Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kasımpaşa maçından sonra Ersun Yanalı alıp kampını transferini vs. ayarlacaklardı.
    Yönetim acelemiz yok diyor. Peki. Ama o sabrı Hocanı bulduktan sonra göstermen lazım. Hocanı bulanı kadar değil.

Ya seneye transfer yasağı gelirse? Ya UEFAdan bir sezon katılmama cezası alırsak? O zaman 50. Yıl falan hikaye olur. Gelen hocana sabır göstermek için mükemmel bir ortam oluşmuştu. Herkes takımın halini kabullenmişti. Hocanı getirecektin devre arasından önce, kim olursa olsun, adam rahat rahat ikinci devreyi geçirecekti. Takımın eksiklerini görecekti. Fazlalıkları tespit edecekti. Şimdi bu süreci bir kamp dönemine sıkıştırdılar. Kimse seneye tahammül etmez bu 50. yıl söyleminden sonra. Çok acı bir planlama hatası var ortada. Maalesef.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Evet arkadaşlar az önce oynanan maçta da görmüş olduğumuz gibi bu iş sezon sonuna falan gitmez, yarım sezon kaybetmeye değmez, derhal en iyisinden bir hoca bulmak farz oldu, hayde bakalımmmm
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ersun Yanal hemen getirilsin. Sadi ve yerel zihniyet ise bayram etsin.

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadiiiiiii Tekelioglu, mutevazi kisiligi ike, takimi takim yapmasiyla, genclere sans tanimasiyla, futbolu en mutevazi sekline dondurmesiyle bunu bu sezon hak ediyor. Birakin sezon sonuna kadar kalsin. Gelecek hocada rahat rahat planlamasini yapar.

zuhahahahaha

yılın esprisi de geldi nihayet.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ersun hoca ıle anlasmısken yapacagımızı sımdı yapmaya calısacagız
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• tam iki ucu boklu değnek..

bu hoca ile bize yazık..
              yeni hoca gelse, bu kadro ile ona yazık..

hücum alternatiflerimiz o kadar kısıtlı ki.. kanatlarıetkin kullanacak adamımız yok. işimiz çok zor.

Yorum

• Sadi hocanın takımın başında kalmasının tek sebebinin Lucescu olduğunu düşünüyorum...

Yorum

• Juende Ramos diyorum. en az 4 sene çalıştırmalı. önümüzdeki sene küme düşmemeye oynasak bile
                  Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Acil! Son çağrı!
                    Artık bulun getirin birini yau..

Yorum

• Bize yeni bir hoca sart eger yabanci iyi bir hoca bulamiyorlaraa ersun yanali ikna etsinler gelip planlamasininyapsin o zaman sabrederiz yoksa bosuna zaman kaybi para kaybi itibar kaybi vizyon kaybi..mm
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Sadi ile kume duseriz Bursa ligin en kotu takimlarindan biri demek ki biz Bursa'dan da kotuymusuz yazik
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu futbolcularin hocasi Sadi Tekeliogludur. Hak ettikleri hoca Sadi hocadir. Kac hoca geldi gecti hep ayni. Bir gol yedikmi hepsi yatiyor. Ne Lucescusu? 11 yeni futbolcu gerek. Boyle kadroya tum hocalari getirsen birsey degismez. Bari Sadi hoca az para alip aynisini yapiyor. Birakin boyle devam. Buyuk kulup islerini birakalim. IHO bizi 10 yil geriye iteledi.
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Hami dilencisi loosercı tayfa gelmedi mi hala
                            En son gometra tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 19:32.

Yorum

• Takım önündeki belirsizlikleri aşamadığı her dakika , futbolcunun da taraftarında psikolojisi daha kötüye gidiyor.

Başkanın meseleyi artık bu hafta çözmesi gerekiyor.

Yorum

• Sir Sadi, hasbelkader 2 tane atıp öne geçtiğimiz maçı, daha 20. dakikada tempoya dayanamayıp düştüğü apaçık olan ortasahaya müdahale edemeyerek verdi. Eli belinde niyetsiz ileri uç da deli gibi top kaybı yaparken çaresizdi.
                                Tabi bu dönemde boş adam topluluğu yerel medya da, çerez maçlarla havaya sokup "kendi adamları" olan Sadi'nin, futbol bilgisiyle bizleri 8'le çarpacağını iddia ediyordu. Şimdi sevince boğulmuşlardır. Kadrodaki topçu tiplemeleri bambaşka bir bunalım; onda zaten revizyon gerekecek.

Hoca işinde tren kaçtı, Lucescu zaman kaybettirdi. Takımın bu 5 ayı ya hocayla ya da anlaşılan Lucenin temsilcisi, yardımcısı vs. ile geçirilme olayı değerlendirilmeliydi -tabi anlaşıldıysa-.
                                Ama onu da yapamazdık iş saklandığı için o iş de öyle yalan oldu. Öyle ya da böyle kapattılar ve belirsizlik hakim. Diğer yandan Ersun işi olmadı (anlaşıp sonra beklettiler her neyse). Üstüne Ramos da olmadı. Bu kabullenmişlik ortamında Sadi'yle bu 5 ayın geçeceğini düşünüyor olmaları çok ilginç. Hemen müdahale şartoğlu şart. Artık işin ciddileştiğini, ince eleyip sık dokuma ya da hoca nazı çekme masallarında olamayacağımız kafalarda nettir umarım. Haftaya karga maçını tahmin edemiyorum, Şenol ellerini ovuşturuyordur. Olan kaybedilen ara döneme oldu, ilk devre bittiği gibi yeni hocayla çalışılabilseydi keşke.
                                En son Erkin tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 19:39.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X