İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK F Grubu 3.Maç l Trabzonspor 3 - 0 Adanaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dönemi başlamış oluyor lisans çıkıyor yani ben mi yanlış biliyorum?
gürler ve ishak icin kimin lisansini iptal etmeye deger
28 oyuncu sinirini unutmayalim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'de Oğuzhan.. Perşembe oynar muhtemelen izlerizİlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'e kiralandığı için burada görme şansımız yok, 1461'de de hoca şans vermiyor. Ama devre arası 1461'de epey değişiklik olacak tahminimce ikinci dönem izleme fırsatı buluruz.
Normal şartlarda bu tür sorulara alaycı bi cevap verirdim yarım sene önce. Nasıl da kopardı bizi şu takımdan adı batasıca...
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 07:58.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu maci da aslara yakin bir kadroyla oynayip, garantileyip, sonraki maclarda genclere sans vermeliyiz.
Ayrica bunu hazirlik maci gibi dusunmekte fayda var.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Abdulkadir'i de bir görelim..En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 09:57.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Affedilen oyunculara son bir şans kabilinden bu maçta şans verilmeli diye düşünüyorum.....
bu maçıda kazanırsak büyük ihtimalle grup liderliğimiz garantilenir.....
ufak tefekte olsa bir gelir kapısı ayrıca futbolcuların güvenlerinin yerine gelmesi içinde fırsat kapısıNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum