermek. Her şeye anlık tepki veriyoruz. Bak mesela, iki gün sonra Ramos açıklansa her yerde "büyük başkan, büyük hoca" sloganlarını görürüz. Üç tane başarısız sonuçta slogan tamamen değişir. Seçim sürecinde biraz bilinçlenir gibi olduk ama çok değişen bir şey olmamış. Daha yönetim göreve geleli hepi topu üç hafta oldu, oysa biz iki buçuk yıldan bahsediyorduk sabır anlamında? Demek istediğim şu, eleştirelim ama elimizde mantıklı ve tutarlı argümanlar olsun. Eleştirelim ama eleştirmeden önce zaman tanıyalım, eleştirmek için eleştirmeyelim.

Yorum

• Benim nazarımda bu yönetimin karşılıksız altı,yedi ay kredisi var. Yaptıkları, yapacakları her işin destekçisiyim. Bunu fazlasıyla hak ettiler şuana kadar.

Yorum

• Ben de diyorum ki transfer yapmayacağız desinler. İshak'ı Ndoye'yi verip N Diaye'yi alacağız derseniz ben buna tamam demem. Olmayacak duaya amin demenin anlamı yok.
              İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu sanane ? Adam diyorki ben takasla transfer yapacağım. Bildiği birşey var demekki. Zaten bizim işimize gelir. Öteki türlü tazminat verip yollayacağız. Aynı açıklama takasla değilde tazminatla yollanacaklar şeklinde olsa tatmin olurdun heralde. Bu çöplerden kurtulmanın başka yolu yok zaten. Takasla almayacakları topçuların bonservisine para verecek değiller.

Yorum

• lucescu'un oğul şartı kabul edilebilir. insan oğlu için herşeyi yapar. oğlu rahat etsin diye iki senede trabzonspor'u cennete çevirir baktık oğlunda iş yok baskı yaparız lucescu'ya yereller sağolsun bize bırakmaz zaten o işi.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de diyorum ki transfer yapmayacağız desinler. İshak'ı Ndoye'yi verip N Diaye'yi alacağız derseniz ben buna tamam demem. Olmayacak duaya amin demenin anlamı yok.
                  Daha kendinle çelişiyosun. Ben sana ne anlatayım. 50. yılda şampiyonluk sitemi yapıyodun 2 mesaj önce. Şimdi transfer yapmayacağız desinler diyosun.

Adamlar isim verecek halleri yok şu şu adamı verip şu oyuncuyu alacağız diye. Bir bildikleri var demekki. Biraz sabır ya delirtirsiniz adamı.

Valla bu kulübe başkan olana acıyorum. Şu taraftar profili saç döker. Zaten Usta' nın saçları sayılıyor. Yazık adama.

Yorum

• [MENTION=42713]cihad[/MENTION]

Nerden biliyosun orda miydin diye sormussun, iki mesaj sonra adim gibi eminim aksettirildigi toplanti olmadigi yonunde tahminde bulunmussun. O zaman bende sana orda miydin diye sorsam tartismanin ne anlami kalir

Unal abi ve bikac kisi daha toplantinin basinda yer aldigi gibi oldugunu yazdi bende onlara guvenerekten gorusumu belirttim, soylediklerimin de sonuna kadar arkasindayim

Yorum

• sözlemesi sezon sonunda bitecek oyuncular için takas şansı olabilir. üç beş bişey kazanmak isteyen klüpler mecbur kalır.başta türlüsü zor zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lucescu'un oğul şartı kabul edilebilir. insan oğlu için herşeyi yapar. oğlu rahat etsin diye iki senede trabzonspor'u cennete çevirir baktık oğlunda iş yok baskı yaparız lucescu'ya yereller sağolsun bize bırakmaz zaten o işi.

Yorum

• Bu yönetimin de başka alternatifi yok zaten, ben bunlar gitsin başkası gelsin diye yazmıyorum. Trabzonspor ateşten gömlektir. Yönetimin mesajlarını dolambaçlı bulduğum için bunları yazıyorum. Takasa adama vereceğim, en kısa sürede hocayı getireceğim bırakın bunları. Geldik ama enkaz devraldık bu kadarını biz de kestiremedik deyin. Hiç bir şey demeyeceğim o zaman. Bizim kaderimiz bu, başka hobi ve merak bulalım diyeceğim. İnşallah şuraya yazdıklarımızı yönetim okur da idare-i maslahat anlayışını bırakır. Lakin bütçe yoksa yapacak bir şey de yok.
                          İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim nazarımda bu yönetimin karşılıksız altı,yedi ay kredisi var. Yaptıkları, yapacakları her işin destekçisiyim. Bunu fazlasıyla hak ettiler şuana kadar.

Yorum

• 6 aylık süreci çöpe atamayız,atmamalıyız. Benim düşüncem ilk olarak budur.

Kendinizi yönetim kurulunun yerine koyun ve aşağıdaki tercihleri yorumlayın.

1- Lucescu sene sonu kesin olarak geliyor ise ,
                            1a- 6 aylık hoca kim olmalıdır ? Hami,Tekke,Sadi hoca ?
                            1b- Lucescu'nun oğlu gelsin.

2- Lucescu sene sonu kesin olarak gelmiyor ise ,
                            2a- Bielsa
                            2b- Ersun Yanal
                            2c- Ramos
                            2d- ...
                            2e- ...

Lucescu'dan kesin cevabını ne zaman alabiliriz? Eğer bir umut var ise belirli bir zamana kadar bekleyebilirsin.

Şimdi 2 madde var 6 aylık süreç ile alakalı sonra alt maddeleri var. Bunların hepsinin tek tek artıları ve eksileri yorumlanacak. Fikir ayrılıkları olacak, yönetim kurulu harici yerlerden bir sürü yorumlar gelecek, taraftar yapısını biliyoruz, gelecek hocanın şehri benimseyip benimsemeyeceği, teknik kadro yapılanması, 1461'nin Trabzonspor sistemine entegre çalışmaları, vs...

Ben çıkamıyorum işin içinden. Bir sürü yorum var. Kolayı vardı evet Ersun Yanal. Dur arkasında kafi. Şu anda ne kaybettik henüz hiçbir şey. Eee sorun ne ? Henüz yok biraz daha sabır. Tüm alternatifleri ve ayrıntıları düşünmeyi tercih ettiler. Bende sabırsızım aslında ama biliyorum ki doğru bir karar verecekler.

Yorum

• Futbolcuyu alan mukavelesini de alıyor. Hani çocuklu dul hanımı kim alır mesela onun gibi bir şey bu. Hakan Arıkan bile bizden gittikten sonra Kayserispor'a pahalı geldi. Bizim sözleşmelerimiz yağma hasanın böreği olduğu için soneri yılardır elimizden çıkaramıyoruz. Hepsi böyle, bırak takası üste para istiyorlar.
                              İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sözlemesi sezon sonunda bitecek oyuncular için takas şansı olabilir. üç beş bişey kazanmak isteyen klüpler mecbur kalır.başta türlüsü zor zaten.
                              En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 13:54.

Yorum

• Lucescunun net cevabını verdiğini düşünüyorum.Bu kadar uzun zaman kimse cevap için beklemez.Bekledilerse de boşa beklediler.Bu kadar uzamayacak aciliyette bu iş.
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X