zamanında kısa sürede hami nin performansı iyi analiz edilmediği için yada manager oyunlarından olsa gerek ne oldu?vahid geldi.kulüp soyuldu ve gitti.hami devam etseydi şu anda farklı şeyler konuşuyor olurduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
şu unutuluyor aga.yakın zamanda juvenin cl de final oynamasından kısa süre önce juveyi deplasmanda yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla perişan etmek.hami nin işi idi.bu görülemedi.zaten türkiyede iyi bişey yaptın mı hemen cezalandırılıyor.hami gitti vahid geldi.sonun başlangıcı ve kırılma noktasıTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu unutuluyor aga.yakın zamanda juvenin cl de final oynamasından kısa süre önce juveyi deplasmanda yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla perişan etmek.hami nin işi idi.bu görülemedi.zaten türkiyede iyi bişey yaptın mı hemen cezalandırılıyor.hami gitti vahid geldi.sonun başlangıcı ve kırılma noktasıThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu unutuluyor aga.yakın zamanda juvenin cl de final oynamasından kısa süre önce juveyi deplasmanda yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla perişan etmek.hami nin işi idi.bu görülemedi.zaten türkiyede iyi bişey yaptın mı hemen cezalandırılıyor.hami gitti vahid geldi.sonun başlangıcı ve kırılma noktasıThere is no spoon...
Yorum
-
Fikir güzel. Ama düşünmeden hareket ederek bu tazminatı meydana getiren beyni heykelin neresine monte etmeliyiz?
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.8 milyon dolardan vazgeçecek adamın heykelini dikerizHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye’de gerek saha içi gerekse saha dışındaki ilkeli duruşuyla adından her zaman söz ettiren genç jenerasyonun önemli isimlerinden Tolunay Kafkas’ın Türk futbolundaki yeri göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Futbol yaşantısına gerek oyunculuğu gerekse teknik adamlığı döneminde sığdırdığı başarılar hepimizin malumudur. Futbolculuğu döneminde kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Trabzonspor’da, gerçek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi davranarak taraftarlarımızın kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Sahadaki hırsı, haksızlığa karşı tutumu ve başarı için gösterdiği gayret hala hafızalarımızdadır. Yıllar sonra “hep hayalimdi” dediği Trabzonspor’daki teknik direktörlük süreci talihsiz bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu şekilde bir ayrılış ne Trabzonspor, ne de Tolunay Kafkas tarafından hak edilmemiştir. Evini ve eşini Trabzon’dan seçen Tolunay Kafkas’ın Trabzonspordan ayrılışı aşamasında yaşamış olduğu üzüntüyü, üzüntümüz olarak görüyor başarılı kariyerinin artarak devamını diliyoruz.
Trabzonspor Yönetim Kurulu
"Şekerpare" filminden; (Başkomiser Ziver rolündeki Şener Şen ile bekçi Cumali rolündeki İlyas Salman arasında geçer)
"Sen ! Galata'nın makus talihini değiştiren adam,
Sen ! Karakolumun biricik bekçisi
Sen ! Vazifesi uğruna kendini feda eden kahraman,"
Yapma, beni aglatmaBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikir güzel. Ama düşünmeden hareket ederek bu tazminatı meydana getiren beyni heykelin neresine monte etmeliyiz?
Yorum
-
Şahin Aygüneş, TDŞ, Anıl, Ferhat, Gökhan Karadeniz.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Tolunay Kafkas için resmi siteden yapılan açıklamaya çok mutlu oldum,
Trabzonspor'u layıkıyla temsil eden,Trabzonporla özdeş,Trabzonpor'u en az bizler kadar seven bir insanın gönlünün alınmasına çok sevindim,teşekkürler başkanım.
Çok güzel hareketler bunlar
Hami hocaya gelince
bence doğru olan yapıldı,hem bi sinerji olur takım toparlanabilir,
hemde 6 ay sonra olası ayrılıkta kulübe ekstra bi külfet daha doğmaz,
ben başkanımıza ve ekibine çok güveniyorum,
kendi içimizdeki o yıkıcı zihniyete dur diyebilirsek,
gerekli zamanı ve sabrı gösterebilirsek meyvelerini yeriz diye tahmin ediyorum.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 17:26.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu unutuluyor aga.yakın zamanda juvenin cl de final oynamasından kısa süre önce juveyi deplasmanda yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla perişan etmek.hami nin işi idi.bu görülemedi.zaten türkiyede iyi bişey yaptın mı hemen cezalandırılıyor.hami gitti vahid geldi.sonun başlangıcı ve kırılma noktasıAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum