İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@The Ciks
Valla hocam, senin tanımlamalarının yanına yaklaşamıyoruz işte. Ama bence şansını divan edebiyatında dene, yada fütürizm. En azından bir işe yarar yazdıkların.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yönetimide anlamak lazım Muharrem Usta seçimlerden önce Lucescuyu dillendirdi bir kere şimdi Ersun Yanal gelirse biz tamam destekleriz ama Ustanın karşısındaki kesim direk vurmaya başlar Lucescu dedi milleti kandırdı Ersun Yanalı getirdi falan diye. Onlarında işi zor ama işi bu kadar uzatmamalılar bence de. Artık Ersun Yanal veya Lucescu işi kesinleştirip açıklamalılar. Tek dert değil ki fair-play işi var, transfer işi var, satış işi var, stat işi var varda var. Yavaş yavaş diğer taraflara geçmek lazım.
Benim tahminim Lucescu gelecek %70 ihtimalle. Ve sezon Sadi hoca ile tamamlanacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Hocayla illaki anlaşacaklar da... Başkan sürekli plan plan diyo. Biz galiba en bu lafı İsmail Türütten duymuştuk. Plan yapmayı plan gitmez karadenize diye... halimize şükredelim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucenin ismi geçtiği yerde yanal çırak olur sadece. Luce bu işin profu. Eğer sene sonu grlmeye razı olursa sadi ile bile devama hazırım bn. Ama sene sonu için mutlaka gelecekse hazırım. İster oğluyla ister kızıyla gelsin. Luce biryerinde olsun bu işin ds ister antrönör ister menager olsun. Biz de luceyi bulduk da beğenöeyeceğiz neredeyse.
Benim görüşüm net önceki yazılarıma bakın.Önceliğim tabiiki Lucedir.Ama olmayacaksa niye inat edelim? Luce tamam diyorsa ön protokol yapılsın.Yok yazın bakarız diyorsa güle güle diyelim daha ne zorluyoruz.
Sadiye gelince bu açıklamaları yapan biri değil td alt yapıda bile görev alamaz.O yüzden yazın hoca gelecekse yardımcısı gelsin daha iyi.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi gününe kadar somut bir açıklama gelecek inşallah, hissediyorum.
Hafta sonu gelişme olabilir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş bu kadar uzadıysa tek bir açıklaması var. Gelen hoca sezon sonu gelecek. Ve bu da yüksek ihtimalle Lucescu olacak. Eğer şu saatten sonra Lucescu olmazsa bu yönetim için de bir sürpriz olur.
Benim tahminim Lucescu gelecek %70 ihtimalle. Ve sezon Sadi hoca ile tamamlanacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu düşünceye sahip tek bir kişi bile yoktur burada. Asıl sizinkisi nasıl bir ilizyon?
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn gün önce Ersun'un bittiğini yazan kişinin başka üyelere alaycı bir tavır takınması enteresan...
Ersun bitti, okeye dönüyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=25556]The Ciks[/MENTION]
Valla hocam, senin tanımlamalarının yanına yaklaşamıyoruz işte. Ama bence şansını divan edebiyatında dene, yada fütürizm. En azından bir işe yarar yazdıkların."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Luceyi beğenmediğimi nereden çıkardınız?
Benim görüşüm net önceki yazılarıma bakın.Önceliğim tabiiki Lucedir.Ama olmayacaksa niye inat edelim? Luce tamam diyorsa ön protokol yapılsın.Yok yazın bakarız diyorsa güle güle diyelim daha ne zorluyoruz.
Sadiye gelince bu açıklamaları yapan biri değil td alt yapıda bile görev alamaz.O yüzden yazın hoca gelecekse yardımcısı gelsin daha iyi.
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu düşünceye sahip tek bir kişi bile yoktur burada. Asıl sizinkisi nasıl bir ilizyon?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum