Müşteri velinimettir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüşteri velinimettir...
Bazen öyle mesajlar atıyosun ki dadından yenmiyorbi ara gıcık oluyodum sana da sonra ne olduysa yorumunu takip ettiklerimden oluverdin. devam
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesacma yorum
kartal malimiz degilki satalim
biz devletten kiraladigimiz toprak
39 yilmi ne daha bizim
orayi güzel bir yasam alanina cevirip para kazanmak en dogal hakkimiz
şu anda Kartal'daki arazinin bir kısmı migros, deniz/yat malzemeleri firması ve bir spor salonu işletmesine kiraya verilmiş durumda. Albayrak'ın 2008'de uğruna kongre ertelettiği benzin istasyonu ise kapalı ve halen davalık. böyle bir satış planı varsa (ki seçim vaadiydi) bu sorunların da aşılması gerekiyor.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübün 49 yıllık kira ve büyük ihtimal üst (inşaat) hakkı var ya, hazineyle yapılan sözleşmede devir yasağı yoksa, kira ve üst hakları para karşılığı devredilebilir. burada malın kendisini değil, arazi üzerindeki hakkını satıyorsun. sonra da alan kişi zaten ön çalışmasını ve kira bitim tarihini hesaplayarak hazineyle bir sözleşme daha patlatır, mis
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle49 yıl mı? Emin misin abi? Bir kaç yıl sonra bitecek kira sözleşmemiz bildiğim kadarıyla.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin değilim, zaten yukarıda @yazıkoldu 'nun verdiği bilgiye istinaden yazdım. Bu tür kiralamalar genelde 49 yıllık olsa da, doğrusunu bilen düzeltsin lütfen. Yalnız sözleşme 1998 veya 99 senesinde yapılmıştı. 49 yıllıksa yaklaşık 33 senecik kalmış oluyor.
Yorum
-
Yani Ali Kemal Denizci diyor ki, Trabzonspor şampiyon falan olmasın, ilk beşte, ilk yedi de takılsın dursun. Yıllar sonra olursa olur.. Hekimoğlu ile aynı zihniyet. Tamam mali yönden ciddi külfetin altındayız belki ama sportif başarı kesinlikle arka plana itilemez. İyi planlama, iyi projelerle hem mali sorunları çözebilir hem de şampiyon olabiliriz. Şu yerel zihniyetten cidden gına geldi, ayak bağından başka bir şey değiller şerefsizim.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Ali Kemal Denizci diyor ki, Trabzonspor şampiyon falan olmasın, ilk beşte, ilk yedi de takılsın dursun. Yıllar sonra olursa olur.. Hekimoğlu ile aynı zihniyet. Tamam mali yönden ciddi külfetin altındayız belki ama sportif başarı kesinlikle arka plana itilemez. İyi planlama, iyi projelerle hem mali sorunları çözebilir hem de şampiyon olabiliriz. Şu yerel zihniyetten cidden gına geldi, ayak bağından başka bir şey değiller şerefsizim..
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübün 49 yıllık kira ve büyük ihtimal üst (inşaat) hakkı var ya, hazineyle yapılan sözleşmede devir yasağı yoksa, kira ve üst hakları para karşılığı devredilebilir. burada malın kendisini değil, arazi üzerindeki hakkını satıyorsun. sonra da alan kişi zaten ön çalışmasını ve kira bitim tarihini hesaplayarak hazineyle bir sözleşme daha patlatır, mis
şu anda Kartal'daki arazinin bir kısmı migros, deniz/yat malzemeleri firması ve bir spor salonu işletmesine kiraya verilmiş durumda. Albayrak'ın 2008'de uğruna kongre ertelettiği benzin istasyonu ise kapalı ve halen davalık. böyle bir satış planı varsa (ki seçim vaadiydi) bu sorunların da aşılması gerekiyor.
ustada sundugu proje bir gecede hazirlanmi bir seye benzemiyor
bir mütahhit o projeyi ona sunmusdur bence
bu isi planlamistirlar bilen, zaten bu ise bizlen girecek olan sirkette iyi kazanir
Trabzonspor markasini kullanarak yapilan bir proje, her sirkete itibar ve deger katar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bazen öyle mesajlar atıyosun ki dadından yenmiyorbi ara gıcık oluyodum sana da sonra ne olduysa yorumunu takip ettiklerimden oluverdin. devam
Bende seni ilgiyle takip ediyorum devam...
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu nasil duzen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum