Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orasını bilmiyorum.

Fakat anlamadığım kariyerinde 7 farklı takımı çalıştırmış, kupa kaldırmış bir teknik adamın ciddi ciddi Trabzonspor'a yardımcı teknik adam olarak geleceğine inananların sayısı hayli fazla. Nasıl bir ilizyon bu.
    Bu düşünceye sahip tek bir kişi bile yoktur burada. Asıl sizinkisi nasıl bir ilizyon?

Yorum

@The Ciks

Valla hocam, senin tanımlamalarının yanına yaklaşamıyoruz işte. Ama bence şansını divan edebiyatında dene, yada fütürizm. En azından bir işe yarar yazdıkların.
      On gün önce Ersun'un bittiğini yazan kişinin başka üyelere alaycı bir tavır takınması enteresan...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi yönetimide anlamak lazım Muharrem Usta seçimlerden önce Lucescuyu dillendirdi bir kere şimdi Ersun Yanal gelirse biz tamam destekleriz ama Ustanın karşısındaki kesim direk vurmaya başlar Lucescu dedi milleti kandırdı Ersun Yanalı getirdi falan diye. Onlarında işi zor ama işi bu kadar uzatmamalılar bence de. Artık Ersun Yanal veya Lucescu işi kesinleştirip açıklamalılar. Tek dert değil ki fair-play işi var, transfer işi var, satış işi var, stat işi var varda var. Yavaş yavaş diğer taraflara geçmek lazım.
        Bu iş bu kadar uzadıysa tek bir açıklaması var. Gelen hoca sezon sonu gelecek. Ve bu da yüksek ihtimalle Lucescu olacak. Eğer şu saatten sonra Lucescu olmazsa bu yönetim için de bir sürpriz olur.

Benim tahminim Lucescu gelecek %70 ihtimalle. Ve sezon Sadi hoca ile tamamlanacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hala inanıp ciddiye alanlar var. Enteresan.

Yorum

• Hocayla illaki anlaşacaklar da... Başkan sürekli plan plan diyo. Biz galiba en bu lafı İsmail Türütten duymuştuk. Plan yapmayı plan gitmez karadenize diye... halimize şükredelim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lucenin ismi geçtiği yerde yanal çırak olur sadece. Luce bu işin profu. Eğer sene sonu grlmeye razı olursa sadi ile bile devama hazırım bn. Ama sene sonu için mutlaka gelecekse hazırım. İster oğluyla ister kızıyla gelsin. Luce biryerinde olsun bu işin ds ister antrönör ister menager olsun. Biz de luceyi bulduk da beğenöeyeceğiz neredeyse.
              Benim Luceyi beğenmediğimi nereden çıkardınız?
              Benim görüşüm net önceki yazılarıma bakın.Önceliğim tabiiki Lucedir.Ama olmayacaksa niye inat edelim? Luce tamam diyorsa ön protokol yapılsın.Yok yazın bakarız diyorsa güle güle diyelim daha ne zorluyoruz.
              Sadiye gelince bu açıklamaları yapan biri değil td alt yapıda bile görev alamaz.O yüzden yazın hoca gelecekse yardımcısı gelsin daha iyi.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cumartesi gününe kadar somut bir açıklama gelecek inşallah, hissediyorum.
                Adana Kupa maçı için 3 Ocak Pazar günü toplanacak takım.

Hafta sonu gelişme olabilir.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu iş bu kadar uzadıysa tek bir açıklaması var. Gelen hoca sezon sonu gelecek. Ve bu da yüksek ihtimalle Lucescu olacak. Eğer şu saatten sonra Lucescu olmazsa bu yönetim için de bir sürpriz olur.

Benim tahminim Lucescu gelecek %70 ihtimalle. Ve sezon Sadi hoca ile tamamlanacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Lucescu hariç sezon sonu diğer hocalar için beklenmemeli. Şuan zaten ismi geçen Juande Ramos ve Ersun Yanal zaten boşta. Eğer Lucescu gelmeyecekse devre arası için hemen biri gelmeli eğer Lucescu işi varsa en kısa zamanda işi bağlayıp açıklamak lazım. Transfer işini keyfi halletmemek lazım. Her hocanın farklı bir sistemi ve farklı oyuncu istekleri vardır.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu düşünceye sahip tek bir kişi bile yoktur burada. Asıl sizinkisi nasıl bir ilizyon?
                    Nasıl yani? Forumda sayfalarca Ravzan tartışılmadı mı? Okumak, önemli mesele (Kamu spotu)

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      On gün önce Ersun'un bittiğini yazan kişinin başka üyelere alaycı bir tavır takınması enteresan...
                      Alay yok, öneri diyelim.

Ersun bitti, okeye dönüyoruz.

Yorum

[MENTION=25556]The Ciks[/MENTION]

Valla hocam, senin tanımlamalarının yanına yaklaşamıyoruz işte. Ama bence şansını divan edebiyatında dene, yada fütürizm. En azından bir işe yarar yazdıkların.
                        yaklasımınıza bayıldım...
                        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                        --------------------------Novalis--------------
                        ------------

Yorum

• Luçe 6 ay sonra gelse ne olacak. Daha 6 ay var Trabzonspor beni ilgilendirmiyor mu diyecek. Tabii ki takımın maçlarını izleyip alınacak tedbirleri düşünecek. 6 ay sonra bu enkazı kucağında bulacak adam tabii ki bu arada çözümleri değerlendirir.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim Luceyi beğenmediğimi nereden çıkardınız?
                            Benim görüşüm net önceki yazılarıma bakın.Önceliğim tabiiki Lucedir.Ama olmayacaksa niye inat edelim? Luce tamam diyorsa ön protokol yapılsın.Yok yazın bakarız diyorsa güle güle diyelim daha ne zorluyoruz.
                            Sadiye gelince bu açıklamaları yapan biri değil td alt yapıda bile görev alamaz.O yüzden yazın hoca gelecekse yardımcısı gelsin daha iyi.
                            Yazdığım size dair değildi. Bu aralar alıntı yapmadan telden giremiyorum nedense. Yoksa futbolu bilen ve trabzospıru seven her kişi luce geleceğine garanti versin 6 ay bekler. Yok grlmeyevekse birfün bile beklemeden ersunla imzalamak lazım. Başka hcoalar başarılı olamaz bizde.yani aynı fikirdeyim sizinle aslında.

Yorum

• Vahit hocada da aynısı olmuştu. Bekledik beklerken hocaya daha cazip teklifler geldi. Pişman oldu sözünden de donemedi, hoca isteksiz camia mutsuz sonuç etkisi hala devam eden başarısızlık. Aynısı olacakmış gibi geliyor. Bence beklemeyelim

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kast ettiğiniz oğlu herhalde, pardon... Baba oğul olduklarından ve Lucescu'nun göründüğü kadarıyla kariyerinin son döneminde oğluyla beraber çalışmak istediğinden dolayı öyle çok da iluzyon olacak bir şey gibi gelmiyor çoğumuza. Oğlu olmasa, başka biri olsa haklısınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X