Hanzale'nin yüzünden cezalıydım, bunları yazamadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru öyle bir taraftar kitlemiz var ki.400 milyon TL borca rağmen habire transfer isteyen,bu kadar borçla şampiyon olunabileceğini harbinden inanan, sürekli bir hocaya veya futbolcuya kafayı takan,71 yaşındaki adamın püf yapıp bu kadar boru sileceğine ,bir püf daha yapıp çok cüzzi maliyetle şampiyonluk kadrosu kuracağına inanan,kendisini ısrarla istemeyen bir ihtiyara yılda 5 milyon avro verilmesinde hiçbir behis görmeyen ve bu adamın olası başarısızlığından istifa diye ilk bağırcak olan bir taraftar yapımız var.En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 19:10."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Bizim başkan kuru gürültüye pabuç bırakacak adam değil, merak etmeyin müsterih olun.İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan doğru olanı yapıyor. Lucescu işi kapanmış falan değil bence, bu saatten sonra yapılacak her yorum işi zora sokar. Camiadaki üç beş mikserin gönlünü ferah edecem diye buraya kadar getirilmiş bi işten vazgeçilmez.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımızın planı aynen işliyor; sezon sonunda Lucescu gelecektir. Lucescu'nun ve yardımcılarının 10 yıllık tüm birikimleri Shaktar'ın başkanının bankasında olduğundan Trabzonspor'la anlaşmasının Lucescu'ya getireceği riskler göz ardı edilmesin. Şu anda açıklanacak bir anlaşma hatta bunun dedikodusu Lucescu'yu çok sıkıntıya soktu. Bu nedenle önce Trabzonspor, ardından Lucescu açıklama yapmak zorunda kaldı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ciddi söylüyorum, Lucescu'nun 10 yıllık tüm parası Shaktar'ın başkanının Ukrayna'daki bankasında.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen yazar ol bak harbinden diyorum ben böyle bir hayal gücü; ne agata kristide ne edgar Allan poe da ne stephen king de görmedim adamın parasının kimin bankasında olduğuna kadar bir araştırma....
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu down#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ben cok rahatım.Basımızda tam bir profesyonel var.Hersey cok iyi olacak.Sadece destek ve sabır gerekli.
Onumuzdeki 5 yılda Trabzon sehri futbola damga vuracak.
Bunu tarihe not olarak duseyim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen yazar ol bak harbinden diyorum ben böyle bir hayal gücü; ne agata kristide ne edgar Allan poe da ne stephen king de görmedim adamın parasının kimin bankasında olduğuna kadar bir araştırma....
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ilginç, hiçbir açıklama gelmedi değil mi arkadaşlar?
Bunun iki anlamı vardır. Ya gerçekten hiç görüşmemişsindir, ki buna ihtimal vermiyorum. Ya da Lucescu sezon sonu kesin bizde, bu işin başka açıklaması yok.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama gelmesine gerek yok abi. 2 Senedir bizi Hacı öyle bir alıştırdı ki. Kulüp dediğin ota mota açıklama yapmaz. O konuşur durur. Sen ciddiye alırsan polemik olur.
Dediğim gibi ya görüşmemişsindir bu yüzden konuşamıyorsundur ya da kesin olarak anlaşmışsındır, olay kapansın istiyorsundur.
Ben ikinci ihtimali daha kuvvetli görüyorum. Yani illa açıklama yapılsın demiyorum, açıklama yapılmamasının nedeni budur diyorum. Aksi olsa kesin açıklama yapılırdı. Sıradan bir durum değil bu çünkü...
Yorum
-
Lucescu,
"TS Başkanı seçim zamanı ismimi kullandı, şu anda takımım lider ve UEFA liginde devam ediyor.
TS konusu sezon konusu konuşulabilecek bir konu" diyor.
Hani 11 Ocak'a kadar kararını verecekti.
Lucescu konusu canımı sıkmaya başladı.
Kim doğru kim yanlış konuşuyor Allah aşkına?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum