Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alsak 10 tane futbolcu birden usta dan krali yok.
    Aynen daha yeni başladı 1yil geçsin sabretmeliyiz hepimiz kolay isler değil ki ben secimde oyunu hekimogluna vermiş biri olarak diyorum.

Yorum

• Eger luce olmuyorsa ki bi saatten sonra olsada olumlu etki yapmaz sinerjimizi bozar ben yabanciya karsiyim ki su acidan bizim ligimiz maalesef profesyonelce.calisilabilecek bir lig degil hem mantaliye hem oyuncu yapisi hem medya acisindan o yuzden ersun hocanin bir sekilde ikna edilip hic vakit kaymetmeden. Gorevine baslamasi lazim.
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Ersun sevdası yine baş göstermiş..ne adammış ya hu bulunmaz hint kumaşı sanki..oysa bize iki defa geldi..kötülemiyorum ama bu aşk ve ersun baskısı,bizim insanın aceleciliği..borsada aldığı hissenin hemen yükselmesini isteyip..niye gitmiyor,niye yükselmiyor yaağ diye spekülatörlere söven kısa yoldan zengin olma derdinde ki insan profilini anımsatıyor..sabırsızlık sabırsızlık sabırsızlık..sonuç küfür isyan vede başarısızlık..Trabzonsporda en büyük sıkıntı taraftardır..Sonuçların iyi yada kötü olmasına göre maça giden yada maç izleyen büyük bir kitlemiz var..
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Başkana sallayan mı ararsın..

Lucescuya ırkçı tabirle çingene diyenmi..

Ersun gelsin o bunu yapmazdı diyenmi..

Kulüp elden gidiyor diyenmi..

Biz buyuz işte herşeyin en iyisini biz biliyoruz. Kişiliğimiz isteklerimiz neyse o doğru gerisi yalan yanlış bumu bukadarmıyız ..

Ulusal medya bile ilk defa bizi bu sayfaya yorum yazan arkadaşlar kadar gömmedi !
          Fanatiği açın o bile medyaya yüklendiğini görürsünüz evet bizi çok zor durumda bıraktı bu açıklamasıyla lakin artık bu kafayı bırakalım gelmesin arkadaşım Lucescu gelmesin Ersun ve Şenol.. Bu hedefe yürüyecek başka hocamı yok dünyada biz ilk önce bu yolculuğa çıktığımızın farkına varalım baki olan şuanlık tek nokta TRABZONSPOR dur bunu yönetimi ve futbolcuları izler..

Bırakalım artık yönetim işini yapsın biz ise koşulsuz destek sağlayalım başta değil 3 sene sonra sorgulayalım ZOR MU !
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu tarih isleri hic hosuma gitmiyor ne zaman tarih verilse bi sorun cikiyor bu klupte. 10 ocak gelicek sonra gircem foruma millet yine kufur kiyamet herkes banlanmis bi yanda cardozo tartismasi bi yanda onur tartismasi..

neyse bakalim nolcak umarim yanilirim.
            Ben futbolcuları tartisirsiniz diye düşündüm ama neyse ne zaman tarih verilse yalan oluyoruz.

Duyumculara da kızmayın bugune kadar bitane duyumcunun bişey tutturduğunu gormedim burda adamlar duyduklarını söylüyor herseye inaniyosunuz siz de sonra hayal kırıklığı.

Yonetim akli basinda adamlardan oluşuyor bu yonetim iho yonetimi degil. Bi sakin olun birakin çalışsınlar.

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkana sallayan mı ararsın..

Lucescuya ırkçı tabirle çingene diyenmi..

Ersun gelsin o bunu yapmazdı diyenmi..

Kulüp elden gidiyor diyenmi..

Biz buyuz işte herşeyin en iyisini biz biliyoruz. Kişiliğimiz isteklerimiz neyse o doğru gerisi yalan yanlış bumu bukadarmıyız ..

Ulusal medya bile ilk defa bizi bu sayfaya yorum yazan arkadaşlar kadar gömmedi !
              Fanatiği açın o bile medyaya yüklendiğini görürsünüz evet bizi çok zor durumda bıraktı bu açıklamasıyla lakin artık bu kafayı bırakalım gelmesin arkadaşım Lucescu gelmesin Ersun ve Şenol.. Bu hedefe yürüyecek başka hocamı yok dünyada biz ilk önce bu yolculuğa çıktığımızın farkına varalım baki olan şuanlık tek nokta TRABZONSPOR dur bunu yönetimi ve futbolcuları izler..

Bırakalım artık yönetim işini yapsın biz ise koşulsuz destek sağlayalım başta değil 3 sene sonra sorgulayalım ZOR MU !

Kesinlikle Katılıyorum +1
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Not aldım bunu inşallah o gün gelirse erkekliğin gereğini yaparsınız

Önce bir açın Ustanın bu konudaki açıklamalarını dinleyin sonra mali tablodan bahsedin bence
                Lucescu down

Yorum

• Ben hala luce gelecek diyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Baskan neden hala lucescu hakkinda bir aciklama yapmadi sizce ? . Neden hala suskunlugunu koruyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun sevdası yine baş göstermiş..ne adammış ya hu bulunmaz hint kumaşı sanki..oysa bize iki defa geldi..kötülemiyorum ama bu aşk ve ersun baskısı,bizim insanın aceleciliği..borsada aldığı hissenin hemen yükselmesini isteyip..niye gitmiyor,niye yükselmiyor yaağ diye spekülatörlere söven kısa yoldan zengin olma derdinde ki insan profilini anımsatıyor..sabırsızlık sabırsızlık sabırsızlık..sonuç küfür isyan vede başarısızlık..Trabzonsporda en büyük sıkıntı taraftardır..Sonuçların iyi yada kötü olmasına göre maça giden yada maç izleyen büyük bir kitlemiz var..
                      Doğru öyle bir taraftar kitlemiz var ki.400 milyon TL borca rağmen habire transfer isteyen,bu kadar borçla şampiyon olunabileceğini harbinden inanan, sürekli bir hocaya veya futbolcuya kafayı takan,71 yaşındaki adamın püf yapıp bu kadar boru sileceğine ,bir püf daha yapıp çok cüzzi maliyetle şampiyonluk kadrosu kuracağına inanan,kendisini ısrarla istemeyen bir ihtiyara yılda 5 milyon avro verilmesinde hiçbir behis görmeyen ve bu adamın olası başarısızlığından istifa diye ilk bağırcak olan bir taraftar yapımız var.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkanımızın planı aynen işliyor; sezon sonunda Lucescu gelecektir. Lucescu'nun ve yardımcılarının 10 yıllık tüm birikimleri Shaktar'ın başkanının bankasında olduğundan Trabzonspor'la anlaşmasının Lucescu'ya getireceği riskler göz ardı edilmesin. Şu anda açıklanacak bir anlaşma hatta bunun dedikodusu Lucescu'yu çok sıkıntıya soktu. Bu nedenle önce Trabzonspor, ardından Lucescu açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güya lucescu ile anlaşılmıştı, bugün açıklacaktı, meşhur duyumcularımıza göre,
                          10 ocaga kadar kalmaz denildi ama herkes bir yerden duyum alma heyecaniyla 10 ocagi d-day olarak belirlemisler. Neyse artik yine baskandan aciklama gelene kadar bu konuya yazmaya gerek yok.
                          En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 19:04.
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanımızın planı aynen işliyor; sezon sonunda Lucescu gelecektir. Lucescu'nun ve yardımcılarının 10 yıllık tüm birikimleri Shaktar'ın başkanının bankasında olduğundan Trabzonspor'la anlaşmasının Lucescu'ya getireceği riskler göz ardı edilmesin. Şu anda açıklanacak bir anlaşma hatta bunun dedikodusu Lucescu'yu çok sıkıntıya soktu. Bu nedenle önce Trabzonspor, ardından Lucescu açıklama yapmak zorunda kaldı.
                            soyle 5-6 sayfa geriden okuyarak gel lucescu ne demis hakkimizda falan. Sonra bu yaziyi buyuk ihtimal duzenlersin.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Büyük Başkan Muharrem Usta sezon sonunda kendisine yakışanı yapacaktır, herkes müsterih olsun.

Yorum

• Mecburen öyle konuşuyor. Tam 10 yıllık tüm parası Ahmedov'un bankasında. Lucescu bu parayı riske atamaz.
                                İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                soyle 5-6 sayfa geriden okuyarak gel lucescu ne demis hakkimizda falan. Sonra bu yaziyi buyuk ihtimal duzenlersin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X