Şenol güneş ey gidi ey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yanal arkasında hakem ve federasyon desteği olmayan hiçbir takımı şampiyon yapamaz.
20 yıldır şampiyonluğa yaklaştığımız 5 sezon var 3 ü Şenol Güneş ile (birinde kupa gasp edildi) diğerleri Ziya Doğan ve Ersun Yanal ile. Yedek kulübesi yetersiz olmasına ve devre arası transfer döneminde yapılan yanlışlara rağmen, Umut ve G.Ünal ın kazmalıkları tutmasa ve evimizde üst üste Konya ile Denizli ye yenilmesek Ersun ile şampiyon oluyorduk dananın kuyruğu nasıl koptu o sezon, baş sorumlu kimdi ? Ne kadar çabuk unuttunuz, yakın tarihten bahsediyoruz. Ersun un şampiyon yapma ihtimali burada bahsi geçen bütün yabancı teknik adamlardan fazladır. En azından takımı batırıp kaçıp gitmez, 3 sene versek icraat yapacağı kesin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 yıldır şampiyonluğa yaklaştığımız 5 sezon var 3 ü Şenol Güneş ile (birinde kupa gasp edildi) diğerleri Ziya Doğan ve Ersun Yanal ile. Yedek kulübesi yetersiz olmasına ve devre arası transfer döneminde yapılan yanlışlara rağmen, Umut ve G.Ünal ın kazmalıkları tutmasa ve evimizde üst üste Konya ile Denizli ye yenilmesek Ersun ile şampiyon oluyorduk dananın kuyruğu nasıl koptu o sezon, baş sorumlu kimdi ? Ne kadar çabuk unuttunuz, yakın tarihten bahsediyoruz. Ersun un şampiyon yapma ihtimali burada bahsi geçen bütün yabancı teknik adamlardan fazladır. En azından takımı batırıp kaçıp gitmez, 3 sene versek icraat yapacağı kesin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar mızmızlanacaksanız niye sevdiniz abi bu klübü??
Başarı istiyorsanız gidin Barcelona,Real Madrid vs tutun.
Onlar size pahalı transferlerde yapar kupada kazanır.
Siz gidin Biz burda şehrimizin takımını tutar maçına gideriz.
Siz Trabzonspor falan sevmiyorsunuz siz sadece başarı seviyorsunuz.
BEN GİDERİM MAÇA,SİZ GELMESENİZDE OLUR...
yukarıda yazıya cevap verdiğim için ilk cezamı aldım ve bu yazı bu başlığın 390. sayfasında halen yer almakta.
bazı yazılarım daha önceden gerekçe gösterilmeden silindi. belki konuyla alakasızdı, belki ikili tartışmaya mahal vermemek adınaydı vs. haklı olabilirler dedim. yukarıdaki yazıda da aynı uygulamayı bekledim ama olmadı. eğer ortada üretilmiş fikir, zihin açıcı, yol gösterici bir beyan görüyorsanız diyecek tek lafım yok.
ben bu yazıyı her okuduğumda daha ağır cevaplar yazasım geliyor. birisi şu cümleleri peş peşe yüzüme karşı söylese onun oracıkta kafasını kırarım. neyse uzatmayayım.
yöneticilik zor bir iş hak veriyorum ama sanırım daha dikkatli davranmak gerekiyor. başa gelince daha iyi anlaşılıyor, insanın hakikaten yazası gelmiyormuş...There is no spoon...
Yorum
-
Bu arada hala seneye şampiyon olacağımıza inanan var!!!!!Hemşerim siz hiç hesap kitap bilmez mısınız.1.Senin 400 milyon TL borcun var.2.Elindeki kadro berbat her yönüyle.3 .Bu berbat kadrodan kimseyi gönderemiyor ,maddi imkansızlıklardan ve uefanın transfer cezası korkusundan kimseyi alamıyorsun.4.Başında hoca yok.5.Seneye Takımı tekrar ayağa kaldıracak motive edecek bu sene için bir hedefin yok...E nasıl olacaksın şampiyon olacaksın?????Tekrar ve tekrar ve tekrar söylüyorum ,USTAYI İHO ile katıldığı ilk seçimden beri destekleyen biri olarak söylüyorum.1. Takım ve camianın. dip yaptığı bir noktada sen hemen seneye şampiyonluk sözü veremezsin.2 Verdiğin bu sözden ötürü 71 yaşındayki bir bunağın peşinde takıma vakit kaybettiremezsin.Yapılacak çok basit hemen yarın takımın başına ersunu getireceksin hemde ahlak komseri Trabzondaki yobazları kale bile almayarak.Ersunla takım hakında detaylı bir toplantı yapacaksın kim kalacak kim gidecek .3 Kamu oyuna bilgilendirme toplantısı yaparak 3 sene içerisinde bu takımın şampiyon olması imkânsız diyeceksin vahim tabloyu insanlara direk açıklayacaksın çünkü mallar halden anlama,z yıldız futbolcu kazığı yemekten bıkmadılar.4.3 yıllık bir kalkınma planıyla ucuz, takıma aidiyet duygusu besleyen colman gibi,yattara gibi romaşenko gibi simkovyak gibi le young gibi yabancılar bulup takımı ayağa kaldıracak sın başka çare yok bu 6 ayı Trabzonspor kaybedemez şimdiden işe başlayacaksın.En son nakzo tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 15:44.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada hala seneye şampiyon olacağımıza inanan var!!!!!Hemşerim siz hiç hesap kitap bilmez mısınız.1.Senin 400 milyon TL borcun var.2.Elindeki kadro berbat her yönüyle.3 .Bu berbat kadrodan kimseyi gönderemiyor ,maddi imkansızlıklardan ve uefanın transfer cezası korkusundan kimseyi alamıyorsun.4.Başında hoca yok.5.Seneye Takımı tekrar ayağa kaldıracak motive edecek bu sene için bir hedefin yok...E nasıl olacaksın şampiyon olacaksın?????Tekrar ve tekrar ve tekrar söylüyorum ,USTAYI İHO ile katıldığı ilk seçimden beri destekleyen biri olarak söylüyorum.1. Takım ve camianın. dip yaptığı bir noktada sen hemen seneye şampiyonluk sözü veremezsin.2 Verdiğin bu sözden ötürü 71 yaşındayki bir bunağın peşinde takıma vakit kaybettiremezsin.Yapılacak çok basit hemen yarın takımın başına ersunu getireceksin hemde ahlak komseti Trabzonfaki yobazları kale bile almayarak.Ersunla takım hakında detaylı bir toplantı yapacaksın kim kalacak kim gidecek .3 Kamu oyuna bilgilendirme toplantısı yaparak 3 sene içerisinde bu takımın şampiyon olması imkânsız diyeceksin vahim tabloyu insanlara direk açıklayacaksın çünkü mallar halden anlama,z yıldız futbolcu kazığı yemekten bıkmadılar.4.3 yıllık bir kalkınma planıyla ucuz, takıma aidiyet duygusu besleyen colman gibi,yattara gibi romaşenko gibi simkovyak gibi le young gibi yabancılar bulup takımı ayağa kaldıracak sın başka çare yok bu 6 ayı Trabzonspor kaybedemez şimdiden işe başlayacaksın.
Yorum
-
Usta teknik direktör konusunda hata yaptı.
Şimdi gidip birde Favre ya da Bielsa gibi isimlerle anlaşırsa iyice hata yapmaya devam eder.
Bu adamların başarılı olması için en az 5 sene vereceksiniz
Bizim taraftar da her sene Şampiyon olmalıyız havasında olduğu için böyle adamlar bizde tutmaz.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta teknik direktör konusunda hata yaptı.
Şimdi gidip birde Favre ya da Bielsa gibi isimlerle anlaşırsa iyice hata yapmaya devam eder.
Bu adamların başarılı olması için en az 5 sene vereceksiniz
Bizim taraftar da her sene Şampiyon olmalıyız havasında olduğu için böyle adamlar bizde tutmaz.
Takımın başında uzun zamandır ciddi bir yönetim ve sıkı bir hoca olmadığı için bu teknik direktörlerin etkisi kısa sürede hissedileceketir. Trabzonspor futbol takımının bu durumda olmasının en önemli sebeplerinden birisi disiplin eksikliği ve profesyonellikten uzak yönetim anlayışıdır.
Futbolcuların "hocayı bir şekilde gönderebiliriz" umudu olmadıktan sonra kendi konumlarını sağlamlaştırmak için sıkı çalışmak zorunda kalacaklardır. Çünkü futbolcunun değil hocanın ağzına bakan, kendine sıra gelmesin diye ikide bir hoca değiştirmeyen bir yönetim takımın üzerinde sıkı bir disiplin sağlanmasına önayak olacaktır.
Korkmaya gerek yok. Bielsa da Favre da bize sınıf atlatır.
Ben tekrar kendi görüşümü söyleyeyim, bu isimlerin gelmesi zor ise benim adayım Thomas Doll."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 ocaka kalmadi is. Olmadigi aciklandi artik. Bilmiyorum baska birsey diyenlermi vardi? Ne dediler?
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstaya yapilan eleştiriler çok acımasızca.
Basariyi panik halinde alinmayacak kararlar getirecek.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 16:09.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum