Schaaf Hannover'le anlaşmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchaaf Hannover'le anlaşmış.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Hoca kim olur bilmiyorum ama lütfen korkak olmasin birde 16 yas üzeri genclerle calismasini sevsin. Korkak hocalar yenilmeye herzaman mahkumdurYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'un hevesinin kırıldığını bir kaç gün önce söylemiştim zati, fakat hallolur o, mesele değil. Budamasınlar yeter ki."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyduklarima gore lucescuyla anlasilmis ne zaman imzaliyor lucescu?
Ne zaman olmuş bu iş? Anlaşıldığını duyduğuna göre imzasını da biliyor olman lazım.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne zaman olmuş bu iş? Anlaşıldığını duyduğuna göre imzasını da biliyor olman lazım."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim en iyisi olsun diye herkesle görüşe görüşe çıkmaza sokacak gibi işi.Ne zaman belli olur sence?
Ersun işi olur, bu saatten sonra gönlü alınır ve olur. Aksi halde yönetimin ilk ciddi yanlışı olacak bu. Bazı arkadaşlar şartları bilmediği, kafasından ahkam kestiği için başarı için her şeyin mübah olacağını zannediyor. Trabzonspor'un 6 ayı, netleştiremediğin ve netleşmeyeceğini bildiğin bir şey için mübah sayılamaz. Hele ki ya ben yanlış biliyorum ya da büyük bir sıkıntı var dolaşan haberlerde. Lucescu danışman, Ravzan teknik direktör ilk senesinden itibaren. Şart buydu.
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlasildigini dusunuyorum bu kadar bekledigimize gore beklememize degecek..
İnşallah beklediğimize değer, değmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklamaların doğru olmadığını nerden biliyosunuz ?
Yorum
-
sene sonuna kadar razvan lucescu gelsin sene sonu luce gelince ikisi devam eder.. bence en uygunu bu.. luce şu anda orayı bırakmaz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru olsa Lucescu samimi söylüyorum çoktan Trabzon'da olurdu
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu danışman, Ravzan teknik direktör ilk senesinden itibaren. Şart buydu.
ilk sene için mi yoksa 2 sene sonra için mi ?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum